Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bak bi ben yanlis etiketlemiyorum
Dikkatini cekerim

Sagol canim
Disliyim dimi

Ee rakibem taniyayim seni boy kilo yas medeni durum bu ara cok katilim oldu takima yetisemedim:)
31 yasinda evli 10,7 ,1 yaşında 3 çocuğum var boyum 1.58 80 kiloyla başladım şuan 79 kıloyum yarışmaya istanbuldan katılıyorum arkadaşlara başarılar diliyorum bende seni taniyabilirmiyim

31 yasinda evli 10,7 ,1 yaşında 3 çocuğum var boyum 1.58 80 kiloyla başladım şuan 79 kıloyum yarışmaya istanbuldan katılıyorum arkadaşlara başarılar diliyorum bende seni taniyabilirmiyim
way Masallah 3 cocuga ragmen 70 li kilolar guzel bence boyuna gore 60-61 kiloya gelsen super olursun
Ben 23 yasinda bekar bi bayanimBoy 1.62 kilo 63 ama 75 ile diyete basladimduba gibi olmustum o ara yaaa
Bi opucukle kurtulamazssssinnnnn

Saka maka 9 aydır tanısıyoruz zaman cabuk geciyor
Evet yaa 22 yasindaydim 23 oldum
Iyi ki tanidim seni iyi ki geldim bu takimasen olmasan belki baska bi takimda olurdum o ara ikimizden baska kimse yazmiyodu takima:) ne gunlerdi

Evet yaa 22 yasindaydim 23 oldum
Iyi ki tanidim seni iyi ki geldim bu takimasen olmasan belki baska bi takimda olurdum o ara ikimizden baska kimse yazmiyodu takima:) ne gunlerdi
Yaslandık bir yıl gecti bende o zaman 29 derdim
Iyiki gelmissin canım iyiki tanımısım
Takımı 2 kişilerden ne hale getirdik canım büyük basarı sagladık bence

Ne reçeli yapacaksın bakalım
İncir reçeli yapacağım, ben hiç sevmem reçeli eşim için yapıyorum

Bir diyetisyene git istersen canım, moralini bozma o direnç kırılıyor mutlaka

Bende fazla birşey yapmıyorum canım , biraz turşu yaptım bugünde incir reçeli yaparım yeter ,eşim için yapıyorum birde misafir gelince hazır iyi oluyor

Aynı korkuları ben de çok yaşadım canım. Acayip paniklemistim. Şükür geçti o zamanlar. Şimdi ikiye gidecek. İnşallah sizinki de kolayca geçip gider.

Canım , sende benim gibi çok spor yapıyorsun spor kasları çok agırlaştırıyor o yüzden tartida fazla oynama olmuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…