- 8 Nisan 2019
- 3.095
- 8.618
- 88
Hod buldum ablaTekrar hoşgeldiniz arkadaşlar
İşte benim sıkıntıda bu yüzden canım dış gebelik geçirdiğimde ben 4gece 4gunduz sancı çektim o sancıyla kuyruk sokumu kayma yapmış ve kemikleşmiş ben sert zeminde uzun süre oturamıyorum malesefAaa bisiklette sıkılınır mı canım benim işime geliyor :) Haber,dizi vs tv izlerken oturmaktansa bin canım. Ben bazen kitap okuyorum, bazen kulaklıkla müzik dinliyorum, bazen laptopu bisikletimin önüme koyuyorum bir şeyler izliyorum o zaman zaman çabuk geçiyor. Sırf popom ağrıyıp uyuşmasa daha çok binerim yani o derece
Kız sen neredesin prensess, ciddden özledim ya... Sarıcivcivimide özledim, onun da düğünü oldu sanırım balayında :))))Oyle valla canim cok katiliyorum ben ona hep diyorum puzzle gibi burasi hepiniz parcalariyiz birbirimiz tamamliyoruz eger oynamak zevk vermiyorsa basari getirmiyor can uyunu bizim ki :))
Rakibem nasılsın canım. GörüşemiyoruzTekrar hoşgeldiniz arkadaşlar
Çoook geçmiş olsun canım yaİşte benim sıkıntıda bu yüzden canım dış gebelik geçirdiğimde ben 4gece 4gunduz sancı çektim o sansiyla kuyruk sokumu kayma yapmış ve kemikleşmiş ben sert zeminde uzun süre oturamıyorum malesef
Keske her insan basara bilecegi isi yapsa degil mi sirf parasi icin veya o bu doktor olmus desin diye okuyan olan insanlar bence bunlar bazilari o kadar degersiz davraniyor ki allah islah etsin tabi iyi olanlar da var onlati tenzi ediyorum zor gunler gecirmissin canim benim allah sifacin yardimcin olsun ama hepsi ayni diye birsey yok onun yuzunden pes etme once kilonu ver sonra guzel bir doktor bulup dusun canim , cok gelen oldu bende aktif olamadim pek ama hatirladigim kadariyla yasin daha gencti allahin izniyle atlatir kuzunu alirsin kucagina dedigin gibi bu gunumuze sukurMalesef sağ tüpümü kaybettim. Sol tüp kapalı tüp bebek tek şans onuda ben istemedim o doktorlara bir daha canımı emanet edemem kedileri tüp bebek uzmanı prof ama dış gebelik olduğum halde bana erken mudahale etmediler taki iç kanama geçirip tüpüm patlayana kadar neyse hayırlısı diyelim bu günümüze bin şükür
İyi geceler canım Allaha emanetIyi geçeler sizlere
iyi geceler ❤Iyi geçeler sizlere
Benimde simit minderim var onunla hiç denemedim ama. Bi ara deneme yaparım kaymazsa kullanmaya çalışırım senin dediğin gibi okul başlıyor diziler başlıyorÇoook geçmiş olsun canım yaBende altıma yumuşak bir yastık koyuyorum yoksa oturamıyorum. Sorunum olmamasına rağmen 15-20 dk sonra sıkıntı veriyor yastık olmazsa
kuzummmmm inan bende coooooook ozledimm varya yorgunluktan anam agliyor ama burada sohbeti o kadar ozledim ki gidip yatamiyorum suya susamis gibi bende size susamisim:))) evlendimi ortim ya kac gundur hep aklimdaydi biliyormusun oldumu acaba dugunu diye allah mesut etsin insallah kuzumu daKız sen neredesin prensess, ciddden özledim ya... Sarıcivcivimide özledim, onun da düğünü oldu sanırım balayında :))))
cok iyi yapmissin canim araya kaynamakla :))hos geldinBen de yeni gelen arkadaşlara hoş geldin diyorum. Ne iyi ettiniz de geldiniz. Baktım gelenler artıyor araya sıkışayim dedim. Zipzipim maşallahin var bu dönem. Her takım böyle mi bilmiyorum ama 6. Takım çok sevilen bir takim.
