Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet çok doğru geçen eşim çikolata almış yemiyorum diyetteyim dedim ye gitsin ya listenede yazmazsın nerden bilecekler ben olsam yerim oraya yazmam dedi bende dedimki ben onları mı kandırmış olucam kendimimi sustu

Doğru canım, haftaya ben çıkınca yer açılır listede Bugün de - 400 geldim sabahtan, duyurulur yani :)))) Sanırım ödem de varmış bende, yemeyi azaltınca hemen inişe geçti 1 günde
Maşallah hep gülsün tartı yüzünüze... Eksileri görmenin verdiği mutluluk bambaşka bir şey... Mezunlar cogalsin biz de yaşayalım bu mutluluğu...

Evet çok şükür hepinizin sayesinde yine diyorum takım sarmasaydi ben burda kalmazdım iyiki tanımışım hepinizi
Oyle valla canim cok katiliyorum ben ona hep diyorum puzzle gibi burasi hepiniz parcalariyiz birbirimiz tamamliyoruz eger oynamak zevk vermiyorsa basari getirmiyor can uyunu bizim ki :))

Evet ya spordan baya uzak kaldık evde koşu bandım. Vardı sattım eliptik bisikletim ve plates topum var bisikletle çok sıkılıyorum onuda satmayı düşünüyorum
Aaa bisiklette sıkılınır mı canım benim işime geliyor :) Haber,dizi vs tv izlerken oturmaktansa bin canım. Ben bazen kitap okuyorum, bazen kulaklıkla müzik dinliyorum, bazen laptopu bisikletimin önüme koyuyorum bir şeyler izliyorum o zaman zaman çabuk geçiyor. Sırf popom ağrıyıp uyuşmasa daha çok binerim yani o derece

Maşallah hep gülsün tartı yüzünüze... Eksileri görmenin verdiği mutluluk bambaşka bir şey... Mezunlar cogalsin biz de yaşayalım bu mutluluğu...
Teşekkür ederim canım, kesinlikle insan her türlü iyi hissediyor. Peşim sıra bekliyorum sizi mezuniyete, aman geç kalmaa :)))

Iyi yapmışsın cnm insan kendini kandırıyor öyle ama süper bi şey burası

Bu arada gecmis olsun canim rabbim istediginiz hayirli vakitte nasip etsin insallah bebeginizi
Malesef sağ tüpümü kaybettim. Sol tüp kapalı tüp bebek tek şans onuda ben istemedim o doktorlara bir daha canımı emanet edemem kendileri tüp bebek uzmanı prof ama dış gebelik olduğum halde bana erken mudahale etmediler taki iç kanama geçirip tüpüm patlayana kadar neyse hayırlısı diyelim bu günümüze bin şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…