Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İp atlamak mı zor trambolinde zıplamak mı acaba ikisi aynı mı yoksa. Ona göre 6000 ip atlamayı deneyeceğim bi ara
Trambolinde atlamak çok kolay tavsiye ederim.
Normal ip atlamada o kadar atlayamazdim çünkü ayak altlarim agrirdi ama trambolin çok zevkli ve ayak altlarini acitmiyor.

Günaydınnnnn kızlarrr
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Kolay gelsin canım
Günaydın canım ❤
Kaptanim günaydın.
Sen uyumuyor musun ya
Yazdıktan sonra az uyudum canım
Günaydınlar herkese
Günaydın canım ❤

Şimdiden çok yoruldum, 2 buçuk saattir dolanip duruyorum. Kahve ve su içiyorum ama galiba pilim bitiyo bi kahvaltı hazırlayanım olaydı 1 yumurta haşlayan 2 salatalik 1 domates yeter aslinda
Zipzip- artık km'ler yok aramizda yardima gel sonra sana közde türk kahvesi de yaparım

Geleyim canım artık cook yakınsın insallah bir gün kahveni içmeye gelirim

Oohh ne guzellll. Senin sayendedir eminimmmm.
Ben cuma günü kilo bildirimi yapıp mi dahil olcam gruba. Nasildi kural
Tesekkur ederim canim benim etkim oldugu kadar gelenlerde cokk iyiler
Gecen cuma tartıldın mı canım,
Simdi listeye girmek için yeni gelen üyeler 2 hafta bekliyor ama mezun üyeler girebiliyor hemen
Ama yeni kural gereği hedef belirlerken kilonun yüzde 10 u hedef kilo olacak en az
Yani 60 isen 54 de mezun olabiliyorsun

Günaydınnnnn hayırlı sabahlar güzel ve fit bayanlarrr gerçi siz çoktan kalmışsınız size öğlen oldu ben 4de kalktım eşimi işe gönderdim 5.30da geri yattım 10da uyandım kedime geldim kendimi buraya attım çok işim var bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…