Yok artık m giyiyorum şükürler olsunXxl dolap olunca bizde Xxl giyeriz tabi
Yok çiğden kötü olurCanım yeşil fasulyeyi dolaba çiğden mi atıyorsun yoksa biraz pişiyor musun? Bende atmak istiyorum ama tadı değişiyor mu?
Yeniden alintilamisimAdı aklına gelmeyen ben oluyorumben demiştim benim 1haftalik kahvaltım diye
Sgl canım insllh aminÇok güzel görünüyor böyle bile. Yerimellerine sağlık canimm
Çok yiyomusum dimi4 ceviz mi o 5 mi? 9 zeytin; şefali,salatalık ve domates yarım sanırım. Yumurta, peynir vs, Hımm.. Ekmek olsa ceviz ve zeytini biraz azalt derdim canım sonuçta yağ barındırıyor, miktar arttıkça kalori artıyor. Kalabalık görünsede gayet sağlıklı ve dengeli şeyler. Afiyet olsun :))))
Sgl canimOlsada yesek ağzımın suyu aktı
Yok öyle olmazÇok teşekkür ederim canım:) Bir kere biri dedi diye çiğden denemedim, tadını beğenmedim pek. Bende böyle yapayım en iyisi
Çok geçmiş olsun canım. El ayak ağız sendromu var lütfen takipte kalın.Oglum atesliydi biraz agzi vücudundada sivilceler cikinca doktora götürdpm sükür önemli bisey yokmus ,mozerallali salatami yiyorum simdi :)
Değişik bir fikirDukan birası yaptım 2litre onu icicem suyu sade içemiyorum yutamiyorum Cola yi koklayip suyu öylemi içsem
geçmiş olsun mumu, sanada afiyet olsun
Çok teşekkür ederim jullian yapıyordum araya biseyler girdi bıraktım.bir 10 gün filan tokezlemistim ama şuan iyiyim şükür
Şimdi yürüyüş yapıyorum
Çok sgl .fazla yiyosun diyen kimdi
Bence de ödem olmuştur yada başka birşey arada vücut atak yapıyor.
Tebrik
Valla ben yapamıyorum bu evin işi bitmiyor
Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederiz kızlar snglmlk Evet Doktor da ilk başta ondan şüphelendi Muayene ettikten sonra olmadığını söyledi ayak altlarında falan yok çünkü bir şey o yüzden virüs dedi.Çok geçmiş olsun canım. El ayak ağız sendromu var lütfen takipte kalın.
Süper canım, dediğini deneyeceğim, teşekkürler :))) Karatay iyi hoş da, onun yüzünden 3-4 kilo almışlığım vardır. Yağ (tereyağı ve zeytin yağı) kilo yapmaz, bol bol yiyin dedi dedi, bende bir süre yedim, o biçim olduYok artık m giyiyorum şükürler olsun
Yok çiğden kötü olur
Sen böyle dene hem içine domateste yeniden
Kışın atmak zorunda kalmazsin
İkisi bir arada
Yeniden alintilamisim
Sgl canım insllh amin
Çok yiyomusum dimi
Karatayda Bir çay bardağı ceviz ben daha az yiyorum
İki öğün yiyorum
Doyana kadar diyor
Zeytinin hepsini yiyemiyorum domateste fazla geliyor ..
Gözüm doysun diye koyuyorum
Sgl canim
Yok öyle olmaz
Takımın enerjisi dışında hem diyetisyeni hem motivasyonu hem endokrin uzmanı maşallah ya4 ceviz mi o 5 mi? 9 zeytin; şefali,salatalık ve domates yarım sanırım. Yumurta, peynir vs, Hımm.. Ekmek olsa ceviz ve zeytini biraz azalt derdim canım sonuçta yağ barındırıyor, miktar arttıkça kalori artıyor. Kalabalık görünsede gayet sağlıklı ve dengeli şeyler. Afiyet olsun :))))
Bende arada yapıyorum .Değişik bir fikirKolayı içmedikçe sorun yok :)))) Dene bakalım canım, teoride güzelde pratikte olur mu bilemedim
Yok ben çok yemiyorum sadece yumurtayi tereyegla pişiriyorumSüper canım, dediğini deneyeceğim, teşekkürler :))) Karatay iyi hoş da, onun yüzünden 3-4 kilo almışlığım vardır. Yağ (tereyağı ve zeytin yağı) kilo yapmaz, bol bol yiyin dedi dedi, bende bir süre yedim, o biçim olduÖlçüyü iyi ayarlamışsın canım, en iyisini yine sen bilirsin çünkü vücudunu tanıyorsun :)))
Yiyerek kilo veriyorumTakımın enerjisi dışında hem diyetisyeni hem motivasyonu hem endokrin uzmanı maşallah ya
Ooo, kulağa çok hoş geliyor ama ben kimseye kıyamam kiKız bizi niye çağırmadım iki fırça da biz atardıksırf bizden daha çok calori yakman için demi seni seni
Kız hemen mahcup olurum benTakımın enerjisi dışında hem diyetisyeni hem motivasyonu hem endokrin uzmanı maşallah ya❤
İnşallah bulmuşuzdur kuzum ya. Tühh, üzüldüm, hem vakit hem nakit kaybı gibi. Bakalım diğerinde de öyle mi olacak. Cihazdan mı kaynaklı, bünyeden mi anlayamadım. Oysa benim gördüklerim iyi sonuçlardı. Belki cihaz farkındandır çünkü fiyatı çok ucuz gelmişti. Gördüklerimin seansları ise çok pahalıydı diye hatırlıyorum. Neyse hayırlısı olsun bakalım.Yoğurt ve sarimsagi bir hafta yememeye karar vermiştim ben de. Spor olarak da sadece yürüyüş yapacağım ve haftaya cuma sonucuna bakacağım canım, inşallah sorunu bulmusuzdur.
Arkadaşımda ben fark göremedim açıkçası. Hem de tüm seansları bittiği halde. Şimdi bir arkadas daha aynı yere başlamış. Onun da yarısı bitmiş seanslarinin ama şimdilik fark yok. Onun üst bölgesi sorunlu, bakalım nasıl sonuç alacak.
Sağol canım iyiyim bugünde kızım rahatsızdı onu dr. Götürdum şimdi de 1saattir salliyorum sen nasilsinSelam canım hosgeldin nasılsın
Kizlarrrrrrrrrrrrrrr yemeyinnnnnnn
Yarın tartıiiiiiiiiiii
Cok gecmis olsun canım iyiyim bende calısıyorum bugünSağol canım iyiyim bugünde kızım rahatsızdı onu dr. Götürdum şimdi de 1saattir salliyorum sen nasilsin
amaaaa ben daha eve gidemedimmm ve açımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?