Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bnde ilk kızımı doğurdum ondan sonra sürekli kilo verme derdi başladı

Çok çılgın bir düşünce Çok yersen genç ölebilirsin onu ne yapacaz

Adı aklına gelmeyen ben oluyorum ben demiştim benim 1haftalik kahvaltım diye

Canım yeşil fasulyeyi dolaba çiğden mi atıyorsun yoksa biraz pişiyor musun? Bende atmak istiyorum ama tadı değişiyor mu?
Yok bak bende tam resim atmıştım
Domatesle birlikte biraz pişiriyorum
Soğuyunca birer yemeklik posetliyorum.
Cikarincada soğanı yağda kavurup
Üzerine buzlu şekilde bunu atıp biraz su koyup pisiriyorum

Burdaki emojileri kullanmıyorum cogu zaman zor geliyor secmek
Aslında kodları var ama bilmiyorum
Tamam tüyo vereyim, iki nokta üst üste koyduktan sonra hangi emojiyi yollayacaksan ingilizcesini yazmaya başla, zaten yazarken şekiller seçeneği gelmeye başlıyor, oradan seçip atıyorum ben, koda gerek yok Misal kalp atacağım şöyle yazıyorum : h e a r t (bunları bitişik yaz), daha :hea yazınca şekiller çıkıyor, hepsini yazmaya bile gerek yok

Anladım canım deneme yaparım tesekkür ederim ❤

4 ceviz mi o 5 mi? 9 zeytin; şefali,salatalık ve domates yarım sanırım. Yumurta, peynir vs, Hımm.. Ekmek olsa ceviz ve zeytini biraz azalt derdim canım sonuçta yağ barındırıyor, miktar arttıkça kalori artıyor. Kalabalık görünsede gayet sağlıklı ve dengeli şeyler. Afiyet olsun :))))

En son martta güncelleme gelmişti o zamandan beri emojileri kullanabiliyoruz :))

vahh vahhhh ben baya uzak kalmışım anlaşılan

bende öylesine bir deneyim dedim baktım oluyor

Yok bak bende tam resim atmıştım
Domatesle birlikte biraz pişiriyorum
Soğuyunca birer yemeklik posetliyorum.
Cikarincada soğanı yağda kavurup
Üzerine buzlu şekilde bunu atıp biraz su koyup pisiriyorum
Çok teşekkür ederim canım:) Bir kere biri dedi diye çiğden denemedim, tadını beğenmedim pek. Bende böyle yapayım en iyisi

Yoğurt ve sarimsagi bir hafta yememeye karar vermiştim ben de. Spor olarak da sadece yürüyüş yapacağım ve haftaya cuma sonucuna bakacağım canım, inşallah sorunu bulmusuzdur.

Arkadaşımda ben fark göremedim açıkçası. Hem de tüm seansları bittiği halde. Şimdi bir arkadas daha aynı yere başlamış. Onun da yarısı bitmiş seanslarinin ama şimdilik fark yok. Onun üst bölgesi sorunlu, bakalım nasıl sonuç alacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…