Maşallah ikisine de pek güzeller. Allah bağışlasın.Büyüyorlar kuzularım
Geçmiş olsun canım.Hastaneden geldim demir eksikliği ve çinko eksikliği çıktı ilaç verdi iştah açar yemezsen kilo almazsın dedi krem verdi yüzüme birde güneş kremi dikkat etmezsen güneşde lekeler kansere kadar gide biliyor dedi dedi de dedi yani
İyiyim, sporun bir kısmını yaptımNego rakibem nasılsın ne yapıyorsun
4 ve bir buçuk yaşlarındalar cnmAllah kolaylıl versin yaşları kaç ?
Oh ne güzel ben sabah 5 dk yapabildim uyandı paşa artk aksama uyuyunca yaparım şimdi ev ayakta isim çokİyiyim, sporun bir kısmını yaptımsen nasılsın nasıl gidiyor
Sağol cnm Rabbim kaderlerinide güzel eylesinMaşallah ikisine de pek güzeller. Allah bağışlasın.
Afiyet olsun, ben öğlen lahmacun yedim akşam sadece yoğurt yerim.Oh ne güzel ben sabah 5 dk yapabildim uyandı paşa artk aksama uyuyunca yaparım şimdi ev ayakta isim çokgece yaptığım nohuttan yiyorum şimdi kendime de bırakmıştım birazcık
Sana da afiyet olsun bende aksama çorba salata yapacam :)Afiyet olsun, ben öğlen lahmacun yedim akşam sadece yoğurt yerim.
Akşam sadece yoğurt çorba yiyince daha kolay kilo verdiğimi farkettim
Evet canım çok çalıştırıyorKizlar ya bu dukan birasi bagirsaklari bozuyor mu ?
Bozduğunu biliyorum ben arkdaşım kullanmistiKizlar ya bu dukan birasi bagirsaklari bozuyor mu ?
Buna sevindim inş nefsime hakim ola bilirimCanım , demir ilaçları kilo aldırıyor gerçekten efsane ben demir ilacı içerek kilo verdim... ilk 10 gün iştah açıyor eğer yemezsen eski düzene dönüyor vucud....
AminnnnEvet canim soguk icinde 2 litre ayran 2 salatalik 4 er kasik bulgur yesil mercimek ve nohut var
Cok sükür ,iyi geldi :)
Gecmis olsun Rabbim safi ismiyle tecelli eylesin insallah
Evet wc çıkarıyor sürekli idrara çıkarıyor ben çok. Seviyorum bu özelliğiniKizlar ya bu dukan birasi bagirsaklari bozuyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?