Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Elhan ablacım nerelerdesin yoksun iki gündür okul yogunlugun mu basladı
Geldim canım...
Gezinip duruyorum buralarda. Kulüpte bir arkadaşın hamileliğini kutluyorduk dün... İki gündür gelmemisim demek aşk olsun bana nasıl bir gafletse benimki....Canım kaptanım.... kaçamak yapmıyorum ama regl dönemi yaklaştı benim metabolizma inada bindi gene...sabah tartıları çok moralimi bozuyor...yüzüm yok yazmaya napcez garı bilmiyorum...

Hosgeldin ablacım bende gelmeyince merak ettim
Aa hayırlı olsun arkadasınızın hamileliği sağlıklı kucagına alır insallah
Regl dönemi sonrası normale dönecektir
Lilimam da gelmiyor liste durumuna yarın bakayım belki haftaya sizleri listeye alabilirim

Ağlama canım çok şükür başladık bu işe ve sonuna gelmeden bırakmayacağiz. 77.6 olmuştum bazı günler 78 görüyordum tartıda. Neye ugradigimi şaşırdım, biraz uzun da olsa 66 kiloya düştüm. Elbet başaracağız bı daha da aynı yanlışları yapmayacagiz.

Olumsuzluk duymak istemiyorum bünyem kaldırmıyor bizim yerimizde olmak isteyen o kadar insan varki takıma girmek için sıra bekleyen o yüzden olumsuzlukları Bi kenara atıyoruz pozitif düşünüyoruz 1ay sonra bu günü tekrar Konuşuyoruz tartıda ki eksileri Üzerimizden attığımız yükü ve güleriz olmamı

Vay anammmm bu listeyi gören takım kapatır indirim günleri gibi duyan gelmiş
Öyle deme kız Işığı gördük geldik. Hem ben geçen seneden beri Zipzipimin hayraniydim. Takımının bu kadar kalabalık olduğunu bilmiyordum. Bizim de çok minnoş bir kaptanımız vardı ama Zipzipim den daha çok enerji alıyordum nedense...idare ediverin ...
Cok gecmis olsun canım iyiyim bende calısıyorum bugün
Elifcim mahsuru yoksa nerede çalışıyorsun...zor değildir inşallah
Listeye alacağım demişsin ya çok sevindim ...hem malum dönem gelir geçer inşallah o zamana kadar. Hastalanamazsam önümüzdeki hafta alma nolur listeye... mahçup olurum sana...

Gercekten takıma girmek isteyen cok insan var kıymetini bilelim

Şuan aynı durumdayım Canım tatılden geldıkten sonra tartıya çıkınca şok oldum o kadar da yüzdüm yedıkleırm kılo yapmasın dıye ama işe yaramamış

Öncelikle tesekkür ederim ablacım ❤
Kücük bir marketimiz var babama yardıma geliyorum haftada 3-4 gün cok zor değil en zoru insanlarla ugrasmak
O zaman duruma göre alırız abla yarın da az cok liste sekillenir

Ablam sakın yalnıs anlama bende yeni geldim espiri olsun diye öyle şettim

Öncelikle tesekkür ederim ablacım ❤
Kücük bir marketimiz var babama yardıma geliyorum haftada 3-4 gün cok zor değil en zoru insanlarla ugrasmak
O zaman duruma göre alırız abla yarın da az cok liste sekillenir
Bereketli bol kazançlar dilerim canım. İnsanlarla uğraşmak gerçekten zor.
Yarın tartıda bütün arkadaşlarımın yüzlerinin gülmesini çok istiyorum. Çabuk mezun olun da bize de yer açılsın..aşağılarda bekliyoruz sıkış sıkış ...sıcak burası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…