Evet biliyorum onlarada haksızlık etmeyelim delmi
Tesekkur ederim ablacım ❤Bereketli bol kazançlar dilerim canım. İnsanlarla uğraşmak gerçekten zor.
Yarın tartıda bütün arkadaşlarımın yüzlerinin gülmesini çok istiyorum. Çabuk mezun olun da bize de yer açılsın..aşağılarda bekliyoruz sıkış sıkış ...sıcak burası
Anlamam tatlışım.Ablam sakın yalnıs anlama bende yeni geldim espiri olsun diye öyle şettim
Beni beklersen daha çok beklersin abla sen benden önce mezun olursun sen diğer kızları ikna etBereketli bol kazançlar dilerim canım. İnsanlarla uğraşmak gerçekten zor.
Yarın tartıda bütün arkadaşlarımın yüzlerinin gülmesini çok istiyorum. Çabuk mezun olun da bize de yer açılsın..aşağılarda bekliyoruz sıkış sıkış ...sıcak burası
Ayyy ablam çok tatlısın ya valla iyiki geldin ağzından bal damlıyor resmenAnlamam tatlışım.acaba yanlış mı anlasam gülümsecik niye öyle şeetti ...
Kız boşver...misafir misafiri istemez...evsahipleri hepsini misali....
Ben bilmem öncelik gençlerin...eriyecek o totoşlar...Beni beklersen daha çok beklersin abla sen benden önce mezun olursun sen diğer kızları ikna etbenim askerliğim daha çok şafak karanlık
İnşallah da olmaz canım çok zor bir hastalık malesef. Tekrar geçmiş olsun.Teşekkür ederiz kızlar snglmlk Evet Doktor da ilk başta ondan şüphelendi Muayene ettikten sonra olmadığını söyledi ayak altlarında falan yok çünkü bir şey o yüzden virüs dedi.
Cay olur, kahve olur :)))Kizlarrrrrrrrrrrr
Bana sans.dileyin
Akşam oturmasi cikti arkadasla bulusacagiz
Ne yapayım.sadecr çay mi
Nerde hareket orda bereketBen bilmem öncelik gençlerin...eriyecek o totoşlar...diğer kızlarla beraber "where is hareket there is bereket demişler" şafağı aydınlatın...
Ben Nazilli'de bir yere sordum, iki farklı işlem için 3000 istediler arkadaşım 3 işlemi 500 e yaptırdı. Zaten çok zayıf biri belki de o yüzden farkedilmiyor. Diğer arkadaşın sonucunu merak ediyorum ben.İnşallah bulmuşuzdur kuzum ya. Tühh, üzüldüm, hem vakit hem nakit kaybı gibi. Bakalım diğerinde de öyle mi olacak. Cihazdan mı kaynaklı, bünyeden mi anlayamadım. Oysa benim gördüklerim iyi sonuçlardı. Belki cihaz farkındandır çünkü fiyatı çok ucuz gelmişti. Gördüklerimin seansları ise çok pahalıydı diye hatırlıyorum. Neyse hayırlısı olsun bakalım.
Elim tetikte bekliyorum benmi vurayım. Sen kendinmi kafana sıkarsınKizlarrrrrrrrrrrr
Bana sans.dileyin
Akşam oturmasi cikti arkadasla bulusacagiz
Ne yapayım.sadecr çay mi
Ben şimdiden başladımCay olur, kahve olur :)))
Herkese yemeyin dedin yersen gelince herkes topa tutabilir düşünerek ye canım
Verdikten sonra alınca insan emeklerine çok üzülüyor evet ama geçti gitti artık yolumuza bakıp tekrar vericez bir daha da almıycazEski günlük menü listeme baktim sporlarıma şunu anladim isteyen her türlü verebiliyormuş stresten piskolojik sorunlarım oldu kızım sağ olsun resmen sınır ellerime vurmustu tir tir titriyordu o sürede 67 bile gören ben şimdi 71.1 imbazen artık çok yoruluyorum çünkü gerçekten öyle tika başa yiyen biri değilim sadece düzensiz yememden aldım yine bunları da neden anlatıyorum bilmiyorum ama artık bazen bu kilo yüzünden ağlamak istiyorum
Ben domatesle rengi dönene kadar 10 dk falan pişiriyorum, çift poşetle koymayı tavsiye ederim, koku olmasın diyeCanım yeşil fasulyeyi dolaba çiğden mi atıyorsun yoksa biraz pişiyor musun? Bende atmak istiyorum ama tadı değişiyor mu?
Aa gormedimSağol canım ysrın ki listeyi gördün mü
Geçmiş olsun canımSağol canım iyiyim bugünde kızım rahatsızdı onu dr. Götürdum şimdi de 1saattir salliyorum sen nasilsin
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
Cuma listesi canım üç haftan doluyor yarın kilo vermis olursan listedesinNe listesiZipzip-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?