Afiyet olsun canım menün de sporunda güzelSabah kahvaltım saat 11.30
2küp şeker kadar kaşar
2küp şeker kadar beyaz peynir
2dilim domates
2dilim salatalık
1tahta kaşık menemen
1dilim tam tahıllı ekmek
2bardak şekersiz çay
Ara öğün saat 15.00
1fincan sütlü Nescafe
Akşam yemeği saat 19.30
1kepce mercimek çorbası
2 küçük yemek kaşığı tavuklu pilav
1tahta kaşık közlenmiş patlıcan salatası
1.5litre su
60dk tempolu yürüyüş =150puan
Eşim onları anlaşmalı marketlerden alıyor depomuz var oraya götürüyor sonra şehir dışından çok talep oluyor tirlarla parasını alıp satıyor mesela Erzincan Domatesi üzümü Amasya elması mersin çileği her meyvenin kasası ayrı sebze meyve hangi şehirde çıktıysa talep oralardan geliyo kasalara koyup onlarda öyle satışını yapıyo eşim boş alıp boş satiyo yaniOoo iyiymiş, bir daha nazik tepineceğim kasanın tepesindeemeğe saygı :)))) Boş kasaları parayla alıp kullanılmak üzere mi gönderiyor canım, geridönüşüm gibi mi yoksa ucuza geldiği için mi? Çok sordum anlamak için canım kusura bakma ama merak ettim
Çok Tşk ederimAfiyet olsun canım menün de sporunda güzel
Teşekkürler, bak sayende neler neler öğrendik, Allah bereket versin işlerinize canım. Bizde ezilecek meyveleri kasasıyla alıyoruz, çok yendiğinden çok alıyoruz. Sonra geridönüşüme atıyoruz veya çiftçilikle uğraşanlara veriyoruz denk gelince.Eşim onları anlaşmalı marketlerden alıyor depomuz var oraya götürüyor sonra şehir dışından çok talep oluyor tirlarla parasını alıp satıyor mesela Erzincan Domatesi üzümü Amasya elması mersin çileği her meyvenin kasası ayrı sebze meyve hangi şehirde çıktıysa talep oralardan geliyo kasalara koyup onlarda öyle satışını yapıyo eşim boş alıp boş satiyo yani
Sağolasın canım.Dengeli bir menü olmuş canım Afiyet olsun
Afiyet olsun canım, o kadar yiyeceğin arasında iradeli olmana maşallah diyorum
Menü güzel ama sporlar mükemmel
Menün çok güzel ve sağlıklı olmuş canım Afiyet olsun
Menünde sporunda güzel olmuş canım
Bizimkide geri dönüşüm oluyor aynen burda kime sorsan eşimin ismini kasaci diye herkes tanır isim vermim sonra gbt me. Kadar sorgularlarTeşekkürler, bak sayende neler neler öğrendik, Allah bereket versin işlerinize canım. Bizde ezilecek meyveleri kasasıyla alıyoruz, çok yendiğinden çok alıyoruz. Sonra geridönüşüme atıyoruz veya çiftçilikle uğraşanlara veriyoruz denk gelince.
HoşgeldinizHoş buldum Alvillaa ne tatlı bir tınısı var nickinizin...
Kız 10 tane mekikten nolur, demek ki o kadar hantallık varmış bel-karın bölgende. Benimde dün bacaklarım pertti ama uzun sürmedi bugün iyi, hele ilk başladığımda 2-3 gün ağrımıştıGülmeyinde dunki spordan sonra benim heryerim agriyo 10tane mekik çektim göbeğim açiyo sağa sola dönemiyorumbirde dün sanırım aletlerle ayağımı zorladım yolda yürüyüş yaparken diz kapağım dönecekmiş gibi oluyor ben artık sadece yürüyüş yapayım vücut perte çıktı ilk günden
Aman dikkat et canım spor aletleriyle calısmak kolay gibi görünüyor ama ters bir harekette cok etkiliyorGülmeyinde dunki spordan sonra benim heryerim agriyo 10tane mekik çektim göbeğim açiyo sağa sola dönemiyorumbirde dün sanırım aletlerle ayağımı zorladım yolda yürüyüş yaparken diz kapağım dönecekmiş gibi oluyor ben artık sadece yürüyüş yapayım vücut perte çıktı ilk günden
Hiç öyle dediğin gibi olmuyor verim kurtulim gibi bir şansın yok bundan sonrada koruma dönemi başlıyorSağolasın canım.
O kadar spordan sonra yemek gelmiyor içimden.
Trambolin bayağı yoruyor.
Bide bi an önce verip kurtulmak istiyorum kilolardan.
Doğru canım, haftaya ben çıkınca yer açılır listedeIyi geceler canım gecmis olsun dikkat et kendine güzelce dinlen ♥
Sana memleket yaramamıs anladıgım kadarıyla canım ama olsun vereceğiz kilolarını birlikte,
Canım liste cok kalabalık takım cook kalabalık o yüzden beklemeniz gerekebilir ama listenin durumuna mezun durumuan göre listeye Girişiniz daha cabuk olabilir
Evet aynen vücut şaşırdı ne oluyor diye neye uğradığını şaşırdıKız 10 tane mekikten nolur, demek ki o kadar hantallık varmış bel-karın bölgende. Benimde dün bacaklarım pertti ama uzun sürmedi bugün iyi, hele ilk başladığımda 2-3 gün ağrımıştı
Canım ben bundan 3yil önceydi sanırım 85den 58e kadar düşmüştüm.Hiç öyle dediğin gibi olmuyor verim kurtulim gibi bir şansın yok bundan sonrada koruma dönemi başlıyor
Evet kabadayılık yaptım dün biraz fazla yaptım bugün farkettim yolda yürürkenAman dikkat et canım spor aletleriyle calısmak kolay gibi görünüyor ama ters bir harekette cok etkiliyor
Maşallah o zaman sana darısı başıma diyelim ben o kiloya gelsem değil hamile kalmak hamile nin yanından geçmem galibaCanım ben bundan 3yil önceydi sanırım 85den 58e kadar düşmüştüm.
Ve korurum da sadece bı iki oynadı ama hem dengeledim.
İşte gebelikle beraber bı kısmı geri geldi
Süpersin canım mezuniyetine cook az kaldıDoğru canım, haftaya ben çıkınca yer açılır listedeBugün de - 400 geldim sabahtan, duyurulur yani :)))) Sanırım ödem de varmış bende, yemeyi azaltınca hemen inişe geçti 1 günde
Tembel şey seni :)))) Ufak ufak açılır kasların böyle devam edersen. Sen yinede aşırı yüklenme dizlerin hazır toparlamışken patlak vermesin yine canım. Birde ılık duş ve hafif yürüyüş kas ağrılarını hafifletiyor. Kaslar ısınınca orada ağrı yapan laktik asit çabuk atılıyor vücuttan. Tecrübeyle sabit :)Evet aynen vücut şaşırdı ne oluyor diye neye uğradığını şaşırdıdedimya bcagimdaki menüsküs yırtılmasından dolayı doktor wc kullanma klozet kullan ayakta değil oturarak namaz kılmami söyledi ben 1seneye yakın oturdum geçen gün ayakta Bi deneyeyim belki kıla bilirim dedim kıldım ertesi gün dedim benim bacaklarım niye agriyo meğer tembelliğe alismis
Kulağa çok hoş geliyor canım ya :)Süpersin canım mezuniyetine cook az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?