Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Xxl dolap olunca bizde Xxl giyeriz tabi
Yok artık m giyiyorum şükürler olsun
Canım yeşil fasulyeyi dolaba çiğden mi atıyorsun yoksa biraz pişiyor musun? Bende atmak istiyorum ama tadı değişiyor mu?
Yok çiğden kötü olur
Sen böyle dene hem içine domateste yeniden
Kışın atmak zorunda kalmazsin
İkisi bir arada
Adı aklına gelmeyen ben oluyorum ben demiştim benim 1haftalik kahvaltım diye
Yeniden alintilamisim
Çok güzel görünüyor böyle bile. Yerim ellerine sağlık canimm
Sgl canım insllh amin
Çok yiyomusum dimi
Karatayda Bir çay bardağı ceviz ben daha az yiyorum
İki öğün yiyorum
Doyana kadar diyor
Zeytinin hepsini yiyemiyorum domateste fazla geliyor ..
Gözüm doysun diye koyuyorum
Olsada yesek ağzımın suyu aktı
Sgl canim
Çok teşekkür ederim canım:) Bir kere biri dedi diye çiğden denemedim, tadını beğenmedim pek. Bende böyle yapayım en iyisi
Yok öyle olmaz

geçmiş olsun mumu, sanada afiyet olsun
Çok geçmiş olsun canım. El ayak ağız sendromu var lütfen takipte kalın.
Teşekkür ederiz kızlar snglmlk Evet Doktor da ilk başta ondan şüphelendi Muayene ettikten sonra olmadığını söyledi ayak altlarında falan yok çünkü bir şey o yüzden virüs dedi.

Süper canım, dediğini deneyeceğim, teşekkürler :))) Karatay iyi hoş da, onun yüzünden 3-4 kilo almışlığım vardır. Yağ (tereyağı ve zeytin yağı) kilo yapmaz, bol bol yiyin dedi dedi, bende bir süre yedim, o biçim oldu Ölçüyü iyi ayarlamışsın canım, en iyisini yine sen bilirsin çünkü vücudunu tanıyorsun :)))

Takımın enerjisi dışında hem diyetisyeni hem motivasyonu hem endokrin uzmanı maşallah ya

Değişik bir fikir Kolayı içmedikçe sorun yok :)))) Dene bakalım canım, teoride güzelde pratikte olur mu bilemedim
Bende arada yapıyorum .
Tadı iyi değil ama büyük yudumlarla içiyorum
Boşver öyle yapma
Şeytana uyar birden kafaya dilersin filan
Yok ben çok yemiyorum sadece yumurtayi tereyegla pişiriyorum
Görüyorum tereyaglikahveler yapıyorlar
Ben az yiyorum sadece kuruyemiş ten arada salatayla zeytinyağı

Kız bizi niye çağırmadım iki fırça da biz atardık sırf bizden daha çok calori yakman için demi seni seni
Ooo, kulağa çok hoş geliyor ama ben kimseye kıyamam ki
Evet sizi yenmek için evi baştan inşa edeceğim Bu temizlik işi çok iyi oldu, yorucu ama spor bahanesi ile ev cillop gibi oluyor Bir önceki bayramda da koltukları silmiştim Ne zor işler ya...

Takımın enerjisi dışında hem diyetisyeni hem motivasyonu hem endokrin uzmanı maşallah ya
Kız hemen mahcup olurum ben Çok teşekkür ederim canım
Sağlık okurken "Genel Beslenme" dersi görmüştüm. Birde bir beslenme programında eğitim almıştım doktorlarla. Ondan biraz hakimim konulara :) Gerçi çoğunu da unuttum ama...

İnşallah bulmuşuzdur kuzum ya. Tühh, üzüldüm, hem vakit hem nakit kaybı gibi. Bakalım diğerinde de öyle mi olacak. Cihazdan mı kaynaklı, bünyeden mi anlayamadım. Oysa benim gördüklerim iyi sonuçlardı. Belki cihaz farkındandır çünkü fiyatı çok ucuz gelmişti. Gördüklerimin seansları ise çok pahalıydı diye hatırlıyorum. Neyse hayırlısı olsun bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…