Gerçekten öyleKesinlikle bu takım olmasa çoktan bozmuştum dislipline ediyor insani
Ne güzel birsey yapmısızStresten ıvır zıvır değil salatalık kemiriyorsam sorumlusu sizsiniz
bak bi ben yanlis etiketlemiyorumHerkes yapıyo canım o kişi gelmiyor zaten
Sagol canimGeçmiş olsun tekrar canım ee rakibe dişli olunca dişli olmak gerekiyo
31 yasinda evli 10,7 ,1 yaşında 3 çocuğum var boyum 1.58 80 kiloyla başladım şuan 79 kıloyum yarışmaya istanbuldan katılıyorum arkadaşlara başarılar diliyorumbak bi ben yanlis etiketlemiyorum
Dikkatini cekerim
Sagol canim
Disliyim dimi
Ee rakibem taniyayim seni boy kilo yas medeni durumbu ara cok katilim oldu takima yetisemedim:)
bak bi ben yanlis etiketlemiyorum
Dikkatini cekerim
way Masallah31 yasinda evli 10,7 ,1 yaşında 3 çocuğum var boyum 1.58 80 kiloyla başladım şuan 79 kıloyum yarışmaya istanbuldan katılıyorum arkadaşlara başarılar diliyorumbende seni taniyabilirmiyim
Bi opucukle kurtulamazssssinnnnn
Hele sana bizim WiFi şifresini verim bacı özletme kendini bu kadarTanışalım tabi ❤Rakip olmuşuz sanırım
İnternetim erken bitti bi komşumdan bağlandım şu an
aktif olamıyorum ki ya valla kendime uyuz oluyorum bençok özür diliyorum
Sarılsam kurtarmaz mıyımway Masallah3 cocuga ragmen 70 li kilolar guzel bence boyuna gore 60-61 kiloya gelsen super olursun
Ben 23 yasinda bekar bi bayanim☺Boy 1.62 kilo 63 ama 75 ile diyete basladimduba gibi olmustum o ara yaaa
Bi opucukle kurtulamazssssinnnnn
Bilmem bi dusuneyimSarılsam kurtarmaz mıyım
Yalnız değilmişimStresten ıvır zıvır değil salatalık kemiriyorsam sorumlusu sizsiniz
Saka maka 9 aydır tanısıyoruz zaman cabuk geciyorBilmem bi dusuneyim
Hmmmm
Bak en eski tanidigin olabilirim takimda ayrica
Hic yanlis etiketlemedim seni yanii sarilma iyi olabilir bak
Merhaba canım ❤Merhaba herkese birazdan bi geçmiş yaparım)
Evet yaa 22 yasindaydim 23 oldumSaka maka 9 aydır tanısıyoruz zaman cabuk geciyor
Yaslandık bir yıl gecti bende o zaman 29 derdimEvet yaa 22 yasindaydim 23 oldum
Iyi ki tanidim seni iyi ki geldim bu takimasen olmasan belki baska bi takimda olurdum o ara ikimizden baska kimse yazmiyodu takima:) ne gunlerdi
İncir reçeli yapacağım, ben hiç sevmem reçeli eşim için yapıyorumNe reçeli yapacaksın bakalım
Bir diyetisyene git istersen canım, moralini bozma o direnç kırılıyor mutlakaYarış yüzünden değil canımin sıkkın olması. Sizler gelemden önce de aynı şeyleri yaşadım ben. Resmen vücudum direniyor bana. Sebebi ne bilmiyorum ama tartı canımı sıkıp motivasyonumu düşürüyor. Görüntü benim açımdan çok değişmiş gibi görünmüyor bakalım ne olacak.
Bende fazla birşey yapmıyorum canım , biraz turşu yaptım bugünde incir reçeli yaparım yeter ,eşim için yapıyorum birde misafir gelince hazır iyi oluyoraltin onemli :))) bencede sakla canim :))) pili bitmistir onun
kolay gelsin canim umarim cok kisa surede halledersin
:))) yazarken cok kolay degil mi hemen motive oluyoraun umarim uygulamada da boyle pozitif oluruz kuzu :))tartilmadim inan ki cesaret edemedim yok yok benim ki belli iyi supriz olmaz :))ama cumaya kadar toparlayacagim insallah canim cumaya kadar da tartilma yasagi koydum kendime moral bozuklugu yasamayayim diyekolay gelsin abla bende annem sayesinde bir kac kavanoz kompostoluk yaptim yoksa ben cok yapamiyorum kislik hazirligi:)))
Aynı korkuları ben de çok yaşadım canım. Acayip paniklemistim. Şükür geçti o zamanlar. Şimdi ikiye gidecek. İnşallah sizinki de kolayca geçip gider.herkes öyle diyor bakalım bizi neler bekliyor , bir ane olarak endişlerim şuan , tuvalete nasıl gidecek ya büyük çocuklar ezer mi ? benim kızım yürümez koşar önce ben ben ben diyen çocuk bakalım neler yaşıyacağız
Canım , sende benim gibi çok spor yapıyorsun spor kasları çok agırlaştırıyor o yüzden tartida fazla oynama olmuyor...Yarış yüzünden değil canımin sıkkın olması. Sizler gelemden önce de aynı şeyleri yaşadım ben. Resmen vücudum direniyor bana. Sebebi ne bilmiyorum ama tartı canımı sıkıp motivasyonumu düşürüyor. Görüntü benim açımdan çok değişmiş gibi görünmüyor bakalım ne olacak.
Tüm takımları kapatsınlar biz yine yeteriz, maşallah sayımızda bak.Cumartesi günü liste yaptım 21 kişiydik canım ama onun üzerine 5 kişi daha geldi ama aktif olmayanlarda var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?