Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cnm 58-60 arası bir yerde hamile kaldım ben. 78 kilo ile doğuma gitmiştim. Temmuz başında 70 kiloydum ki oğlum 18 aylık neredeyse Bebiş düşünüyorsan 50-55 arası kiloya inmeni ve hamilelik boyunca dikkatli beslenmeni tavsiye ediyorum. Bol bol da yürüyüş tabi ki

Eşimin iki katıymis enişte eşimde askerden geldi 73 şuan 68 sanki diyeti o yapıyo adam her sofrada 1ekmek yiyo banamisin demiyo ya
Ayy benim kardeşim gibi ☺ Bir ara diyetisyene beraber gitmiştik. Ben kilo vermek için uğraşırken o almak için uğraşıyordu. Boyda 1.90 neredeyse, 60 küsür kiloda olunca çok cılız gözüküyordu ailenin kısa boyunu ve kilo genlerini ben almışım

Benim de kilo almaya musait bi yapim var maalesef. Hamile bi arkadasim var dogumuna 1 ay kaldi ve sadece 6 kilo aldi.
Hamileyim yok emziriyorum diye cok cok yememeye çalışıcam insallah. Hem o süreçten hem sonrasından korkuyorum açıkçası. Yine bi 6 kilo versem mis gibi olcak. Hep birlikte yapıcaz bu işi

Bebeğini Allah size bağışlasın inşallah sağlıkla büyür hayırlı evlat olur

Benim de evi temizlemem lazım. Okuldan izin aldım bikac günlük ama iş yapmak yerine yine gezme planlari yapıyorum. İflah olmayacağım sanırım

Çok çok teşekkür ederim cnm Rabbimde hayırlısı ile gönlündekini tez vakitte versin inşallah kilo işi biraz genetik biraz dikkat sanırım. Benim annem bekarken oldukça zayıf ve alımlıymış şimdi hala alımlı ama 80 li kilolarda Bende ileride öyle olmamak adına yeni yeni akıllanıyorum

Bundan sonra bu kötülüğü kendimize yapmayacagiz inşallah canım. Üzme kendini başladık ve bitirene kadar da durmayacağız

Bundan sonra bu kötülüğü kendimize yapmayacagiz inşallah canım. Üzme kendini başladık ve bitirene kadar da durmayacağız
Benim artık burdan çıkma gibi bir lüksüm yok malesef durmak yok yola devam gittiği yere kadar mideyi küstürürsek gerisi kolay ondan sonrasi kolay gelir el ele hep beraber olunca daha Bi kolay oluyor yalnız değilim diyorum hepinizin sayesinde tabi iyiki tanıdım sizleri

Beni tanimayanlar icin biraz kendimi tanitayim.
34 yasinda 16 senelik evli yaslari 13,10,5 ve 1 olmak üzere 4 ogul anasiyim ve almanyada yasiyorum. Evde durmayan ev hanimlarindanim .Kisaca özet gecicek olursam suan hastanelerde gönüllü manevi destek üzerine bir meslek yapiyorum subatta biticek Allahin izniyle,yani sira bu sene ankara ilahiyat ilitama basvurmustum ve alinmisim Allah izin verirse önlisansimi lisans olarak tamamlayacagim, ilk dönem zor olucak zira ekim kasim gibi tasinma isimiz var,bunun disinda haftalik sohbetlerim ve sosyal faliyetlerim mevcut görüldügü üzere burda cok fazla aktif olmam mümkün degil ama elimden geldigince buralarda olmaya calisacagim bu tempoda ne kadar diyet yapilirsa artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…