Yok be gaz değil valla sadece maksat muhabbet olsun emziren kadın 4cocukla süper bir başarı sadece takılıyorum biz birbirimizi yıllardır tanıyoruz o beni bilir bende onuSeni anlıyorum onu gaza getirmeye calisiyorsun evt bu bazıları için doğru yöntem ama bazilarinida yureklendirmek lazım mesela bende yureklendirirsen gaza gelirim @ada81 adacim beni güzel motive ediyor yureklendiriyor çünkü
Zıp zıp sen şu bdv de ki meşhur yaş kaç diye soran zıp zıp değilsin dimi80 den önce mezun olamıyorsun ki
Neyseki 2018 den beri girmiyor girse zaten o kadar cok etiketi var ki
Yok canım değilim ben bdv de hiç takılmamZıp zıp sen şu bdv de ki meşhur yaş kaç diye soran zıp zıp değilsin dimi
Acaba herkes beni o mu sanıyor bir ara nick değişeyim olmazsa :))))
Yemek topiğindede ilk zaman sormuslardı sen o musun diyeben öyle birini hatırlıyorum ama ismini bilemedim
EVet o yanlış etiketlenen zipzipmiş baksana mesajlarınaYemek topiğindede ilk zaman sormuslardı sen o musun diye
Ben nick değişeyim en iyisiEVet o yanlış etiketlenen zipzipmiş baksana mesajlarına
Ben bu gün ters tarafımdan kalktım galiba ondan oldu yarın normale dönerimKızlar sakin yalnıs anlamayın sizleri tanımıyorum burda tanıdığımbulutungokyuzu gulenyuzumsunsen ve@Anka onlar harici kimseye böyle takılmam tanımıyorum Çünki bunların hepsi espriden ibaret diğer kızlar gelmediği için Anka ya sarıyorum.
Yok canım değilim ben bdv de hiç takılmam
Gecen sene eski kaptanımla cok fazla Zıpladıgımız için nick değiştirmiştik oldugunu bilmiyordum
Sonra öğrendim bende değiştirmedim :)
O sanıyordum benAcaba herkes beni o mu sanıyor bir ara nick değişeyim olmazsa :))))
Ona rağmen geldin yani takımaO sanıyordum ben
Yok yok değilimO sanıyordum ben
Ben sizin takıma geldiğimde nickim bu değildi zaten :))O sanıyordum ben
Günaydın.Günaydın
Nicki farklı cünkü canımGünaydın.
Geçen 7. Takım demiştiniz.
Ben de orda bayağı bı kilo vermiştim tabi doğumla aldım birazını.
Ama ben sizi hatırlayamadım.
Geçen günkü bdv konusunda olduğu gibi değil mi? Benimde resmim var, acaba kocama kadar bulurlar mı? Mesleği falanda yazdıkAMan kızlar bu kadar bilgi vermeyin sonra kaybolursunuz falan kocanıza kadar bulurlar
Ayy ben bi yerde sitemizin adını yazmıştım bulursam o mesajı düzenleteyim barisitede benden başka 4 çocuklu yok
Iyiyim canım bugün güzel uyudum dinlenmişim
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Afiyet olsun canım simdideniyi yapmışsın canım benim bnde işteyim öğle yemek saati gelioo
Cuma. Günü istifa ederim dest
Bende sevdim senin tarzınıYok be gaz değil valla sadece maksat muhabbet olsun emziren kadın 4cocukla süper bir başarı sadece takılıyorum biz birbirimizi yıllardır tanıyoruz o beni bilir bende onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?