Bayram temizliği mi yapıyorsun hayırdırMaşallah ben daha mutfağı bitiremedim
Eline sağlık canım ben yapardım ama dısardayımBenim temizlik bitti yemekte yaptımbi yorgunluk çayı demleyen yokmu
Saat 5 olmus :)))Anam benim yemek saatim gelmiş geç olmadan yiyimyaşasın yemek yemek
Hayır bulaşık yıkıyorumB
Bayram temizliği mi yapıyorsun hayırdırdolap falan ama benim elimin altında çocuk yok canım benle sen bir değilsin ben süpür sil toz al banyo wc lavabolar tamamdır bitti
Canim sen 33 yasindasin ayi mayi bosver ,2020 temmuzda 34 yasinda olacaksin,senin hesaba göre dogar dogmaz 1 yasinda oluyoruzŞu hesabı bir çözemedim 1986-2019=33 temmuz doğumlu olduğum için 33bitti diye hesaplıyorum yani 34den ay aldımbenmi yaşımı büyütüyorum yoksa benim hesap mı doğru anlamadım
Ne yemek yaptin :)Benim temizlik bitti yemekte yaptımbi yorgunluk çayı demleyen yokmu
Evet yasasinAnam benim yemek saatim gelmiş geç olmadan yiyimyaşasın yemek yemek
Tmm öyle olsun 33yasindayimCanim sen 33 yasindasin ayi mayi bosver ,2020 temmuzda 34 yasinda olacaksin,senin hesaba göre dogar dogmaz 1 yasinda oluyoruz
Afiyet olsun canım menün güzel su az ama onuda zamanla artırırsınSabah 10.30
Yarim dilim kepekli tost ekmegi
1 yumurta tava
Zeytin mozeralla
Salatalik domates
Kiraz sapi cayi
Cok az kuruyemis kuru meyve
Ara
1 elma
16
Patlican salatasi
Yogurt
1 dilim tost ekmegi
Ara
Kuruyemis
Su 1 bile olmadi daha malesef 1.5 anca olur
Gecmis olsun canımAma bugün benim hiç iştahım yok üşütmüşüm migdem bulaniyo
Domates çorbası zeytinyağlı taze fasulye spagetti makarna kavun karpuz eşim gelir şimdi cacikta isterNe yemek yaptin :)
Geçmiş olsun nane limon yap iç canımAma bugün benim hiç iştahım yok üşütmüşüm migdem bulaniyo
Teşekkürler yaptım içtim canimGeçmiş olsun nane limon yap iç canım
Teşekkürler canım içtimTeşekkürler yaptım içtim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?