Bnde ilk kızımı doğurdum ondan sonra sürekli kilo verme derdi başladıNeden yok buna sebep nedir neden kendine bunu yapıyorsun söyle düşün yalnız değilsin 9takim var burda her takımda 10kisi olsa 90kisi yapar birde burada olmayanlar var bizim onlardan neyimiz eksik böyle bahanelere sığınmak olmaz bu yola çıktık birkere kilo vermek var dönmek yok
Çok çılgın bir düşünceAçıkçası ben geçen sefer her şeyden mahrum kalarak kilo verdim canımın çektiği hiç birseyi yemedim o yüzden sonrasında saldırdım baktım hemen artı geliyorum bu ömür boyu böyle çekilmez nasıl olsa ölmiycemmi yiyende ölmüş yemeyende dedim
Adı aklına gelmeyen ben oluyorumArada tabak resmi atıyorum
Biri diyordu ..adı aklıma gelmiyor .
Geriye gidip bulurum
Evet ya çok yoruldum
Gözüme kolay gelmişti ..
Çok sgl
İnsllh öyle derim
Yeni dolap aldım xxl
Onun hevesine
Sgl
Sgl
Karatayi denesen.tok tutuyor
Yok bak bende tam resim atmıştımCanım yeşil fasulyeyi dolaba çiğden mi atıyorsun yoksa biraz pişiyor musun? Bende atmak istiyorum ama tadı değişiyor mu?
Hade inşallah cnm yarını merak ediyorumyarın başlıyoruz
Dogru saydın canım ama içlerinde 3-4 kişi aktif değil onları cıkartırım gelmezlerseVay be, asil yedek 29 kişi saydım sanki
Orası pek işime gelmiyo orasını karıştırmaÇok çılgın bir düşünceÇok yersen genç ölebilirsin onu ne yapacaz
Çok giremiyorum kimin yazdığını unutmuştumAdı aklına gelmeyen ben oluyorumben demiştim benim 1haftalik kahvaltım diye
Tamam tüyo vereyim, iki nokta üst üste koyduktan sonra hangi emojiyi yollayacaksan ingilizcesini yazmaya başla, zaten yazarken şekiller seçeneği gelmeye başlıyor, oradan seçip atıyorum ben, koda gerek yokBurdaki emojileri kullanmıyorum cogu zaman zor geliyor secmek
Aslında kodları var ama bilmiyorum
Çok güzel görünüyor böyle bile. YerimSogusun bakalım
Bittim birsuru patlıcan kizarttim Eki Görüntüle 2304722
Anladım canım deneme yaparım tesekkür ederim ❤Tamam tüyo vereyim, iki nokta üst üste koyduktan sonra hangi emojiyi yollayacaksan ingilizcesini yazmaya başla, zaten yazarken şekiller seçeneği gelmeye başlıyor, oradan seçip atıyorum ben, koda gerek yokMisal kalp atacağım şöyle yazıyorum : h e a r t (bunları bitişik yaz), daha :hea yazınca şekiller çıkıyor, hepsini yazmaya bile gerek yok
4 ceviz mi o 5 mi? 9 zeytin; şefali,salatalık ve domates yarım sanırım. Yumurta, peynir vs, Hımm.. Ekmek olsa ceviz ve zeytini biraz azalt derdim canım sonuçta yağ barındırıyor, miktar arttıkça kalori artıyor. Kalabalık görünsede gayet sağlıklı ve dengeli şeyler. Afiyet olsun :))))
En son martta güncelleme gelmişti o zamandan beri emojileri kullanabiliyoruz :))
Canım ben laptoptan telefonda olan tüm emojileri atabiliyorum, hangisini atarsam gönderince çıkıyor. Sisteme tanımlanmış demek ki, bakbunu bilgisayardan yazıyorum çıkıyor. bunu da. Aslında forumun mesajlarında ki emojileri arasında yok :)
Olsada yesek ağzımın suyu aktı
Çok teşekkür ederim canım:) Bir kere biri dedi diye çiğden denemedim, tadını beğenmedim pek. Bende böyle yapayım en iyisiYok bak bende tam resim atmıştım
Domatesle birlikte biraz pişiriyorum
Soğuyunca birer yemeklik posetliyorum.
Cikarincada soğanı yağda kavurup
Üzerine buzlu şekilde bunu atıp biraz su koyup pisiriyorum
Rica ederim canımmAnladım canım deneme yaparım tesekkür ederim ❤
Evet canım güzel oluyor :)vahh vahhhh ben baya uzak kalmışım anlaşılan
bende öylesine bir deneyim dedim baktım oluyor
Ben az yemen kısmıyla ilgileneyim o zaman, foruma daha uygun olurOrası pek işime gelmiyo orasını karıştırma
Yoğurt ve sarimsagi bir hafta yememeye karar vermiştim ben de. Spor olarak da sadece yürüyüş yapacağım ve haftaya cuma sonucuna bakacağım canım, inşallah sorunu bulmusuzdur.Doğru canım zor bir durum, eksi gelmesine de çook sevindi :)))) Evet senin sporların hep yoğun, ağır, bir de öyle dene. Bu arada yoğurt ve sarımsağı hiç yeme bakalım, hepsi birlikte nasıl olacak merak ediyorum. Ha aklıma gelmişken canım, hani bir arkadaşın basenler için lipolize başlamıştı, ne oldu sonuç alabildi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?