Ben 37 yaşında 3 çocuk annesiyim ilahiyat mezunuyum kısa bir dönem öğretmenlik yaptım büyük kızım okula başlayınca biraktim çalışmıyorum ev hanimiyimBu günün işini yarına bırakmaçocuk varmi bilmiyorum ama ya kızlar herkes kendini Bi kısaca tanita bilirmi kimseyi tanımıyorum kaç yaşında kaç çocuğu var nerde yasiyo kafa Bi milyon benim gerçi aklımda tuta bilecegimi hiç sanmıyorum ama
Sgl ,unutmam ama reglde olamadım pek eksi olacagimida sanmıyorumCook gecmis olsun canım
Düzeninin değişmeside etkilemis olabilir
Cuma bildirimi unutma canım iyileşince bekliyoruz
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun canımMerhabalar
Çocuklar ve bende hastayiz
Kusma, mide bulantısı .derbeder oldum
Bu Konya'da salgın varmış galiba
Birde gelen giden misafir çok
Bu listeye girmek bana iyi gelmedi
İyileşince sahalardayim insallh
Geçmiş olsun Konya’nın neresine geldinizz?Merhabalar
Çok çok geçmiş olsun cnmMerhabalar
Çok memnun oldum. Canim bende 33yasindaymisimBen 37 yaşında 3 çocuk annesiyim ilahiyat mezunuyum kısa bir dönem öğretmenlik yaptım büyük kızım okula başlayınca biraktim çalışmıyorum ev hanimiyim
Beni biliyorsun tanıtayım mı kendimi :)))Çok memnun oldum. Canim bende 33yasindaymisim2cocuk Annesiyim ev hanimiyim Erzurum da yaşıyorum
Çok memnun oldum. Canim benim sülalede istanbulda ilk evliliğim de bende İstanbuldayım evin tadını çıkar oğlunla Allahim uzun ömürler versin size bagıslasın evladınıGulumse24 cnm bende yeni 34 oldum. 18 aylık bir oğlum var. Bilgisayar mühendisiyim ama doğum iznim bitince oğluma bakmak için çalışmaya devam etmedim. 2. yaşından sonra tekrardan çalışma hayatına dönmeyi planlıyorum kısmetse. İstanbulda yaşıyorum ve genelde hep evlerdeyim.
Sen ankarada yaşıyorsun 30yasinda bekar sin tanıyorum seniBeni biliyorsun tanıtayım mı kendimi :)))
Tanımıssın beniSen ankarada yaşıyorsun 30yasinda bekar sin tanıyorum seni
Sen nerde yaşıyorsunBen 37 yaşında 3 çocuk annesiyim ilahiyat mezunuyum kısa bir dönem öğretmenlik yaptım büyük kızım okula başlayınca biraktim çalışmıyorum ev hanimiyim
Dogru herkese tanıtıyorum kendimiYeni gelen herkese tanıtırken bende tanıdım
Kaptanlık ta öncelik bunu gerektiriyor sanırımDogru herkese tanıtıyorum kendimi
Aynen canım aslında herkes yeni biri geldiğinde kendini tanıtsa dahada güzel olur ama öncelikle kendim yapıyorum kendimi tanıtıyorumKaptanlık ta öncelik bunu gerektiriyor sanırım
Evet çok iyi olur benimde aklımda çok kalmıyor malesef çok unutkanımAynen canım aslında herkes yeni biri geldiğinde kendini tanıtsa dahada güzel olur ama öncelikle kendim yapıyorum kendimi tanıtıyorum
Unutkanlıkdan değil canım tatilinde etksii aktif üyemiz azdı ben hepsini tanıyorum biliyorumEvet çok iyi olur benimde aklımda çok kalmıyor malesef çok unutkanım
Kaçamak siz 10.günüm kaptanım ben temizimDünkü menüleri unuttum az sonra onlara bakıp yorum yapayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?