Seni kendi haline bırakmış ne yapsınDiyetisyene tarhana cips yedim dedim akşamki mercimeğimi aldıçok minnoş ya hiç kızmıyor ben olsam akşam yemeyin artık anka hanımcım der bütün yemeği alırdım
Gece gec yatıyorsun canım simdi yemen daha iyi olabilir yoksa ilerleyen saatlerde daha cok acıkırsınBen yine de yemesem diyorum ya baya tokum şu an
Yanlış yere yazmışımAfiyet olsun canım menün de sporunda güzel
Olsun canım daha onun düzenine de herkes alısamadıYanlış yere yazmışım
Teşekkür ederimOlsun canım daha onun düzenine de herkes alısamadı
Bende görünce yorumlayım dedim :)))
Maşallah çok iyisin canım en azından bana göre ☺Şuan 58.800 canim
Ve bana göreMaşallah çok iyisin canım en azından bana göre ☺
Bende tam dükan birası niye yapılmıyo diye yazicaktimDukan birası mı onun yaptığı
Çok pardon yaa ben yeşil çay süt detoksu sandım. Tüh boşuna dayak attıkonun o kadar zararı olmaz o zaman yaa. Pardon mumucum kalk hadi çok acıdı mı
bizde inşallah o kiloları görürüzVe bana göre
Bebek olunca bir de emzirme olunca akan sular durur böyle şeyler yapan anayi da orta dayağına çekeriz :)Kız canım kız hep beraber dövelim
Ben geçmiş okumuyorum da son mesajdan takılıyorum. Bi girdim sütlü yeşil çay yapıyorlardı. Konu değişmiş sonra meğerBende tam dükan birası niye yapılmıyo diye yazicaktim
Negohatum da eflalim
Negohatum da eflalim
Ada da burda
Iyiyim canim sen nasilsin hatirladim tabiki de
Iyiyim canim sen nasilsin hatirladim tabiki de
Afiyet olsun canım menün güzel ama kuruyemiş miktarı biraz fazla geldiMenümü vereyim bugün evdeydim cok atistirma gecti ama yasakli bisey yemedim
10.30
2 dilim kizarmis ekmek
Peynir zeytin
1 dilim pastirma 1 tk krem peynir
Salatalik
12.30
Sütlü kahve
13.30
Kuru meyveli karusik kuruyemis kücük kase
Bir kücük muz
Biraz kuruyemis saati hatirlamiyom
Birazdan tavuk vecsalata yiyecegim
Su 1.5 olur
750 ml dukan
Kıtır salatan hoşuma gitti bende deniycem☺3 Eylül menüsü
11.00 kahvaltı
Yoğurt kürü
13.00 öğle
Kıtır salatası, benim verdiğim bir isim (1 domates, 2 salatalık, 2 acı kıl biber, 2 büyük dilim peynir, limon, zeytinyağı, altınbaşak diyet bisküvi, hepsini karıştırıp salata yapiyorum) 1 kupa 5 i 1 arada çay.
17.30 akşam
4 kaşık taze fasulye, 3 kaşık bol yeşillikli ve kornisonlu patates salatası, 1 dilim ekşi mayalı ekmek.
Su 2 lt şimdilik
20 dk koşu bandında yürüyüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?