Cips gibi görünüyor buğdaydan yapılıyor. Sizin oralarda yenmiyor mu?O nasıl oluyor ki
Bilmem listemde yok sonuçta. 10 gün oldu diyetisyenle bakalım sabah kaç çıkacağım.O bozarmi ki
Cips gibi görünüyor buğdaydan yapılıyor. Sizin oralarda yenmiyor mu?
Bilmem listemde yok sonuçta. 10 gün oldu diyetisyenle bakalım sabah kaç çıkacağım.
Evet canım. Güzel oluyor kıtır kıtır yemesi dimiyogurt ve yarma dan mı oluyor beyaz oluyor bizde yaparız
Annemler tarhanayı kendileri yapıyor ama hiç cips halini görmedim corba olarak yeriz :)))Cips gibi görünüyor buğdaydan yapılıyor. Sizin oralarda yenmiyor mu?
Bilmem listemde yok sonuçta. 10 gün oldu diyetisyenle bakalım sabah kaç çıkacağım.
O başka toz gibi dimi?Annemler tarhanayı kendileri yapıyor ama hiç cips halini görmedim corba olarak yeriz :)))
daha önce duymustum simdi hatırladım :))
Evet toz olarak yapıyorlarO başka toz gibi dimi?
Gider canım ilk kilolar hızlı gidiyor zatentam 74 kiloyum ama çok yeni gider mi acaba
Tesekkur ederim canim görmemiştim daha önceBöyle bişeyZipzip-
Evet ama sadece geceleri 1 2 kere günde en fazlaSen emzirmiyor musun
Olsun yine de sütten geçer çocuk ishal olur bi deEvet ama sadece geceleri 1 2 kere günde en fazla
Bende sıkıntı yok canımBenim dünden beri siteye girince telefonum donuyor neden acaba sizlerdede oluyormu
Olursa birakirimOlsun yine de sütten geçer çocuk ishal olur bi de
Ben de kizayim mi
Geçenlerde olmuştu benim de bay zorlamıştıBenim dünden beri siteye girince telefonum donuyor neden acaba sizlerdede oluyormu
Kız canım kız hep beraber dövelimBen de kizayim mi
sagol rakibemGeçmiş olsun canim
Sanada geçmiş olsun canım takım kalabalık ama yedek kulübesi gibi hep sakat
Sagol ablacım:))Allah şifa versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?