Sen ağlıyorsan benim. Kendimi yukarıdan aşa atmam lazım hayatımda hiç zayıf olmadım geçen yıl 100 kiloyla diyete başladım 75kiloyla mezun oldum çevrem yeter artık verme böyle çok güzel oldun dedi etim sıkı kilomu belli etmiyorum azcık kendimi öveyimEski günlük menü listeme baktim sporlarıma şunu anladim isteyen her türlü verebiliyormuş stresten piskolojik sorunlarım oldu kızım sağ olsun resmen sınır ellerime vurmustu tir tir titriyordu o sürede 67 bile gören ben şimdi 71.1 imbazen artık çok yoruluyorum çünkü gerçekten öyle tika başa yiyen biri değilim sadece düzensiz yememden aldım yine bunları da neden anlatıyorum bilmiyorum ama artık bazen bu kilo yüzünden ağlamak istiyorum
Inşallah cnm 70 görsem yine gerisi gelir eskisi gibi eskisi gibide değilim o motivasyon yok sadece mecburi veriyorumyine veririsin canım, düzensiz yemek gerçekten kilo yapıyor azda yesen yine toparlıycaz birlikte
Aslında biraz çevrenin söylemleriylede olan oluyor yada cevremizden dolayı sizi uyaran biri olmayınca insan salıyorSen ağlıyorsan benim. Kendimi yukarıdan aşa atmam lazım hayatımda hiç zayıf olmadım geçen yıl 100 kiloyla diyete başladım 75kiloyla mezun oldum çevrem yeter artık verme böyle çok güzel oldun dedi etim sıkı kilomu belli etmiyorum azcık kendimi öveyimsonra yerin dibine sokacam 75kiloyu 1.5yilda tekrar 100kiloya çıkardım bence kendine haksızlık etmiyormusun canım
Inşallah cnm 70 görsem yine gerisi gelir eskisi gibi eskisi gibide değilim o motivasyon yok sadece mecburi veriyorum
Arada tabak resmi atıyorumFazla yediğini mi söyledilerBenim baktığım menün iyiydi, fazla görsem yazardım ama belki kaçırdığın bir gün için denmiştir. Rica ederim canım :))) İyi olmana ve yürümene sevindim
Evet ya çok yoruldumKolay gelsin bende yaptım hepsini yoruyor ama kışın da iyi oluyor
İnsllh öyle derimKolay gelsin afiyetle ye canım inş zor işler ama bitince insan Bi ohhh diyor
SglKolay gelsin Canım
SglKolay gelsin canım
Tanısırsın zamanla canım yarın herkes burda olur tartı heyecanı ile
Karatayi denesen.tok tutuyorEski günlük menü listeme baktim sporlarıma şunu anladim isteyen her türlü verebiliyormuş stresten piskolojik sorunlarım oldu kızım sağ olsun resmen sınır ellerime vurmustu tir tir titriyordu o sürede 67 bile gören ben şimdi 71.1 imbazen artık çok yoruluyorum çünkü gerçekten öyle tika başa yiyen biri değilim sadece düzensiz yememden aldım yine bunları da neden anlatıyorum bilmiyorum ama artık bazen bu kilo yüzünden ağlamak istiyorum
Bnim gittiğimde gelmişsin cnm off hade inşallah cnm veririz de kurtuluruzyine gelir motivasyon canım bazı dönemler oluyor öyle bende buraya Nisan mayıs gibi geldim motivasyon sıfırdı şimdi toparladım daha iyi geldim,, sende toparlarsın canım
Neden yok buna sebep nedir neden kendine bunu yapıyorsun söyle düşün yalnız değilsin 9takim var burda her takımda 10kisi olsa 90kisi yapar birde burada olmayanlar var bizim onlardan neyimiz eksik böyle bahanelere sığınmak olmaz bu yola çıktık birkere kilo vermek var dönmek yokInşallah cnm 70 görsem yine gerisi gelir eskisi gibi eskisi gibide değilim o motivasyon yok sadece mecburi veriyorum
