Yoo hiç yapmadım başkasıyla mı karıştırdınSanki sen yapmiyodun hic
Benim de çok işim var evi öncesi sonrası yapayım mı sana bu gün. Ama neyse psikolojin bozulurGünaydınnnnn hayırlı sabahlar güzel ve fit bayanlarrrgerçi siz çoktan kalmışsınız size öğlen oldu ben 4de kalktım eşimi işe gönderdim 5.30da geri yattım 10da uyandım kedime geldim kendimi buraya attım çok işim var bugün
Günaydın hayırlı sabahlar canım ❤Günaydınnnnn hayırlı sabahlar güzel ve fit bayanlarrrgerçi siz çoktan kalmışsınız size öğlen oldu ben 4de kalktım eşimi işe gönderdim 5.30da geri yattım 10da uyandım kedime geldim kendimi buraya attım çok işim var bugün
Benim senden geri kalır yanım yoktur emin ol kaç gündür hiç temizlik yapmadım dolaba fasulye koycam akşam ayikladim yikiycam hasliycam poşetle ayrı ayrı dolaba evler temizlenecek iş çok sihirbaz olmayı bazen çok istiyorumBenim de çok işim var evi öncesi sonrası yapayım mı sana bu gün. Ama neyse psikolojin bozulur
Yarıs yapmıstık ya ocak subat o zaman vardıYoo hiç yapmadım başkasıyla mı karıştırdın
Tesekkur ederim canim benim etkim oldugu kadar gelenlerde cokk iyiler
Gecen cuma tartıldın mı canım,
Simdi listeye girmek için yeni gelen üyeler 2 hafta bekliyor ama mezun üyeler girebiliyor hemen
Ama yeni kural gereği hedef belirlerken kilonun yüzde 10 u hedef kilo olacak en az
Yani 60 isen 54 de mezun olabiliyorsun
Yoo hiç yapmadım başkasıyla mı karıştırdın
Tamam canım o zaman cuma yeniden konusalım pazartesi kilona göre listeye girersin olmazsa cuma bildirim yaptıktan sonraHedefin büyümesi işime gelir
Tatilden geldiğimde tartı bana küfreder gibi bi sayi göstermişti ama haketmisim doğrusu asla dikkat etmedim
Hergun tartıldım, yediklerime dikkat ettim ve cok cok azı kaldi galiba çoğu ödem ve şişkinlikmis. Kilo değilmiş neyseki.
Pazartesi menu ve kilo bildirimi yapcaktim aslinda ama yine evde olamadim, dünde evde değildim. Bugun artik evdeyim insallahgitmeden once en son 61.3'du gördüğüm,
Pazartesi sabah 62.7 gördüm yani yine kilo almışım ama cuma günü bu ne olur bilmiyorum, dikkat edicem. Sadece evde sarma var ona karşı koyamayabilirim. Özlediğim mahrum kaldığım bisey olduğu için
Benim için miydi
Kolay gelsin canım. Ben yeni kahvaltı yapacağım geç kaldım bu gün sonra başlayacağım pek gelemem bu gün artık.Benim senden geri kalır yanım yoktur emin ol kaç gündür hiç temizlik yapmadım dolaba fasulye koycam akşam ayikladim yikiycam hasliycam poşetle ayrı ayrı dolaba evler temizlenecek iş çok sihirbaz olmayı bazen çok istiyorum
Doğrudur ama o zaman da atlamadım benYarıs yapmıstık ya ocak subat o zaman vardıSimons Cat :))
Anladım zaten karıştırdığını
62.mi bazen kendime küfredesim geliyorHedefin büyümesi işime gelir
Tatilden geldiğimde tartı bana küfreder gibi bi sayi göstermişti ama haketmisim doğrusu asla dikkat etmedim
Hergun tartıldım, yediklerime dikkat ettim ve cok cok azı kaldi galiba çoğu ödem ve şişkinlikmis. Kilo değilmiş neyseki.
Pazartesi menu ve kilo bildirimi yapcaktim aslinda ama yine evde olamadim, dünde evde değildim. Bugun artik evdeyim insallahgitmeden once en son 61.3'du gördüğüm,
Pazartesi sabah 62.7 gördüm yani yine kilo almışım ama cuma günü bu ne olur bilmiyorum, dikkat edicem. Sadece evde sarma var ona karşı koyamayabilirim. Özlediğim mahrum kaldığım bisey olduğu için
EvetTamam canım o zaman cuma yeniden konusalım pazartesi kilona göre listeye girersin olmazsa cuma bildirim yaptıktan sonra
Bayram da bitti ama sarmalar nerden annen yapıyor değil mi
Mersi şekerimmmKolay gelsin canım. Ben yeni kahvaltı yapacağım geç kaldım bu gün sonra başlayacağım pek gelemem bu gün artık.
Doğrudur ama o zaman da atlamadım ben1000 benim rekorum iple.
Senin yaşadıkların, hayatın, çevren farklı onların ki farklı. Bütün ailem böyle diyorsun mesela. Benim de bütün teyzelerim 100 kilonun üstünde bi annem var 80 lerde. Annem de onlar gibi olsa ben de 100 leri geçerdim.62.mi bazen kendime küfredesim geliyorbenim hedef kilom dan daha zayıf insanlar var ve hala diyet yapıyorlar hele benim halime ben kendime ne yapmışım böyle ya valla helal olsun size insan kendine bundan daha kötü daha ne yapa bilirmiş
Annen kac yılın acısını cıkartıyor sanırım yakın oluncaEvetdaha dün sardı beni çağırdı evede yolladi tabi
Borekler coreklerde geliyo bolbol ama abartmadan yiyorum kahvaltilarda ve bitsin diye esime is yerinde yesin diyede paket yapip veriyorumo alsin kiloları
62.mi bazen kendime küfredesim geliyorbenim hedef kilom dan daha zayıf insanlar var ve hala diyet yapıyorlar hele benim halime ben kendime ne yapmışım böyle ya valla helal olsun size insan kendine bundan daha kötü daha ne yapa bilirmiş
Öyle düşünme canım simdi boy durumuda cok etkiliyor ben 75 kilo oldugumda cokk kötü olmustum hatta burdada paylasmıstım resmimi ben ben değilim yani62.mi bazen kendime küfredesim geliyorbenim hedef kilom dan daha zayıf insanlar var ve hala diyet yapıyorlar hele benim halime ben kendime ne yapmışım böyle ya valla helal olsun size insan kendine bundan daha kötü ne yapa bilirmiş
Evet öyle genetik faktörler var ama bence yeme duzeniylede alakalı verdim ben bunu başardım ama yine doyumsuzca yedim yine geri aldım bunu kendime ben yaptım kimse değilSenin yaşadıkların, hayatın, çevren farklı onların ki farklı. Bütün ailem böyle diyorsun mesela. Benim de bütün teyzelerim 100 kilonun üstünde bi annem var 80 lerde. Annem de onlar gibi olsa ben de 100 leri geçerdim.
Annen kac yılın acısını cıkartıyor sanırım yakın olunca
En iyisini yapmıssın eşinle gönder hem cabuk biter hemde erkekler cok kilo almıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?