Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yarın olmaz oda cnm inşallah

altin onemli :))) bencede sakla canim :))) pili bitmistir onun
kolay gelsin canim umarim cok kisa surede halledersin
:))) yazarken cok kolay degil mi hemen motive oluyoraun umarim uygulamada da boyle pozitif oluruz kuzu :))tartilmadim inan ki cesaret edemedim yok yok benim ki belli iyi supriz olmaz :))ama cumaya kadar toparlayacagim insallah canim cumaya kadar da tartilma yasagi koydum kendime moral bozuklugu yasamayayim diye
İyi günler herkese, ne kadar ilerlemiş sayfalar maşallah takımda yeni arkadaşlarda olunca, bende ufak tefek kışlık hazırlıyorum reçel yapacağım birazdan
kolay gelsin abla bende annem sayesinde bir kac kavanoz kompostoluk yaptim yoksa ben cok yapamiyorum kislik hazirligi:)))

Az kalmış ama verirsin cnm ha gayret Bnde bu ayin 14 de düğün var ve abimin çocuklarının mevlidi var (sünnet yaptırdığı için)bari aldiklarimi vereyim de kıyafetler olsun
Bu ara takildim canim ya gram gitmiyor bayramda biraz dengem bozuldu hala toparlamaya calisiyorum:)
Sende 2 haftada ne versen kârdir:)

Tanışalım tabi ❤Rakip olmuşuz sanırım
İnternetim erken bitti bi komşumdan bağlandım şu an
aktif olamıyorum ki ya valla kendime uyuz oluyorum ben çok özür diliyorum
Kaptim onu artik benim rakibem
Tuh ya internetsizlik zor takimda aktif olmayinca hemen bosluyorum ben:/ sen oyle yapma sakin

Bugun menum
Sabah 11.30
1 kase menemen
2 kk peynir
3 minik parca omlet
Ara15
2 kare bitter
Aksam 18
1 tabak kuru fasulye
2 yk pilav
Su 2 lt
Spor 9300 tempolu adim
Çok iyisiniz kizlar menüler harika

Geçmiş olsun tekrar canım ee rakibe dişli olunca dişli olmak gerekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…