Canım arkadaşım benim
Bazıları gibi açık aramaz hep destekler beni
Ben açıkçası üzerime alindim canım ama canı sağolsun öyleyse de değilse de.Bazıları dediği ben oluyorum anlamayanlar için söylüyorum. Sakın üzerinize alınmayın
Tamam canım, 69 70 arası idim en son, yarın sabah net kilomu yazarımTamam o zaman baslangıc kilosu olarak yarını alırız
Yok gülümseyi kastettim canım takıldım ona sana bişey demedimBen açıkçası üzerime alindim canım ama canı sağolsun öyleyse de değilse de.
Ben de o zannetmiştimAcaba herkes beni o mu sanıyor bir ara nick değişeyim olmazsa :))))
Indiriminden de almıssın zaten bence cook iyi yapmıssın sezonda daha pahalı oluyor hersey
Aramıza hoşgeldinAdım:selma
Yas:43
Kilo:70
Hedef kilo:55
Evliyim
Bir çocugum var
Ev hanımıyım
Daha önce bir takımda yarıştım mı, hatırlayamadım.
Stres ve aşırı yeme isteğine engel olamama.
Sağlık sorunum yok.
Sağlıklı ve hafif bir şekilde hayata devem etmek istiyorum.
Kuralları okudum ve kabul ediyorum
Tamam canımTamam canım, 69 70 arası idim en son, yarın sabah net kilomu yazarım
O kişiyi bir ben bilmiyorumBen de o zannetmiştim
Cok uyguna almıssın canım gercektenaynen mağzada tek bir ürün 60 tl fl oluyo bn şimdi yarı fiyatına aldım 20-30geldi
Sen arada kaynadın üst üste mesaj yazılıncaYaa ciddi misin sen, takılıyorum ben sana. Üzüldüm şimdi, özür dilerim.
Kaynamak sorun değil de gerçekten üzüldüm canım motivasyonunu düşürecek şekilde konustuysam. Ben aramızda çekişme olsun diye düşünüp yazmıştım tekrar özür dilerim.Sen arada kaynadın üst üste mesaj yazılıncakusura bakma
Uzun zaman oldu, hatırlamıyorum, yalnızca kilo vermek için buranın iyi ve etkili bir yer olduğunu biliyorum. Ve şuan olduğum kilo beni mutsuz ve olumsuz etkiliyor, teşekkur edrm@La_vinya 10.takımdan 459. Etapta diskalifiye olmussun canım listeye giremezsin ama istersen birlikte hedefine ulasabiliriz
Kesinlikle cok güzel bir yer motive acısındanUzun zaman oldu, hatırlamıyorum, yalnızca kilo vermek için buranın iyi ve etkili bir yer olduğunu biliyorum. Ve şuan olduğum kilo beni mutsuz ve olumsuz etkiliyor, teşekkur edrm
Teşekkur edrm canım, ama diskalifiye olmuşum, üzüldümAramıza hoşgeldin
Bir dönem çok iyi kilo verip. Son iki yıla kadar o kilolara idim, ama malum tres ve yeme isteği artı hareketsizyaşam, kilo almama sebep oldu canım.Kesinlikle cok güzel bir yer motive acısından
O zaman 54 kilolardaymıssın yine basarabilirsin
Üzülme canım listesizde basarabilirsin önemli olan burda olmanTeşekkur edrm canım, ama diskalifiye olmuşum, üzüldüm
Anladım hepimizin böyle dönemleri oldu insallah sağlıklı beslenmeyi hayat tarzı haline getirmeyi öğrenip tekrar kilo almayacagızBir dönem çok iyi kilo verip. Son iki yıla kadar o kilolara idim, ama malum tres ve yeme isteği artı hareketsizyaşam, kilo almama sebep oldu canım.
İnşallah canım, bakalım, niyet ettim umarım başarırım. Ve herkes istediği kiloya ulaşıp, bir daha kilo almadan sağlıklı bir yaşam sürer.Anladım hepimizin böyle dönemleri oldu insallah sağlıklı beslenmeyi hayat tarzı haline getirmeyi öğrenip tekrar kilo almayacagız
Teşekkur edrm canım, inşallahÜzülme canım listesizde basarabilirsin önemli olan burda olman
Tamam canım
O kişiyi bir ben bilmiyorum
Cok uyguna almıssın canım gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?