Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

7.lik moralimi çok bozdu kendimi kitap okumaya verdim dayanamadım yine geldim napıyosunuz diye. Merak ettim evet spor yapalım ben bu değilim kendi adımada çok üzgünüm her hafta - 1kiloyla gelen ben - 600gr hiç olmadı çok canım sıkıldı böyle giderse motivasyonum çok. Düşecek ayda 4kilo veriyordum birbirimizi dürtmemiz lazım o yüzden kapışma her zaman iyidir yoksa saldıkca salacaz gibime geliyo haydin 6.takim uyanma vakti bahanelere yer yok. Ya bahanelerin olur ya sonuçların karar bizim

Bu hafta listede olan olmayan herkes spor yapmalı bu hafta rakip de belirleyelim ben gece eve gidince herkese rakip belirleyeyim

Bu hafta listede olan olmayan herkes spor yapmalı bu hafta rakip de belirleyelim ben gece eve gidince herkese rakip belirleyeyim
Bireysel rakipler olsun, onun haricinde de tüm takım spor yarışması yapalım bence canım ne dersiniz arkadaşlar.

Bence de canim bende boyu boyuma huyu huyuma bi rakip istiyorum
Enerji kusagi zaten ezeli rakibim ama fazla rakip göz cikarmaz

Bireysel rakipler olsun, onun haricinde de tüm takım spor yarışması yapalım bence canım ne dersiniz arkadaşlar.
Yapmaya çalışırım bacağımdan dolayı zati benim problemim basen bacağım yüzünden hoplayıp ziplayamiyorum ama içim gidiyo rekabet olursa yaparım ağrıdığı yerde bırakırım

Yapmaya çalışırım bacağımdan dolayı zati benim problemim basen bacağım yüzünden hoplayıp ziplayamiyorum ama içim gidiyo rekabet olursa yaparım ağrıdığı yerde bırakırım
Canim kilosu fazla olanlar ziplama vs yapmalarini drlar onermiyor. Vucut agir oldugu icin bacak ve ayak bileginde ciddi sorun olabilir. Benim annem bi ara ziplama hareketi vs yapti cok ciddi saglik sorunlari cikti:/
Nacizane tavsiyemdir

Bilemedim canım ben senin menünü..saatler mi geçti acaba ara öğün yok spor yok
Normalde ara ögunde yapıyorum sporda bugün sabahtan kv rahatsizlandi hastanedeydim serum takıldı ve kv benim evime geldi kardeşleri de ziyaret için gelince tabiki ne ara öğün ne spor yapamadim ve kv. Bende kalıcak bu gece muhtemelen yarında spor ve ara öğün yapamam biraz uzun oldu kusura bakma canım

Oyle yapalim canim
Bence de canim bende boyu boyuma huyu huyuma bi rakip istiyorum
Enerji kusagi zaten ezeli rakibim ama fazla rakip göz cikarmaz
Simdi kilolara gore bakip rakip belirlicem:))
İkindi vakti yürüyüşümü yaptim da geldim☺
Spor yarisi mi basliyo takimda basarilar kizlar
Hadi bakalim bu hafta yuruyuslere devam et canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…