Dukan birası mı onun yaptığıTamam canım hemen kızıyorum cok yorgunum uykum var okuyordum yazılanları :)))
MuMu85 hemen bırakıyorsun dukan birasını
Dukan birası mı onun yaptığı
Çok pardon yaa ben yeşil çay süt detoksu sandım. Tüh boşuna dayak attıkonun o kadar zararı olmaz o zaman yaa. Pardon mumucum kalk hadi çok acıdı mı
Benimkini bozmuştu canım.Kizlar ya bu dukan birasi bagirsaklari bozuyor mu ?
Bak bu acıdan düşünmedim geliriz hep birlikteNeyse birine gıcık olursam takım arkamda toplanıp dövmeye gideriz
Pardon filmine çevirdiniz işi anlayıp dinlemeden
Zİpzip bana güvenir birini döv diyorsam haketmiştirPardon filmine çevirdiniz işi anlayıp dinlemeden
Simdi. Dayaklık sensinDukan birası mı onun yaptığı
Çok pardon yaa ben yeşil çay süt detoksu sandım. Tüh boşuna dayak attıkonun o kadar zararı olmaz o zaman yaa. Pardon mumucum kalk hadi çok acıdı mı
Güveniyorum tabikiZİpzip bana güvenir birini döv diyorsam haketmiştirona göre ayağını denk al
Ben o konuda çok iyiyim merak etme canımNeyse birine gıcık olursam takım arkamda toplanıp dövmeye gideriz
Ama ne yapsın aksam yemegini tamamen alsa daha cok yersin diye düşünmüstürDiyetisyene tarhana cips yedim dedim akşamki mercimeğimi aldıçok minnoş ya hiç kızmıyor ben olsam akşam yemeyin artık anka hanımcım der bütün yemeği alırdım
Hep senin yüzünden sen çıkardın yeşilçay sütü
Afiyet olsun canım menün de sporunda güzel3 Eylül Menüsü
8:30 = Biberli omlet, peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, 2 dilim tam buğday ekmeği
10:30 = 3 erik
15:00 = 2 lahmacun, salata, ayran
18:00 = 6 kaşık kabak sote, 1 kase yoğurt
Su: 2 litre
Spor : 500 ip : 100 puan
5 bin adım : 75 puan
30 dk eliptik : 120 puan
Toplam : 295 puan
Zipzip- bluegreeneyes
Ben yine de yemesem diyorum ya baya tokum şu anAma ne yapsın aksam yemegini tamamen alsa daha cok yersin diye düşünmüstür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?