Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Leslie 3mil yapsam zorlamış olurmu yum yoksa sabah aksam 1mil mi yapayım bayan tecrübe bacım ne dersin

Evet ya spordan baya uzak kaldık evde koşu bandım. Vardı sattım eliptik bisikletim ve plates topum var bisikletle çok sıkılıyorum onuda satmayı düşünüyorum

Öyle deme canım bebek iatedigimiz için kilo verdim.
Tabi kendimi iyi hissetmek içinde
Bende gebelik için kilo vermeye başlamıştım 8kilo verdim hamile kaldım malesef dış gebelik oldu sonra inat ettim kendim için kilo vericem dedim hastaneden çıktım 95kiloyum 3.5ayda 75kiloyla mezun oldum 1.5yilda 25kilo aldım. Geri geldim sürünüyorum işte böyle akilsizligimin yüzünden

Akilsizlik degil o canim demek ki senin icin dogru zaman buymus gecmis gecmiste kaldi onumuze bakacagiz bende hamilelik icin kilo verenlerdenim 7 8 kilo verdim kaldim doguma yaptim 1.5 yilda sadece 3 4 kilo verdim o kadar kabullenmistim ki ben artik boyle kalacagim hep diyordum bir gecelik kararla adim attim dogru saat beni gecenin 3 unde bulmus:)))

Bende Anka sayesinde geldim yoksa gidişat çok kötüydü artık herşeyi boslamistim umursamamaya doğru gidiyordum yani zararın neresinden dönsek kardır

Öyle deme canım zamanla öğreniyoruz.
Hep birlikte vereceğiz.

Hoş geldin canımmm bizde tam o dertten yakiniyordukki sen geldin
Hoş buldum cnm sende pes etme ben 85 kiloydum doğum yaptığımda istedim başardım insan çok alışıyor burası aslında insana eğlence gibi öyle bir şey ki yalanda soyleyemiyon sanki kaptan seni izliyor korkuyor insan kaçamak yapmaktan birde akşam oluyor herkes menü yazıyor o zaman anlıyorsun hatalarini zamanla onlar gibi oluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…