Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gecmis olsun canım önemli birseyin yoktur inşallah
sagol canim bu kis diyodum ya dizim agriyo diye kontrole gittim tekrar . Fizik tedaviye gidecem 15 gun:)İnsallah iyi gelir
Buralardayim rakibem sabah pilatesimi yaptim kahvaltımı yaptimm şimdi temizlik yapıyorum
ooo rakibem disliymis baya
Geçmiş olsun canim şimdi farkettim hastanede oldugunu Yonahime
sagol canim dizimden rahatsizim fizik tedaviye basliyacam:)
Geçmiş olsun gönlümün rakibesi, ne durumdasın?
Sagol rakibelerim ennn guzeliiii
Dizimi kontrole gittim sabah sporuda aradan cikmis oldu

Hava cok sıcak bugün canım bozulması normal, aksamları yazarsın sıkıntı değil canım

Gecmis olsun iyi gelir inşallah canım

Hatırlıyorum hep sen 1. olurdun maşallah

Ah sorma canım çok işim oluyor , kışın bir an önce yaz gelse diye bekliyorum, yaz gelincede işler bitmiyor

Allah şifa versin canım
yine d3vam edicem bugün temizlik ve yürüyüş yaptim baya yoruldum artık yarina inşallah

Yarış yüzünden değil canımin sıkkın olması. Sizler gelemden önce de aynı şeyleri yaşadım ben. Resmen vücudum direniyor bana. Sebebi ne bilmiyorum ama tartı canımı sıkıp motivasyonumu düşürüyor. Görüntü benim açımdan çok değişmiş gibi görünmüyor bakalım ne olacak.

Teşekkür ederim canım ben de çok takıldım bu aralar rakamlara. İnşallah toparlarim kendimi.

Vücudu şaşırtmak lazım sanırım bi diyetisyenden destekmi alsan acaba o direnci nasıl kiracaklari onlar bilirler

dun misafir vardi unutmusum simdi paylascam canim:) sabahta erkenden hastane isleri derken kaldi

İyiyim canim daha vermem gereken 8 kilo varsen nasilsin hosgeldin yeniden☺Eski ekip toplanıyoruz
bende iyiyim canım temizlik yaptim yoruldum baya bittim resmen ya

ya su makarnayi bile dengeliyosun ya ne diyim saygi duyuyorum sana
Harika bi spor var ayrica
menu super dengeli olmus canim sporda guzel ama suyu artir bence:) vucut susuz kalmis
ekmek ne kadardi acepp su cok az canim 2 lt icmeye calis:)
enisteyi geri cevirmedigin iyi olmusbak ne saglikli ve çeşitli bi kahvalti yapmissinmenu dengeli canim:)
dogum gunu diye bisey demesem mi acabaama yinede borek 1 tane olsa daha iyi olurdu gibii:))
spor cok iyi canim dürum biraz fazla ama cumaya kadar halledersin sen:)
Helva disinda guzel canim:))

dun misafir vardi unutmusum simdi paylascam canim:) sabahta erkenden hastane isleri derken kaldi

İyiyim canim daha vermem gereken 8 kilo varsen nasilsin hosgeldin yeniden☺Eski ekip toplanıyoruz
Az kalmış ama verirsin cnm ha gayret Bnde bu ayin 14 de düğün var ve abimin çocuklarının mevlidi var (sünnet yaptırdığı için)bari aldiklarimi vereyim de kıyafetler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…