Sağol canım ama asıl senin kilon iyi boyuna göre ben çok kiloluyum ablalarım var 53 kilo annem 75 kilo cok kızıyorlar bana 55 kilo olmak istiyorum çook yolum varway Masallah3 cocuga ragmen 70 li kilolar guzel bence boyuna gore 60-61 kiloya gelsen super olursun
Ben 23 yasinda bekar bi bayanim☺Boy 1.62 kilo 63 ama 75 ile diyete basladimduba gibi olmustum o ara yaaa
Bi opucukle kurtulamazssssinnnnn
Masallah cook kalabalıgız canım eylül ayı da geldi eski üyelerimizde gelirse Sayımız daha da artabilirTüm takımları kapatsınlar biz yine yeteriz, maşallah sayımızda bak.
Merhabaa☺Merhaba herkese birazdan bi geçmiş yaparım)
Zayiflamayla birlikte bu kadar spor yapmaya başladım canım. Önceden sadece yürüyüş vardı. Yemek konusunda da iki öğün yiyorum sadece ve öyle çok da yemiyorum. Sağlık sorunum yok, yakında zamanda doktora gittim, tüm değerlerim normal. Neden olmadığını anlayamıyorum.Kuzucum sen eskidende mi çok spor yapıyordun yoksa zayıflama işleriyle mi başladın. Eskiden de vücudun alışıksa belki daha çok yapman gerekebilir, veya yemek işini kısman gerekiyordur. Çünkü bildiğimiz kadarıyla herhangi bir sağlık sorunun yoktu
Ahhh bu babalar. Bizimki de oğlum üniversiteyi kazanınca biz de onunla gideriz yine birlikte yaşarız diyor. Bırak çocuğu öğrenciliğini yaşayacak diyorum ama ayrı kalamam diyor. Daha çok var ama bakalım ne olacak.biz iç güveyisi alacağız eşim öyle diyor hahahahaiki ev alacağız birinde biz birinde onlar oturacakmış şimdilik planlar bunlar hahah
Ögün sayisini cogaltmayi dene zira ben herne kadar sevmesemde ara ögünlü listelerle daha iyi veriyorumZayiflamayla birlikte bu kadar spor yapmaya başladım canım. Önceden sadece yürüyüş vardı. Yemek konusunda da iki öğün yiyorum sadece ve öyle çok da yemiyorum. Sağlık sorunum yok, yakında zamanda doktora gittim, tüm değerlerim normal. Neden olmadığını anlayamıyorum.
Gittim canım ama verdiği liste çok fazla geldi bana. Çalıştığım için hem o saatlere hem de menüye uyamazdim.Vücudu şaşırtmak lazım sanırım bi diyetisyenden destekmi alsan acaba o direnci nasıl kiracaklari onlar bilirler
Afiyet olsun canım menün güzelMenümü yazip kacmaya geldim :)
Sabah
2 sütlü kahve ( disarda isim vardi)
Kahvalti ögle
2 dilim tost ekmegi kizarmis
1 dilim pastirna
1tk krem peynir
Zeytin peynir salatalik
Ara
Sade türk kahvesi
Karisik kuru meyveli kuru yemis minik bir kase
Aksam 18.30
Firinda sis tavuk gögsü
Booll coban salata
3 4 kasik yogurt
Su 1.5 olur
Dukan birasi yaptim bakalim icebilirsem :)
Tamam canımcanim ben suan listede olmadigim icin menümü burdan vereyim
Olmadi bi türlü sildim ismi :)
Kk beni sevmiyor Anladım
Az yemek yiyince vücut kendini korumaya alır gelen besini direk yağa cevirirmis vucudun ihtiyacını karşılamak içinGittim canım ama verdiği liste çok fazla geldi bana. Çalıştığım için hem o saatlere hem de menüye uyamazdim.
Merhaba kaptanımMerhaba canım ❤
Bencede harikasinızYaslandık bir yıl gecti bende o zaman 29 derdim
Iyiki gelmissin canım iyiki tanımısım
Takımı 2 kişilerden ne hale getirdik canım büyük basarı sagladık bence
Maşallah sizinkinede darisi bizimkine inşallahAynı korkuları ben de çok yaşadım canım. Acayip paniklemistim. Şükür geçti o zamanlar. Şimdi ikiye gidecek. İnşallah sizinki de kolayca geçip gider.
Amannn o ablalar hiç şişko olmuyorlar bir tane bende de var.. 2 çocuk annesi hep zayif hep zayıfSağol canım ama asıl senin kilon iyi boyuna göre ben çok kiloluyum ablalarım var 53 kilo annem 75 kilo cok kızıyorlar bana 55 kilo olmak istiyorum çook yolum var
Cnm mutlaka belli oluyordur, bayramda 65 kilo iken bile kayınvalidem, görümcem çok incelmişsin dediler. Bugün isteme sırasında giydiğim elbisemi denedim zorda olsa sığdım içine. İnceliyoruz yani, sen rakamlara gereksiz takılıyorsun. Ben 55 kilo iken bile yağ oranım fazla olduğu için daha kilolu görünürdüm. Sıkılaştıkça 60-65 bile olsan çok daha zayıf ve sağlıklı görüneceksin.Ben farketmiyorum ama dışardan bakana belli oluyordur inşallah.
Sülük gibi yapıştık çocuklara vallaAhhh bu babalar. Bizimki de oğlum üniversiteyi kazanınca biz de onunla gideriz yine birlikte yaşarız diyor. Bırak çocuğu öğrenciliğini yaşayacak diyorum ama ayrı kalamam diyor. Daha çok var ama bakalım ne olacak.
Süpersin canımMerhaba kaptanımbugün diyet güzel geçti diş etlerimin agrıması boğazımı tutmama sebep oldu... bugün çok spor yapamadım ama yarın artıracam
Tesekkur ederiz artık hep birlikte harikayızBencede harikasinız
Ablam kiloluydu canım yaklaşık 30 kilo verdiAmannn o ablalar hiç şişko olmuyorlar bir tane bende de var.. 2 çocuk annesi hep zayif hep zayıfannemde 74 kilo ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?