- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
Afiyet olsun canım simdiden
Yemekte ne var belli mi
Tamam o zaman afiyet olsun canımsöylemimazcük zararlı
Tamam o zaman afiyet olsun canım
Güle güle kullan canım ❤sağol canım benimmmmmmm
demin şeytana uydum ve koton'un internetdeki indiriminden faydalanıp alışveriş yaptım
bi yanım mutlu bi yanım pişman kart dolduğu için
Hosgeldin canım tabiki kabul ederiz ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup ordaki formu doldurabilir misinMerhabalar, beni de aranıza kabul eder misiniz.
Tabi ki, çok teşekkur edrmHosgeldin canım tabiki kabul ederiz ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup ordaki formu doldurabilir misin
Istiyorsan değiştirebilirsin canımA
Bende mi degistirsem nickimi
Güle güle kullan canım ❤
O kadar calısıyorsun alacaksın tabiki ama cok da acılmamak lazım
Indiriminden de almıssın zaten bence cook iyi yapmıssın sezonda daha pahalı oluyor herseysağol canım şöyle söyliyim bu kışa hiç kışlığım kalmamıştıı bu geçerli bi sebeb değilde ne
Vayyy çok havalıYok ben Erzincanliyim Erzurum geliniyim evet ben alıştım ama anlıyorum eşimde öyle adamda dil yok yok edebiyat okudugu için Türkmen Türkçesi kazak Türkçesi Azerbaycan Türkçesi Erzurumca Türkçe İngilizce hepsini biliyo yürüyen ansiklopedi
Yaa ciddi misin sen, takılıyorum ben sana. Üzüldüm şimdi, özür dilerim.Evdekiler yedi ben 5 kaşık yedim baya çoktu aslında. Böyle olunca da benim motivasyonum düşüyor. Ben vazgeçtim. Kendi halimde takılacağım
Erzurum'da mi yaşıyorsun peki.Bende Erzurum geliniyim
Ben de mersinliyimAhhh canım. 3tane erzurumlu olduk ne güzel bizim. Ailede 3eltiyiz üçümüz de Erzincan Konya mersin kızı bize ital gelinler diyolar
Hosgeldiniz aramıza ben elif 30 yasındayım bekarım insallah birlikte hedefine ulasacagızAdım:selma
Yas:43
Kilo:70
Hedef kilo:55
Evliyim
Bir çocugum var
Ev hanımıyım
Daha önce bir takımda yarıştım mı, hatırlayamadım.
Stres ve aşırı yeme isteğine engel olamama.
Sağlık sorunum yok.
Sağlıklı ve hafif bir şekilde hayata devem etmek istiyorum.
Kuralları okudum ve kabul ediyorum
Tamam o zaman baslangıc kilosu olarak yarını alırızYarın sabah tartılır net kilomu bildiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?