Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sen ağlıyorsan benim. Kendimi yukarıdan aşa atmam lazım hayatımda hiç zayıf olmadım geçen yıl 100 kiloyla diyete başladım 75kiloyla mezun oldum çevrem yeter artık verme böyle çok güzel oldun dedi etim sıkı kilomu belli etmiyorum azcık kendimi öveyim sonra yerin dibine sokacam 75kiloyu 1.5yilda tekrar 100kiloya çıkardım bence kendine haksızlık etmiyormusun canım

*** 6.Takım 638. Etap***

pastel34 (65.8/
Prensesimin Annesiyim (63.7/
enerji_kusagi(54.9/
birmuhendisanne (63.0/
Yonahime(63.8/
Batu85(68.5/
Gulumse25 (95.5/
suspushanimcim (71.0/
Negohatun(74.5/
Alvillaa(79.1)Yeni üye, Başlangıç tarihi 21 agustos, baslangıc kilosu 80,hedef kilosu 55

6.Takım Ortalaması :

Free liste

Anka( 74) 622.etapta kendi isteği ile ayrıldı
snglmlk(66.5) 635.etapta 66.0 ile izne ayrıldı
bulutungokyuzu(///)568.etapta 65.0 bildirimsiz izne ayrıldı
Umutdeniz4(87/)633.etapta 86.0 ile izne ayrıldı
zeyneppk ()634.etapta 62.5 ile izne ayrıldı
ada81(///)mezun üye 627.etap
bluegreeneyes (71.7)576.etapta 61.0 ile izne ayrıldı
Simons Cat(63) mezun üye 608. Etap
Kmsl Hnd (///)620.etapta 58.8 ile izne ayrıldı
gulenyuzumsunsen(77)mezun üye
Canfeb (67.5/66.6/0.9)
yesa1(55.2)520.etapta 53 kilo ile izne ayrıldi
Elhan
Lilimam
MuMu85
Tesnim1989
hasbeenandgone
meyal hayal
masumm

Aslında biraz çevrenin söylemleriylede olan oluyor yada cevremizden dolayı sizi uyaran biri olmayınca insan salıyor

Fazla yediğini mi söylediler Benim baktığım menün iyiydi, fazla görsem yazardım ama belki kaçırdığın bir gün için denmiştir. Rica ederim canım :))) İyi olmana ve yürümene sevindim
Arada tabak resmi atıyorum
Biri diyordu ..adı aklıma gelmiyor .
Geriye gidip bulurum
Kolay gelsin bende yaptım hepsini yoruyor ama kışın da iyi oluyor
Evet ya çok yoruldum
Gözüme kolay gelmişti ..
Çok sgl
Kolay gelsin afiyetle ye canım inş zor işler ama bitince insan Bi ohhh diyor
İnsllh öyle derim
Yeni dolap aldım xxl
Onun hevesine
Kolay gelsin Canım
Sgl
Kolay gelsin canım

Tanısırsın zamanla canım yarın herkes burda olur tartı heyecanı ile
Sgl
Karatayi denesen.tok tutuyor

yine gelir motivasyon canım bazı dönemler oluyor öyle bende buraya Nisan mayıs gibi geldim motivasyon sıfırdı şimdi toparladım daha iyi geldim,, sende toparlarsın canım
Bnim gittiğimde gelmişsin cnm off hade inşallah cnm veririz de kurtuluruz

Inşallah cnm 70 görsem yine gerisi gelir eskisi gibi eskisi gibide değilim o motivasyon yok sadece mecburi veriyorum
Neden yok buna sebep nedir neden kendine bunu yapıyorsun söyle düşün yalnız değilsin 9takim var burda her takımda 10kisi olsa 90kisi yapar birde burada olmayanlar var bizim onlardan neyimiz eksik böyle bahanelere sığınmak olmaz bu yola çıktık birkere kilo vermek var dönmek yok

Vay anammmm bu listeyi gören takım kapatır indirim günleri gibi duyan gelmiş

Xxl dolap olunca bizde Xxl giyeriz tabi

Canım yeşil fasulyeyi dolaba çiğden mi atıyorsun yoksa biraz pişiyor musun? Bende atmak istiyorum ama tadı değişiyor mu?
Ben ayıklayıp yıkadıktan sonra az Bi suyla öldürüyorum rengi dönünce süzgeçe boşaltım tepsiye döküyorum sogutup posetliyorum istersen domatesle öldüre bilirsin

telefondaki emojileri kullanmak süper ya yeni mi geldi bu ben epydie yokum
Canım ben laptoptan telefonda olan tüm emojileri atabiliyorum, hangisini atarsam gönderince çıkıyor. Sisteme tanımlanmış demek ki, bak bunu bilgisayardan yazıyorum çıkıyor. bunu da. Aslında forumun mesajlarında ki emojileri arasında yok :)

Burdaki emojileri kullanmıyorum cogu zaman zor geliyor secmek
Aslında kodları var ama bilmiyorum

Aslında biraz çevrenin söylemleriylede olan oluyor yada cevremizden dolayı sizi uyaran biri olmayınca insan salıyor
Açıkçası ben geçen sefer her şeyden mahrum kalarak kilo verdim canımın çektiği hiç birseyi yemedim o yüzden sonrasında saldırdım baktım hemen artı geliyorum bu ömür boyu böyle çekilmez nasıl olsa ölmiycemmi yiyende ölmüş yemeyende dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…