Sağol canım kolay gelsinCok gecmis olsun canım iyiyim bende calısıyorum bugün
Sağol canım ysrın ki listeyi gördün müSağol canım kolay gelsin
Geldim canım...Elhan ablacım nerelerdesin yoksun iki gündür okul yogunlugun mu basladı
Hosgeldin ablacım bende gelmeyince merak ettimGeldim canım...
Gezinip duruyorum buralarda. Kulüpte bir arkadaşın hamileliğini kutluyorduk dün... İki gündür gelmemisim demek aşk olsun bana nasıl bir gafletse benimki....Canım kaptanım....kaçamak yapmıyorum ama regl dönemi yaklaştı benim metabolizma inada bindi gene...sabah tartıları çok moralimi bozuyor...yüzüm yok yazmaya napcez garı bilmiyorum...
Menumu yazıp geliyorum
Bende mutfagi kilitledimBen de yazayim hem yazarsam.daha da yemem
Dükkan kapandı artik:)
Ağlama canım çok şükür başladık bu işe ve sonuna gelmeden bırakmayacağiz. 77.6 olmuştum bazı günler 78 görüyordum tartıda. Neye ugradigimi şaşırdım, biraz uzun da olsa 66 kiloya düştüm. Elbet başaracağız bı daha da aynı yanlışları yapmayacagiz.Eski günlük menü listeme baktim sporlarıma şunu anladim isteyen her türlü verebiliyormuş stresten piskolojik sorunlarım oldu kızım sağ olsun resmen sınır ellerime vurmustu tir tir titriyordu o sürede 67 bile gören ben şimdi 71.1 imbazen artık çok yoruluyorum çünkü gerçekten öyle tika başa yiyen biri değilim sadece düzensiz yememden aldım yine bunları da neden anlatıyorum bilmiyorum ama artık bazen bu kilo yüzünden ağlamak istiyorum
Canım bebeğim var gündüz uyumaya vaktim olmuyor.Olabilir canım :)))) Şimdiye kadar tartının bozulunca eksik tarttığını hiç duymadım
Ben Bayern deyim.
Verıcegın cok fazla kılon yok canım verırsınInşallah cnm 70 görsem yine gerisi gelir eskisi gibi eskisi gibide değilim o motivasyon yok sadece mecburi veriyorum
Olumsuzluk duymak istemiyorum bünyem kaldırmıyorAğlama canım çok şükür başladık bu işe ve sonuna gelmeden bırakmayacağiz. 77.6 olmuştum bazı günler 78 görüyordum tartıda. Neye ugradigimi şaşırdım, biraz uzun da olsa 66 kiloya düştüm. Elbet başaracağız bı daha da aynı yanlışları yapmayacagiz.
Öyle deme kızVay anammmm bu listeyi gören takım kapatır indirim günleri gibi duyan gelmiş
Elifcim mahsuru yoksa nerede çalışıyorsun...zor değildir inşallahCok gecmis olsun canım iyiyim bende calısıyorum bugün
Gercekten takıma girmek isteyen cok insan var kıymetini bilelimOlumsuzluk duymak istemiyorum bünyem kaldırmıyorbizim yerimizde olmak isteyen o kadar insan varki takıma girmek için sıra bekleyen o yüzden olumsuzlukları Bi kenara atıyoruz pozitif düşünüyoruz 1ay sonra bu günü tekrar Konuşuyoruz tartıda ki eksileri Üzerimizden attığımız yükü ve güleriz olmamı
Şuan aynı durumdayım Canım tatılden geldıkten sonra tartıya çıkınca şok oldum o kadar da yüzdüm yedıkleırm kılo yapmasın dıye ama işe yaramamışAğlama canım çok şükür başladık bu işe ve sonuna gelmeden bırakmayacağiz. 77.6 olmuştum bazı günler 78 görüyordum tartıda. Neye ugradigimi şaşırdım, biraz uzun da olsa 66 kiloya düştüm. Elbet başaracağız bı daha da aynı yanlışları yapmayacagiz.
Öncelikle tesekkür ederim ablacım ❤Öyle deme kızIşığı gördük geldik. Hem ben geçen seneden beri Zipzipimin hayraniydim. Takımının bu kadar kalabalık olduğunu bilmiyordum. Bizim de çok minnoş bir kaptanımız vardı ama Zipzipim den daha çok enerji alıyordum nedense...idare ediverin ...
Elifcim mahsuru yoksa nerede çalışıyorsun...zor değildir inşallah
Listeye alacağım demişsin ya çok sevindim ...hem malum dönem gelir geçer inşallah o zamana kadar. Hastalanamazsam önümüzdeki hafta alma nolur listeye... mahçup olurum sana...
Bende hamburgBen Bayern deyim.
Ablam sakın yalnıs anlama bende yeni geldim espiri olsun diye öyle şettimÖyle deme kızIşığı gördük geldik. Hem ben geçen seneden beri Zipzipimin hayraniydim. Takımının bu kadar kalabalık olduğunu bilmiyordum. Bizim de çok minnoş bir kaptanımız vardı ama Zipzipim den daha çok enerji alıyordum nedense...idare ediverin ...
Elifcim mahsuru yoksa nerede çalışıyorsun...zor değildir inşallah
Listeye alacağım demişsin ya çok sevindim ...hem malum dönem gelir geçer inşallah o zamana kadar. Hastalanamazsam önümüzdeki hafta alma nolur listeye... mahçup olurum sana...
Evet biliyorum onlarada haksızlık etmeyelim delmiGercekten takıma girmek isteyen cok insan var kıymetini bilelim
Bereketli bol kazançlar dilerim canım. İnsanlarla uğraşmak gerçekten zor.Öncelikle tesekkür ederim ablacım ❤
Kücük bir marketimiz var babama yardıma geliyorum haftada 3-4 gün cok zor değil en zoru insanlarla ugrasmak
O zaman duruma göre alırız abla yarın da az cok liste sekillenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?