Onu yazmayı unutmusum İstanbul'da canimSen nerde yaşıyorsun
Masallah güzel gidiyorsun canımKaçamak siz 10.günüm kaptanım ben temizim
Ay ben yokkende bana sar hatta bana cepten yaz bana cevap ver de geleyim hemenKızlar sakin yalnıs anlamayın sizleri tanımıyorum burda tanıdığımbulutungokyuzu @gulenyuzumsunsen ve@Anka onlar harici kimseye böyle takılmam tanımıyorum Çünki bunların hepsi espriden ibaret diğer kızlar gelmediği için Anka ya sarıyorum.
Ben etiketlerim seni gel de beni kurtarAy ben yokkende bana sar hatta bana cepten yaz bana cevap ver de geleyim hemen
Unutuyorum girmeyi çünkü
Tamam canım yarın itibariyle basla menü ve sporlarını bekliyorumÇok yiyiyorum çok kilo aldım yarın sabah tartilip basliycam artık ..desteklerinizi bekliyorumada81 adacim sen gelmedin bak basliyorum ben
hahahha o kadar çok mu takılıyoBen etiketlerim seni gel de beni kurtar
son beşte yedin dimi allahım banada aynısından aminSabah kahvaltım saat 11.00
1yumurta 4dilim sucukla
2dilim kepek ekmek
2bardak şekersiz çay
Akşam yemeği saat 17.30
2tane küçük biber dolması ihale bana kaldı
3kasik zeytinyagli fasulye
3kucuk dilim karpuz
1.5litre dukan birası
1lirte su yatana kadar içerim
Spor yok temizlik yaptım
Tmm kaptanimTamam canım yarın itibariyle basla menü ve sporlarını bekliyorum
Adanın Misafirleri gitmedi sanırım
benim öyle iç açıcı menülerim yok ama geçmişte kilo verdiğim oldu hallice. ona sığınarak konuşuyorum yeni başladın takımımıza onu biliyorum. Kendini bu şekilde başlarda zorlama bence çabuk pes etmeni istemeyiz canım :) su çok az aklına gelmiyorsa çalıştığın masa oturduğun oda olur bi karaf koyarsan gözünün önüne aklına gelir baktıkça içersinn28 Ağustos menü;
Kahvaltı 1 muz Öğlen bisey yiyemedim 2 fincan nane limon çayı ballı içtim. Akşam 1 kepçe tarhana çorbası
Su 3 bardak spor yapamadim
bence kötü değil çok erken uyanıyorsun ara öğün olmak zorunda ama ekmek olmayabilirBugünkü menüm
08:30 Kahvaltı
1 tane yağda yumurta , 1 k.k. beyaz peynir, 3 zeytin, 1 dilim ekmek
14:00 Öğlen
2 domates, 2 dilim ekmek
18:30 Akşam
Haşlanmış et , turşu
30 dk tempolu yürüyüş
Bugün kötü beslendim çok huzursuz oldum bu yüzden
Menüleri güzel yorumluyorsunpc ye geçtim bol bol konuşasım var şuan
Ben normalde böyle yemiyorum hatta fazla bile yiyorum bugün hastayım migdem bulaniyo o yüzden yiyemedim menü bildirimide mecbur olduğu için yaptimbenim öyle iç açıcı menülerim yok ama geçmişte kilo verdiğim oldu hallice. ona sığınarak konuşuyorum yeni başladın takımımıza onu biliyorum. Kendini bu şekilde başlarda zorlama bence çabuk pes etmeni istemeyiz canım :) su çok az aklına gelmiyorsa çalıştığın masa oturduğun oda olur bi karaf koyarsan gözünün önüne aklına gelir baktıkça içersinn
Ebeçson beşte yedin dimi allahım banada aynısından amin
Caciga bayilirimDomates çorbası zeytinyağlı taze fasulye spagetti makarna kavun karpuz eşim gelir şimdi cacikta ister
Afiyet olsun.2 ögünmü yapiyorsun ? Memnunmusun ? Her istedigini yiyormusun ? Ne sordum beaaSabah kahvaltım saat 11.00
1yumurta 4dilim sucukla
2dilim kepek ekmek
2bardak şekersiz çay
Akşam yemeği saat 17.30
2tane küçük biber dolması ihale bana kaldı
3kasik zeytinyagli fasulye
3kucuk dilim karpuz
1.5litre dukan birası
1lirte su yatana kadar içerim
Spor yok temizlik yaptım
Ne çekiyorsam bu dilim yüzünden çekiyorum. Zatihahahha o kadar çok mu takılıyo@Gulumse25 kız kilo veriyorum bahanesiyle içinde birşey bırakmıyosun herşeyi söylüyosun galiba hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?