Sadece nicki değil kendide cok güzel enerji veriyorsenin nikin ne güzel enerji veriyor :)
Çok teşekkür ederim jullian yapıyordum araya biseyler girdi bıraktım.bir 10 gün filan tokezlemistim ama şuan iyiyim şükürCanım afiyet olsun, menün güzel görünüyor. Senin gibi ertesi gün yorgun kalksaydım vaktim de olsaydı ; sonraki gün sabah açken spor yapıp sonra kahvaltımı yaparım, öğlen gibi de biraz uyurdum. Akşamda yürüyüş yapardım. İpi ve bu tarz bir şeyi dene olmazsa, bakalım hangisi sana iyi gelecek. Birde kakulenin iyi geldiğini okumuştum, dinçlik yapıyormuş, denemedim hiç.
Ablacım çok güzel, gayet hafif olmuş, afiyet olsun. Spor yapmadığın için mi böyle yoksa miktarları azalttın mı?
Canım afiyet olsun, bence güzel bir menü, ara öğün olsa da çekirdeğin saati biraz düşündürttü ama 1 avuç çekirdek zayıflamaya destek diyorlar, 2 avuç neye destek bilemedimİyi ki abartmadın, spor da yapmışsın zaten :)
Canım bu saatler neden böyle, gece yemeği olmuş o artık, Aslında yediklerin çok güzel, ama miktarlar ve saatler biraz sıkıntılı olmuş. Afiyet olsun canım, umarım yürüyüş geç saatlerdedir.
Prensesim evinde olup olmadığını menünden anlıyorum biliyorsunÇok güzel, afiyet olsun. Sen yazmasan da zıpladığını ve yeterince su içtiğini bilmeye devam edelim mi :))) Öyle demiştin ya :)))
Afiyet olsun canım, menün çok sağlıklı. Kardiyo da güzel, kısa ama etkili olmuş gibi. Demek ki 30 dk falan yapsan uçardın bu menüyle :)
Tam bir diyet menüsü, maşaallah canım, Bu menüye o yürüyüş çok iyi. Canım sen bu şekilde devam edersen yakın zamanda çok acayip kilo verirsin. Gerçekten çok beğendim, ölçülü, net ve sağlıklı :)
Hay maşaallah yürüyüşe bak :)))) Canım senin menülerini de genelde beğeniyorum, çok düzenlisin, bazen yaramazlıkların olsa da genelde mütevazi, ideal. Sadece gece 22 de ki ara öğünlerine biraz takılıyorum. Yemesen acıkıyor musun? Onu az daha geri alsan veya kaldırsan nasıl olur ki? Gerçi abartmıyorsun ama damlaya damlaya göl olur misali, acaba diyorum...
Elmalar küçük demiştin sanırım. Ortalama elmaya göre orantılasak en çok 2-2,5 elma olsa, bence güzel. Zaten saatlerce yürümüşsün. Menün de oldukça hafif. Canım sen bu ayarla devam edersen bir derece gelir sanıyorum. Afiyet olsun
O zaman sporun çok hoş diyelim :))))) Afiyet olsun canım, ölçülü olmuş. Annene de çok geçmiş olsun.
Canım afiyet olsun, güzel menü, dengeli olmuş. Spor da güzel :)
Çok kalabalık gibi görünse de güzel menü canım. Sadece öğlen ekmeği 1 tane yesen de sana yeterdi diyeceğim ama sporun saatini bilemediğim için diyemiyorum. Sporun zaten çok güzel :)
Hımmm, geldik rakibemin menüsüne. Diyecek bir şey bulamadım iyi miAfiyet olsun canım :)
Afiyet olsun canım, bence çok güzel olmuş. Protein ve karbonhidratı dengelemişsin, hatta protein daha baskın olmuş. İşte bu menüye bir spor çok yakışırdı. Yazmadığın için yapıp yapmadığını bilemiyorum.
Tatlımm afiyet olsun ve çok geçmiş olsun :/ Çektiğin sıkıntıya çok üzülüyorum, bu bahane ile az yemene de seviniyorum, karma karışık duygular oldu. Spora zaten gerek de yokmuş şu durumunda. Bakalım regl bitince ne durumda olursun
Süper menü ve manzara :)))))) Maşaallah canım, afiyet olsun
Bence de ödem olmuştur yada başka birşey arada vücut atak yapıyor.Kac günlük eksi bu canım. İlk kiloalr hızlı gidiyor bı de.