Benim ve Eşiminde 2.ci evliliği eşimin 1oglu var 11yasinda benimde kızım var 10yasinda anliycan kızımda var oğlumda ama ortak çocuk olsun istedik biri 4.aylikken dusukle sonuçlandı ikincisi dış gebelik olunca nasipte yokmuş diye düşündüm olduktan sonra rabbim nasip eder dedim tüp bebek düşünmedim kuzum eşimde bende 33yasindayizKeske her insan basara bilecegi isi yapsa degil mi sirf parasi icin veya o bu doktor olmus desin diye okuyan olan insanlar bence bunlar bazilari o kadar degersiz davraniyor ki allah islah etsin tabi iyi olanlar da var onlati tenzi ediyorum zor gunler gecirmissin canim benim allah sifacin yardimcin olsun ama hepsi ayni diye birsey yok onun yuzunden pes etme once kilonu ver sonra guzel bir doktor bulup dusun canim , cok gelen oldu bende aktif olamadim pek ama hatirladigim kadariyla yasin daha gencti allahin izniyle atlatir kuzunu alirsin kucagina dedigin gibi bu gunumuze sukur
Dene canım valla her yolu, fırsatları değerlendirelim. Pek dizi işlerinden anlamam da Müge başlıyormuş yarınBenimde simit minderim var onunla hiç denemedim ama. Bi ara deneme yaparım kaymazsa kullanmaya çalışırım senin dediğin gibi okul başlıyor diziler başlıyor
Aaa cok sukurrr varmis evladiniz nasil sevindim ilk gebelikdir diye cok uzulmustumBenim ve Eşiminde 2.ci evliliği eşimin 1oglu var 11yasinda benimde kızım var 10yasinda anliycan kızımda var oğlumda ama ortak çocuk olsun istedik biri 4.aylikken dusukle sonuçlandı ikincisi dış gebelik olunca nasipte yokmuş diye düşündüm olduktan sonra rabbim nasip eder dedim tüp bebek düşünmedim kuzum eşimde bende 33yasindayiz
Aaa sen mugeyi izlermisin kiz :))) ay ben onu izlemeyi hem cok srviyorum hemde psikolojim cok bozuluyor herkesdrn killanmaya basliyorum :))))Dene canım valla her yolu, fırsatları değerlendirelim. Pek dizi işlerinden anlamam da Müge başlıyormuş yarınAz önce reklamlarda gördüm. Bisikletime biner Youtube dan izlerim artık denk geldikçe :)))
Abbowww ben onu unutmuştum yaDene canım valla her yolu, fırsatları değerlendirelim. Pek dizi işlerinden anlamam da Müge başlıyormuş yarınAz önce reklamlarda gördüm. Bisikletime biner Youtube dan izlerim artık denk geldikçe :)))
Al benden de o kadar :)))) Sonunda evine döndün, hoşgeldin tekrardan prensesim. Bücürük de iyidir inşaallah. Bugün yarın atarsın yorgunluğukuzummmmm inan bende coooooook ozledimm varya yorgunluktan anam agliyor ama burada sohbeti o kadar ozledim ki gidip yatamiyorum suya susamis gibi bende size susamisim:))) evlendimi ortim ya kac gundur hep aklimdaydi biliyormusun oldumu acaba dugunu diye allah mesut etsin insallah kuzumu da
cok iyi yapmissin canim araya kaynamakla :))hos geldin
Hani müge izlemicektik bu sene
Abbowww ben onu unutmuştum yadediğin gibi yakaladığım yerden takip ederim artık olmazsa internetten bakarım bazen başımı alıp gidesim geliyor Müge anli bulur diye gitmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?