Bin maşallah 10parmaginda 10marifet dedikleri bu olsa gerekBeni tanimayanlar icin biraz kendimi tanitayim.
34 yasinda 16 senelik evli yaslari 13,10,5 ve 1 olmak üzere 4 ogul anasiyim ve almanyada yasiyorum. Evde durmayan ev hanimlarindanim.Kisaca özet gecicek olursam suan hastanelerde gönüllü manevi destek üzerine bir meslek yapiyorum subatta biticek Allahin izniyle,yani sira bu sene ankara ilahiyat ilitama basvurmustum ve alinmisim Allah izin verirse önlisansimi lisans olarak tamamlayacagim, ilk dönem zor olucak zira ekim kasim gibi tasinma isimiz var,bunun disinda haftalik sohbetlerim ve sosyal faliyetlerim mevcut görüldügü üzere burda cok fazla aktif olmam mümkün degil ama elimden geldigince buralarda olmaya calisacagim bu tempoda ne kadar diyet yapilirsa artik
Allah bagıslasın evlatlarını 4 erkek bile baslı basına zor oluyordur senin için ve okulun hayırlı olsunBeni tanimayanlar icin biraz kendimi tanitayim.
34 yasinda 16 senelik evli yaslari 13,10,5 ve 1 olmak üzere 4 ogul anasiyim ve almanyada yasiyorum. Evde durmayan ev hanimlarindanim.Kisaca özet gecicek olursam suan hastanelerde gönüllü manevi destek üzerine bir meslek yapiyorum subatta biticek Allahin izniyle,yani sira bu sene ankara ilahiyat ilitama basvurmustum ve alinmisim Allah izin verirse önlisansimi lisans olarak tamamlayacagim, ilk dönem zor olucak zira ekim kasim gibi tasinma isimiz var,bunun disinda haftalik sohbetlerim ve sosyal faliyetlerim mevcut görüldügü üzere burda cok fazla aktif olmam mümkün degil ama elimden geldigince buralarda olmaya calisacagim bu tempoda ne kadar diyet yapilirsa artik
Valla cocuk sesini bende kaldiramiyorum artik helede benim 5 yasindaki sipa sürekli bagiran bi cocuk bagirmaya karsi tik olusturdu bendeBin maşallah 10parmaginda 10marifet dedikleri bu olsa gerek2cocukla pert bir anneyim çocuk sesine bile tahammülüm yok malesef helal olsun sana bacım yasitiz bu arada çok memnun oldum. Canim ❤
Cok sükür canim,ilk 2 oglum büyüdü artik yardimlari dokunuyor artik bana ( sürekli kavga etmelerini saymassak :) ) 5 yasindaki 14.30 a ladar kresde 1 yasindakiylede kafa nere biz oraAllah bagıslasın evlatlarını 4 erkek bile baslı basına zor oluyordur senin için ve okulun hayırlı olsun
Gercekten sosyal olarak cok aktifmişssin iyi vakit buluyorsun hem calısıyor hem cocuklar masallah diyorum
Ne güzel hem eşin hem cocukların cok desteklermis Allah mutlulugunuz daim etsin inşallahValla cocuk sesini bende kaldiramiyorum artik helede benim 5 yasindaki sipa sürekli bagiran bi cocuk bagirmaya karsi tik olusturdu bende
Cok sükür canim,ilk 2 oglum büyüdü artik yardimlari dokunuyor artik bana ( sürekli kavga etmelerini saymassak :) ) 5 yasindaki 14.30 a ladar kresde 1 yasindakiylede kafa nere biz orabide ben rahat bi insanim biraz,is kalmis yemek yokmus sallamam 8 sene yanliz yasadim bu memlekette onun acisini cikartiyorum haha
He tabiki en büyük alkisi esime hediye ediyorumdestektir bana sagolsun
Canım Nickin yabancı gelmedi
Olmusla ölmüse care yok Allahin izniyle veririz yine insallah.Benimde bu 267954227885. Geri alisimCanım Nickin yabancı gelmedi
Evet maalesef aldım
Veririz tabiOlmusla ölmüse care yok Allahin izniyle veririz yine insallah.Benimde bu 267954227885. Geri alisim
267954227885 kere verdin ben nerdeydimOlmusla ölmüse care yok Allahin izniyle veririz yine insallah.Benimde bu 267954227885. Geri alisim
Bilmem.nerdeydin267954227885 kere verdin ben nerdeydim
Heee tamam ben yanlış anladımBilmem.nerdeydinverdimde hedefe 2 kere ulasabildim ki onlar ara alip vermeleri
Bende 34 oldumBin maşallah 10parmaginda 10marifet dedikleri bu olsa gerek2cocukla pert bir anneyim çocuk sesine bile tahammülüm yok malesef helal olsun sana bacım yasitiz bu arada çok memnun oldum. Canim ❤
86limisin hangi ayBende 34 oldum ☺ Demek ki 3 Yaşıt olduk.
Hadi kolay gelsin canım ❤Fasulyeler bitti sıra temizlikte hadi bismillah diyelim
Yok cnm 8 ağustos 1985 doğumluyum. Senin hesaba göre 35 oluyorum86limisin hangi ay
Bende 85 liyim :)Yok cnm 8 ağustos 1985 doğumluyum. Senin hesaba göre 35 oluyorum ☺
Şu hesabı bir çözemedim 1986-2019=33 temmuz doğumlu olduğum için 33bitti diye hesaplıyorum yani 34den ay aldımYok cnm 8 ağustos 1985 doğumluyum. Senin hesaba göre 35 oluyorum ☺
Maşallah ben daha mutfağı bitiremedimBenim temizlik bitti yemekte yaptımbi yorgunluk çayı demleyen yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?