Bnim gittiğimde gelmişsin cnm off hade inşallah cnm veririz de kurtuluruz
Canım yeşil fasulyeyi dolaba çiğden mi atıyorsun yoksa biraz pişiyor musun? Bende atmak istiyorum ama tadı değişiyor mu?Dolaba koymak için
Patlıcan kizartiyorum
Yeşil fasulye
Domates ..çok işim var coookkk
Vay anammmm bu listeyi gören takım kapatır indirim günleri gibi duyan gelmiş*** 6.Takım 638. Etap***
pastel34 (65.8/
Prensesimin Annesiyim (63.7/
enerji_kusagi(54.9/
birmuhendisanne (63.0/
Yonahime(63.8/
Batu85(68.5/
Gulumse25 (95.5/
suspushanimcim (71.0/
Negohatun(74.5/
Alvillaa(79.1)Yeni üye, Başlangıç tarihi 21 agustos, baslangıc kilosu 80,hedef kilosu 55
6.Takım Ortalaması :
Free liste
Anka( 74) 622.etapta kendi isteği ile ayrıldı
snglmlk(66.5) 635.etapta 66.0 ile izne ayrıldı
bulutungokyuzu(///)568.etapta 65.0 bildirimsiz izne ayrıldı
Umutdeniz4(87/)633.etapta 86.0 ile izne ayrıldı
zeyneppk ()634.etapta 62.5 ile izne ayrıldı
ada81(///)mezun üye 627.etap
bluegreeneyes (71.7)576.etapta 61.0 ile izne ayrıldı
Simons Cat(63) mezun üye 608. Etap
Kmsl Hnd (///)620.etapta 58.8 ile izne ayrıldı
gulenyuzumsunsen(77)mezun üye
Canfeb (67.5/66.6/0.9)
yesa1(55.2)520.etapta 53 kilo ile izne ayrıldi
Elhan
Lilimam
MuMu85
Tesnim1989
hasbeenandgone
meyal hayal
masumm
En son martta güncelleme gelmişti o zamandan beri emojileri kullanabiliyoruz :))telefondaki emojileri kullanmak süper ya yeni mi geldi bu ben epydie yokum
Xxl dolap olunca bizde Xxl giyeriz tabiArada tabak resmi atıyorum
Biri diyordu ..adı aklıma gelmiyor .
Geriye gidip bulurum
Evet ya çok yoruldum
Gözüme kolay gelmişti ..
Çok sgl
İnsllh öyle derim
Yeni dolap aldım xxl
Onun hevesine
Sgl
Sgl
Karatayi denesen.tok tutuyor
Ben ayıklayıp yıkadıktan sonra az Bi suyla öldürüyorum rengi dönünce süzgeçe boşaltım tepsiye döküyorum sogutup posetliyorum istersen domatesle öldüre bilirsinCanım yeşil fasulyeyi dolaba çiğden mi atıyorsun yoksa biraz pişiyor musun? Bende atmak istiyorum ama tadı değişiyor mu?
Canım ben laptoptan telefonda olan tüm emojileri atabiliyorum, hangisini atarsam gönderince çıkıyor. Sisteme tanımlanmış demek ki, baktelefondaki emojileri kullanmak süper ya yeni mi geldi bu ben epydie yokum
Burdaki emojileri kullanmıyorum cogu zaman zor geliyor secmekCanım ben laptoptan telefonda olan tüm emojileri atabiliyorum, hangisini atarsam gönderince çıkıyor. Sisteme tanımlanmış demek ki, bakbunu bilgisayardan yazıyorum çıkıyor. bunu da. Aslında forumun mesajlarında ki emojileri arasında yok :)
Açıkçası ben geçen sefer her şeyden mahrum kalarak kilo verdim canımın çektiği hiç birseyi yemedim o yüzden sonrasında saldırdım baktım hemen artı geliyorum bu ömür boyu böyle çekilmez nasıl olsa ölmiycemmi yiyende ölmüş yemeyende dedimAslında biraz çevrenin söylemleriylede olan oluyor yada cevremizden dolayı sizi uyaran biri olmayınca insan salıyor
Vay be, asil yedek 29 kişi saydım sankiVay anammmm bu listeyi gören takım kapatır indirim günleri gibi duyan gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?