Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benim de çok işim var evi öncesi sonrası yapayım mı sana bu gün. Ama neyse psikolojin bozulur

Günaydın hayırlı sabahlar canım ❤
Kolay gelsin canım

Benim de çok işim var evi öncesi sonrası yapayım mı sana bu gün. Ama neyse psikolojin bozulur
Benim senden geri kalır yanım yoktur emin ol kaç gündür hiç temizlik yapmadım dolaba fasulye koycam akşam ayikladim yikiycam hasliycam poşetle ayrı ayrı dolaba evler temizlenecek iş çok sihirbaz olmayı bazen çok istiyorum

Hedefin büyümesi işime gelir
Tatilden geldiğimde tartı bana küfreder gibi bi sayi göstermişti ama haketmisim doğrusu asla dikkat etmedim
Hergun tartıldım, yediklerime dikkat ettim ve cok cok azı kaldi galiba çoğu ödem ve şişkinlikmis. Kilo değilmiş neyseki.
Pazartesi menu ve kilo bildirimi yapcaktim aslinda ama yine evde olamadim, dünde evde değildim. Bugun artik evdeyim insallah gitmeden once en son 61.3'du gördüğüm,
Pazartesi sabah 62.7 gördüm yani yine kilo almışım ama cuma günü bu ne olur bilmiyorum, dikkat edicem. Sadece evde sarma var ona karşı koyamayabilirim. Özlediğim mahrum kaldığım bisey olduğu için

Tamam canım o zaman cuma yeniden konusalım pazartesi kilona göre listeye girersin olmazsa cuma bildirim yaptıktan sonra
Bayram da bitti ama sarmalar nerden annen yapıyor değil mi

Kolay gelsin canım. Ben yeni kahvaltı yapacağım geç kaldım bu gün sonra başlayacağım pek gelemem bu gün artık.

Yarıs yapmıstık ya ocak subat o zaman vardı Simons Cat :))
Doğrudur ama o zaman da atlamadım ben 1000 benim rekorum iple.

62.mi bazen kendime küfredesim geliyor benim hedef kilom dan daha zayıf insanlar var ve hala diyet yapıyorlar hele benim halime ben kendime ne yapmışım böyle ya valla helal olsun size insan kendine bundan daha kötü ne yapa bilirmiş

Tamam canım o zaman cuma yeniden konusalım pazartesi kilona göre listeye girersin olmazsa cuma bildirim yaptıktan sonra
Bayram da bitti ama sarmalar nerden annen yapıyor değil mi
Evet daha dün sardı beni çağırdı evede yolladi tabi
Borekler coreklerde geliyo bolbol ama abartmadan yiyorum kahvaltilarda ve bitsin diye esime is yerinde yesin diyede paket yapip veriyorum o alsin kiloları

Kolay gelsin canım. Ben yeni kahvaltı yapacağım geç kaldım bu gün sonra başlayacağım pek gelemem bu gün artık.

Doğrudur ama o zaman da atlamadım ben 1000 benim rekorum iple.
Mersi şekerimmm hepimize kolay gelsin ben gelemem diyemem molalarda burdayım inş bende kahvaltımı yapayım başlayayım artık nerde hareket orda bereket

Senin yaşadıkların, hayatın, çevren farklı onların ki farklı. Bütün ailem böyle diyorsun mesela. Benim de bütün teyzelerim 100 kilonun üstünde bi annem var 80 lerde. Annem de onlar gibi olsa ben de 100 leri geçerdim.

Evet daha dün sardı beni çağırdı evede yolladi tabi
Borekler coreklerde geliyo bolbol ama abartmadan yiyorum kahvaltilarda ve bitsin diye esime is yerinde yesin diyede paket yapip veriyorum o alsin kiloları
Annen kac yılın acısını cıkartıyor sanırım yakın olunca
En iyisini yapmıssın eşinle gönder hem cabuk biter hemde erkekler cok kilo almıyor

Niye öyle düşünüyosunnnn. Ben gecen sene 66yi gördüm ve durdurdum kendimi. Eğer umursamasaydim gercekten fazlaca kilo almis olabilirdim şuan. Ki dikkat ettikten sonra keşfettim burayi ve kilo vermem hizlandi. 60 kiloyla mezun olmuştum. Sonra tüm düzenim değişti. Suan yeniden adapte olmaya kilo vermeye devam etmek istiyorum. Boyuma gore kilom baliketli olacak kadar cok degil mesela. Ama ben zayif olmak istiyorum. Hele birde bebek düşünüyoruz ki 62yle hamileligimin başlaması beni korkutuyo. Yanii kendini motive et boyle düşünme enazindan kendini farketmissin, kilo alimin sonu yok ki.

Öyle düşünme canım simdi boy durumuda cok etkiliyor ben 75 kilo oldugumda cokk kötü olmustum hatta burdada paylasmıstım resmimi ben ben değilim yani

Evet öyle genetik faktörler var ama bence yeme duzeniylede alakalı verdim ben bunu başardım ama yine doyumsuzca yedim yine geri aldım bunu kendime ben yaptım kimse değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…