Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ay ben yokkende bana sar hatta bana cepten yaz bana cevap ver de geleyim hemen
Unutuyorum girmeyi çünkü

Çok yiyiyorum çok kilo aldım yarın sabah tartilip basliycam artık ..desteklerinizi bekliyorum ada81 adacim sen gelmedin bak basliyorum ben

son beşte yedin dimi allahım banada aynısından amin

28 Ağustos menü;
Kahvaltı 1 muz Öğlen bisey yiyemedim 2 fincan nane limon çayı ballı içtim. Akşam 1 kepçe tarhana çorbası
Su 3 bardak spor yapamadim
benim öyle iç açıcı menülerim yok ama geçmişte kilo verdiğim oldu hallice. ona sığınarak konuşuyorum yeni başladın takımımıza onu biliyorum. Kendini bu şekilde başlarda zorlama bence çabuk pes etmeni istemeyiz canım :) su çok az aklına gelmiyorsa çalıştığın masa oturduğun oda olur bi karaf koyarsan gözünün önüne aklına gelir baktıkça içersinn

bence kötü değil çok erken uyanıyorsun ara öğün olmak zorunda ama ekmek olmayabilir
turşu ödem yapar perşembe yemeyiz cuma kilolu çıkmayalım diye :)
ama bugün çarşamba haatta dünki menün o yüzdeen afiyet olsun

Ben normalde böyle yemiyorum hatta fazla bile yiyorum bugün hastayım migdem bulaniyo o yüzden yiyemedim menü bildirimide mecbur olduğu için yaptim

Afiyet olsun.2 ögünmü yapiyorsun ? Memnunmusun ? Her istedigini yiyormusun ? Ne sordum beaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…