TebrikŞuraya 1030 ip atlamış dili dışarı sarkan bi anka bırakayımişlerim biterse bir gün daha aktif olacağım
Çok geçmiş olsunTeşekkür ederim kızlar şu an İyi Allah'a şükür Ateşi yok Bakalım Gece ne yapacağız
Selam canım, hoş geldinSelam kizlar
Ooo, kaptanım, teşekkür ederimSadece nicki değil kendide cok güzel enerji veriyor
Fazla yediğini mi söyledilerÇok teşekkür ederim jullian yapıyordum araya biseyler girdi bıraktım.bir 10 gün filan tokezlemistim ama şuan iyiyim şükür
Şimdi yürüyüş yapıyorum
Çok sgl .fazla yiyosun diyen kimdi
Bence de ödem olmuştur yada başka birşey arada vücut atak yapıyor.
Tebrik
Valla ben yapamıyorum bu evin işi bitmiyor
Çok geçmiş olsun
hayır bence kalsın çok güzelBeğenmene sevindim canım, bazen değiştirsem mi diyordum :)))
evettt ben pat diye dalınca kimseyle tanışmadım tabi kilollarımla daldımSadece nicki değil kendide cok güzel enerji veriyor
Dukan birası yaptım 2litre onu icicem suyu sade içemiyorum yutamiyorum Cola yi koklayip suyu öylemi içsemKuzum su işi biraz da alışkanlık sanırım. İçtikçe içiliyor, alışıyor insan, önceleri bende çok içmek istediğimde ağzımda tutar zorla yutardım ama kısa sürede alıştım, hatta seviyorum :) İstersen arada su şişesinin içine biraz limon suyu, az toz zencefil katarak dene, o zaman bulantı yapmayacağını düşünüyorum.
Dolaba koymak için
Patlıcan kizartiyorum
Yeşil fasulye
Domates ..çok işim var coookkk
Bende çok. Heyecanlıyım nedenseKendi adıma iyiyim canım, şükür, yarın bildirimler için heyecan var, sen nasılsın? Kolay gelsin canım. Ev işi de iyi spor oluyor. Dün sırf spor olsun diye halılarımı kendim yıkadım, iyi terletti :))) Haftaya düzenli olarak başlarsın inşallah
Kız bizi niye çağırmadım iki fırça da biz atardıkKendi adıma iyiyim canım, şükür, yarın bildirimler için heyecan var, sen nasılsın? Kolay gelsin canım. Ev işi de iyi spor oluyor. Dün sırf spor olsun diye halılarımı kendim yıkadım, iyi terletti :))) Haftaya düzenli olarak başlarsın inşallah
Kolay gelsin afiyetle ye canım inş zor işler ama bitince insan Bi ohhh diyorDolaba koymak için
Patlıcan kizartiyorum
Yeşil fasulye
Geçmiş olsun canımOglum atesliydi biraz agzi vücudundada sivilceler cikinca doktora götürdpm sükür önemli bisey yokmus ,mozerallali salatami yiyorum simdi :)
Ben pztsı bıldırım yapıcam yarın yapamam galiba annemdeyım tartı yok lıstede olmadıgım için size sıkıntın olmaz inşallahTamam canım :))
Tartı demisken ben listeyi hazırlamadım daha gideyim liste yapayım :))
Kolay gelsin CanımDolaba koymak için
Patlıcan kizartiyorum
Yeşil fasulye
Kolay gelsin canımDolaba koymak için
Patlıcan kizartiyorum
Yeşil fasulye
Tanısırsın zamanla canım yarın herkes burda olur tartı heyecanı ilehayır bence kalsın çok güzel
evettt ben pat diye dalınca kimseyle tanışmadım tabi kilollarımla daldım
Tamam canım yarın için sıkıntı olmaz izin kilonu beklicezBen pztsı bıldırım yapıcam yarın yapamam galiba annemdeyım tartı yok lıstede olmadıgım için size sıkıntın olmaz inşallah
Kolay gelsin canım
Tanısırsın zamanla canım yarın herkes burda olur tartı heyecanı ile
Eski günlük menü listeme baktim sporlarıma şunu anladim isteyen her türlü verebiliyormuş stresten piskolojik sorunlarım oldu kızım sağ olsun resmen sınır ellerime vurmustu tir tir titriyordu o sürede 67 bile gören ben şimdi 71.1 imbazen artık çok yoruluyorum çünkü gerçekten öyle tika başa yiyen biri değilim sadece düzensiz yememden aldım yine bunları da neden anlatıyorum bilmiyorum ama artık bazen bu kilo yüzünden ağlamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?