Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok teşekkür ederim jullian yapıyordum araya biseyler girdi bıraktım.bir 10 gün filan tokezlemistim ama şuan iyiyim şükür
Şimdi yürüyüş yapıyorum
Çok sgl .fazla yiyosun diyen kimdi
Kac günlük eksi bu canım. İlk kiloalr hızlı gidiyor bı de.
Bence de ödem olmuştur yada başka birşey arada vücut atak yapıyor.
Şuraya 1030 ip atlamış dili dışarı sarkan bi anka bırakayım işlerim biterse bir gün daha aktif olacağım
Tebrik
Valla ben yapamıyorum bu evin işi bitmiyor
Teşekkür ederim kızlar şu an İyi Allah'a şükür Ateşi yok Bakalım Gece ne yapacağız
Çok geçmiş olsun

Fazla yediğini mi söylediler Benim baktığım menün iyiydi, fazla görsem yazardım ama belki kaçırdığın bir gün için denmiştir. Rica ederim canım :))) İyi olmana ve yürümene sevindim

Dukan birası yaptım 2litre onu icicem suyu sade içemiyorum yutamiyorum Cola yi koklayip suyu öylemi içsem

Bende çok. Heyecanlıyım nedense

Kız bizi niye çağırmadım iki fırça da biz atardık sırf bizden daha çok calori yakman için demi seni seni

Eski günlük menü listeme baktim sporlarıma şunu anladim isteyen her türlü verebiliyormuş stresten piskolojik sorunlarım oldu kızım sağ olsun resmen sınır ellerime vurmustu tir tir titriyordu o sürede 67 bile gören ben şimdi 71.1 im bazen artık çok yoruluyorum çünkü gerçekten öyle tika başa yiyen biri değilim sadece düzensiz yememden aldım yine bunları da neden anlatıyorum bilmiyorum ama artık bazen bu kilo yüzünden ağlamak istiyorum

yine veririsin canım, düzensiz yemek gerçekten kilo yapıyor azda yesen yine toparlıycaz birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…