yarın olmaz oda cnm inşallahya su makarnayi bile dengeliyosun ya ne diyimsaygi duyuyorum sana
Harika bi spor var ayrica
menu super dengeli olmus canim sporda guzel ama suyu artir bence:) vucut susuz kalmis
ekmek ne kadardi aceppsu cok az canim 2 lt icmeye calis:)
enisteyi geri cevirmedigin iyi olmusbak ne saglikli ve çeşitli bi kahvalti yapmissin menu dengeli canim:)
dogum gunu diye bisey demesem mi acabaama yinede borek 1 tane olsa daha iyi olurdu gibii:))
spor cok iyi canim dürum biraz fazla ama cumaya kadar halledersin sen:)
Helva disinda guzel canim:))
altin onemli :))) bencede sakla canim :))) pili bitmistir onunÇıkardım taktim sanırım pilinden. Dolayı daha öncede böyle olmuştu geçen gün görümcem de 2kilo fazla. Tartıyı. Dedi pil. Alayım olmazsa değişim sonraya kalsın şuna altın almayı. Düşünüyorum paramı harcamim
kolay gelsin canim umarim cok kisa surede halledersinKızlar uyku eğitimiyle ilgili kitaba başladım. Onu okuyup plan yapıp eğitime başlayacağım. Çok aktif olamam bu hafta kusura bakmayın lütfen. Ama gerçekten uykusuzluktan başım çok ağrıyor. Ekrana bakmak zorluyor
:))) yazarken cok kolay degil mi hemen motive oluyoraun umarim uygulamada da boyle pozitif oluruz kuzu :))tartilmadim inan ki cesaret edemedim yok yok benim ki belli iyi supriz olmaz :))ama cumaya kadar toparlayacagim insallah canim cumaya kadar da tartilma yasagi koydum kendime moral bozuklugu yasamayayim diyePrensess çok pozitif hislere kapıldım şuan yazını okuyunca :)))))
Aferin canım, yazmadığın gibi tartılmadında heKız korkma bazen bende şişik hissediyorum aldım mı ne yaptım diyorum, surat asarak gözüm kapalı tartıya çıkıyorum gözümün ucuyla bakıyorum şok oluyorum, aksine düşük çıkıyor :))))))
kolay gelsin abla bende annem sayesinde bir kac kavanoz kompostoluk yaptim yoksa ben cok yapamiyorum kislik hazirligi:)))İyi günler herkese, ne kadar ilerlemiş sayfalar maşallah takımda yeni arkadaşlarda olunca, bende ufak tefek kışlık hazırlıyorum reçel yapacağım birazdan
Bu ara takildim canim ya gram gitmiyor bayramda biraz dengem bozuldu hala toparlamaya calisiyorum:)Az kalmış ama verirsin cnm ha gayret Bnde bu ayin 14 de düğün var ve abimin çocuklarının mevlidi var (sünnet yaptırdığı için)bari aldiklarimi vereyim de kıyafetler olsun
Netin yenilenince bekliyoruz canım ❤Tanışalım tabi ❤Rakip olmuşuz sanırım
İnternetim erken bitti bi komşumdan bağlandım şu an
aktif olamıyorum ki ya valla kendime uyuz oluyorum bençok özür diliyorum
3 kilo versem çok iyi olur bakalım yapabilecekmiyim kızlarda bni çok yoruyor zatenBu ara takildim canim ya gram gitmiyor bayramda biraz dengem bozuldu hala toparlamaya calisiyorum:)
Sende 2 haftada ne versen kârdir:)
Kaptim onu artik benim rakibemTanışalım tabi ❤Rakip olmuşuz sanırım
Allahın izniyle başaracazBu ara takildim canim ya gram gitmiyor bayramda biraz dengem bozuldu hala toparlamaya calisiyorum:)
Sende 2 haftada ne versen kârdir:)
Verirsin canim3 kilo versem çok iyi olur bakalım yapabilecekmiyim kızlarda bni çok yoruyor zaten
Evet ya bırakınca hemen kilo alıyorum nedenseVerirsin canim ☺Burda motive oluyoruz zaten
07:40 1 sade nescafe
12:50 1 kase çorba, 1/3 dilim karpuz, 2 incir
13:00 şekersiz çay
16:30 1 tabak etli nohut yemeği, 2 yk yoğurt, turşu
17:00 Sade Türk Kahvesi
Su: Henüz 1 litreyi yeni geçti, birazdan bolca içmeye başlarım sporla birlikte
Sporu ve suyu ayrıca yazarım
Çok iyisiniz kizlar menüler harikaBugun menum
Sabah 11.30
1 kase menemen
2 kk peynir
3 minik parca omlet
Ara15
2 kare bitter
Aksam 18
1 tabak kuru fasulye
2 yk pilav
Su 2 lt
Spor 9300 tempolu adim
Tanışalım tabi ❤Rakip olmuşuz sanırım
[/QUOTE
Evet rakip olduk siz gelmeyince Z zipzip - beni baskasiyla rakip yapti oda gelmeyince yonahimeyle rakip olduk şimdi ne olur bilmiyorum kaptanım bir el atarmısin
Herkes yapıyo canım o kişi gelmiyor zaten
Geçmiş olsun tekrar canım ee rakibe dişli olunca dişli olmak gerekiyosagol canim bu kis diyodum ya dizim agriyo diye kontrole gittim tekrar . Fizik tedaviye gidecem 15 gun:)İnsallah iyi gelir
ooo rakibem disliymis baya
sagol canim dizimden rahatsizim fizik tedaviye basliyacam:)
Sagol rakibelerim ennn guzeliiii
Dizimi kontrole gittim sabah sporuda aradan cikmis oldu
Yonahime ile yani dimiAlvillaa bu hafta böyle devam edelim canım neti yenilenmemis daha
Evet canımYonahime ile yani dimi
Kesinlikle bu takım olmasa çoktan bozmuştum dislipline ediyor insaniKaptim onu artik benim rakibem
Tuh ya internetsizlik zor takimda aktif olmayinca hemen bosluyorum ben:/ sen oyle yapma sakin☺
inşallah kaptanım .Netin yenilenince bekliyoruz canım ❤
Anladım canım iyi bakalımKaptim onu artik benim rakibem
Tuh ya internetsizlik zor takimda aktif olmayinca hemen bosluyorum ben:/ sen oyle yapma sakin☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?