Evet ya gönderelim 60altindakileri görünce kıskançlığımdan çatlıyorumSüpersin canım mezuniyetine cook az kaldı
Leslie 3mil yapsam zorlamış olurmu yum yoksa sabah aksam 1mil mi yapayım bayan tecrübe bacım ne dersinTembel şey seni :)))) Ufak ufak açılır kasların böyle devam edersen. Sen yinede aşırı yüklenme dizlerin hazır toparlamışken patlak vermesin yine canım. Birde ılık duş ve hafif yürüyüş kas ağrılarını hafifletiyor. Kaslar ısınınca orada ağrı yapan laktik asit çabuk atılıyor vücuttan. Tecrübeyle sabit :)
Öyle deme canım bebek iatedigimiz için kilo verdimMaşallah o zaman sana darısı başıma diyelim ben o kiloya gelsem değil hamile kalmak hamile nin yanından geçmem galiba
Evet ya spordan baya uzak kaldık evde koşu bandım. Vardı sattım eliptik bisikletim ve plates topum var bisikletle çok sıkılıyorum onuda satmayı düşünüyorumTembel şey seni :)))) Ufak ufak açılır kasların böyle devam edersen. Sen yinede aşırı yüklenme dizlerin hazır toparlamışken patlak vermesin yine canım. Birde ılık duş ve hafif yürüyüş kas ağrılarını hafifletiyor. Kaslar ısınınca orada ağrı yapan laktik asit çabuk atılıyor vücuttan. Tecrübeyle sabit :)
Ben de mi gideyim yaniEvet ya gönderelim 60altindakileri görünce kıskançlığımdan çatlıyorum
Bende gebelik için kilo vermeye başlamıştım 8kilo verdim hamile kaldım malesef dış gebelik oldu sonra inat ettim kendim için kilo vericem dedim hastaneden çıktım 95kiloyum 3.5ayda 75kiloyla mezun oldum 1.5yilda 25kilo aldım. Geri geldim sürünüyorum işte böyle akilsizligimin yüzündenÖyle deme canım bebek iatedigimiz için kilo verdim.
Tabi kendimi iyi hissetmek içinde
Yok sen kal sende mi 60 kilonun altındasın bu takım şaka gibiBen de mi gideyim yani
Akilsizlik degil o canim demek ki senin icin dogru zaman buymus gecmis gecmiste kaldi onumuze bakacagiz bende hamilelik icin kilo verenlerdenim 7 8 kilo verdim kaldim doguma yaptim 1.5 yilda sadece 3 4 kilo verdim o kadar kabullenmistim ki ben artik boyle kalacagim hep diyordum bir gecelik kararla adim attim dogru saat beni gecenin 3 unde bulmus:)))Bende gebelik için kilo vermeye başlamıştım 8kilo verdim hamile kaldım malesef dış gebelik oldu sonra inat ettim kendim için kilo vericem dedim hastaneden çıktım 95kiloyum 3.5ayda 75kiloyla mezun oldum 1.5yilda 25kilo aldım. Geri geldim sürünüyorum işte böyle akilsizligimin yüzünden
Ben 56.5 kiloyum canım bu ara kilo aldım dhaa önce 74 ü gördümYok sen kal sende mi 60 kilonun altındasın bu takım şaka gibihiç benim kiloda kimse yok 70den aşa hepsi bir benim ağlamak istiyorum
BendeAkilsizlik degil o canim demek ki senin icin dogru zaman buymus gecmis gecmiste kaldi onumuze bakacagiz bende hamilelik icin kilo verenlerdenim 7 8 kilo verdim kaldim doguma yaptim 1.5 yilda sadece 3 4 kilo verdim o kadar kabullenmistim ki ben artik boyle kalacagim hep diyordum bir gecelik kararla adim attim dogru saat beni gecenin 3 unde bulmus:)))
Hosgeldin yeniden canım cok fazla kilon yokmus verirsinKizlar kabul ederseniz size tekrar katılmak istiyorum listeye girmek değil amacım zamanım olmuyor etkilemeyeyim 5 kilo fazlam var bıraktım bi sure sağlık sorunumdan dolayı
Öyle deme canım zamanla öğreniyoruz.Bende gebelik için kilo vermeye başlamıştım 8kilo verdim hamile kaldım malesef dış gebelik oldu sonra inat ettim kendim için kilo vericem dedim hastaneden çıktım 95kiloyum 3.5ayda 75kiloyla mezun oldum 1.5yilda 25kilo aldım. Geri geldim sürünüyorum işte böyle akilsizligimin yüzünden
ayy kabul ettin ya Canim bni çok tsk ederim yüzüm yoktu yazmaya mecbur kaldimHosgeldin yeniden canım cok fazla kilon yokmus verirsin
Hos geldin canim panik yok verirsin hic metak etme kararli ol yeter68 oldum burda en son tekrar 73 oldum düğün var mevlut var yardım edin Allah ıçin
Hoş geldin canımmm bizde tam o dertten yakiniyordukki sen geldinBurası sayesinde tam 65 e ramak kalmıştı bıraktım çok özledim o gunleri
Gelde cinnet geçirmeHosgeldin yeniden canım cok fazla kilon yokmus verirsin
Hoş buldum cnm sende pes etme ben 85 kiloydum doğum yaptığımda istedim başardım insan çok alışıyor burası aslında insana eğlence gibi öyle bir şey ki yalanda soyleyemiyon sanki kaptan seni izliyor korkuyor insan kaçamak yapmaktan birde akşam oluyor herkes menü yazıyor o zaman anlıyorsun hatalarini zamanla onlar gibi oluyorsunHoş geldin canımmm bizde tam o dertten yakiniyordukki sen geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?