Hoş geldin canimmmm olmasada sıkışı veririz ya nolcak hele sana kapıya kadar gelmişsin gerimi çevirelim gel içeri gel gelZipzip- nasılsın tekrar dönecegim demiştim yer varmı acaba ?
Hosgeldin canım yeniden iyiyim sen nasılsınZipzip- nasılsın tekrar dönecegim demiştim yer varmı acaba ?
Hosgeldin canım yeniden iyiyim sen nasılsın
Cok kalabalagız simdi liste durumu sıkıntı olabilir ama onun dısında her zaman yerimiz var
Bugun ki menüm
Sabah 10:00
2 çatal labne
5 dilim peynir
5 dilim salatalık
3 dilim diyet ekmeği
Biraz üzüm
3 yemek kaşığı melemen (yumurtasiz)
1 yumurta haşlama
Ara
2 bardak limonlu zencefil çayı
2 tane kuru incir
Akşam 15:30
3yemek kaşığı melemen
2 yumurta haşlama
Su 2 lt olur
Spor 40 dk yürüyüş
Uyumadan zencefil limon çayımdan içerim
Hoş geldin canimmmm olmasada sıkışı veririz ya nolcak hele sana kapıya kadar gelmişsin gerimi çevirelim gel içeri gel gel
Idrardan ziyade canimEvet wc çıkarıyor sürekli idrara çıkarıyor ben çok. Seviyorum bu özelliğini
Sen emzirmiyor musunIdrardan ziyade canim
Tesekkür ederim kizlar
Öyleyse yeniden hosgeldin diyorum yarından itibaren menü ve sporlarını bekliyorumcanım enerjini alsam yeter liste degil amacım ilk etapta diyete başlamak
çok sessiz ve sakin bir takımdı aslında demek kalabalıklaştı çok güzel :)
Anladım. Canim wc derken büyük ebdesti kastettim idrar harici yazdımIdrardan ziyade canim
Tesekkür ederim kizlar
7. Takımla 12. Takım doldurdu bayacanım enerjini alsam yeter liste degil amacım ilk etapta diyete başlamak
çok sessiz ve sakin bir takımdı aslında demek kalabalıklaştı çok güzel :)
2 hafta boyle olsun cnm toparlarım sonraKahvaltıyı Çok beğendim aşırı güzel
Ama akşam o saat için çok erken geldi bana yatana kadar baska bi sey de yok menunungenelinde çeşit de yok
Senin ilk geldiğin dönemde kalabalıktı ama işte süreklilik olmuyor her zamanBnim zamanında da çok kalabaliktik bazen olur böyle sakinlik hatta o dönemler cok guzeldi
7. Takımla 12. Takım doldurdu baya
Hoşgeldin canım
Evet canım doğumdan sonra aldığım kiloları vermeye çalışıyorum.aaaaa anka sende mi burdasın seni hatırlıyorum sanki müzmin zayıflayanlar klübü
Ben de giremiyorum. Ben de Maraş tarhanası yedimMerhaba hanımlar nasılsınız bugün giremedim disaridaydim
Ben niye bir türlü düzene giremiyorum ya pazartesi 700 Gr vermiştim ama bozdum yine
Merhaba canım iyiyim sen nasılsınMerhaba hanımlar nasılsınız bugün giremedim disaridaydim
Ben niye bir türlü düzene giremiyorum ya pazartesi 700 Gr vermiştim ama bozdum yine
O nasıl oluyor kiBen de giremiyorum. Ben de Maraş tarhanası yedim
O bozarmi kiBen de giremiyorum. Ben de Maraş tarhanası yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?