Trambolinde atlamak çok kolay tavsiye ederim.İp atlamak mı zor trambolinde zıplamak mı acaba ikisi aynı mı yoksa. Ona göre 6000 ip atlamayı deneyeceğim bi ara
Evet şimdi hatırladım farklı .Bı ara limon kürü de yapayım dedim, ona sarımsak rendesi de konuyor. Berbatti tadı, devam edemedim. Ama sanırım ikimizin bahsettiği farklı.
Günaydın canım ❤Günaydınnnnn kızlarrr
Günaydın canım ❤Günaydın kizlar
Bugun bayram tatili sonrasi evde olmayi planladığım birgün
Erkenden kalktm ve temizlik yapıyorum. Bugun menu paylasimi yapicam artik@Zipzip-
Ziplayamasam da oglenden sonraya kadar cok hareketli olcak benim icin gün telafisinide dinlenince yaparim
Günaydın canım ❤Günaydın
Yazdıktan sonra az uyudum canımKaptanim günaydın.
Sen uyumuyor musun ya
Günaydın canım ❤Günaydınlar herkese
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
Çoğu gitti canım, üç beş kişi varEvet ben de hatırladım .
Bayağıdır takimdan kimseyi görmedim yada nick degistirdilerse bilmiyorum.
Ama ben de 7. Takımın yeri çok özel.
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım menün güzel olmuş
Günaydın ablacım ❤Günaydın
Takım son 8 haftadır nerdeyse hep ilk 3 de canım cokk basarılıyız masallah nazar değmesinZipzip- takimin siralamasi nasil gidiyooo
Bir diger kaptan vardi ya nickini unuttum diger elifo nerde hic gelmiyo mu
Günaydın ablacım ❤
Takım son 8 haftadır nerdeyse hep ilk 3 de canım cokk basarılıyız masallah nazar değmesin
Geleyim canım artık cook yakınsın insallah bir gün kahveni içmeye gelirimŞimdiden çok yoruldum, 2 buçuk saattir dolanip duruyorum. Kahve ve su içiyorum ama galiba pilim bitiyo bi kahvaltı hazırlayanım olaydı 1 yumurta haşlayan 2 salatalik 1 domates yeter aslinda
Zipzip- artık km'ler yok aramizda yardima gel sonra sana közde türk kahvesi de yaparım
Geleyim canım artık cook yakınsın insallah bir gün kahveni içmeye gelirim
Tesekkur ederim canim benim etkim oldugu kadar gelenlerde cokk iyilerOohh ne guzellll. Senin sayendedir eminimmmm.
Ben cuma günü kilo bildirimi yapıp mi dahil olcam gruba. Nasildi kural
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?