Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet biliyorum onlarada haksızlık etmeyelim delmi

Aynen canım
Tesekkur ederim ablacım ❤
Yarın insallah derece yaparız

Beni beklersen daha çok beklersin abla sen benden önce mezun olursun sen diğer kızları ikna et benim askerliğim daha çok şafak karanlık

Beni beklersen daha çok beklersin abla sen benden önce mezun olursun sen diğer kızları ikna et benim askerliğim daha çok şafak karanlık
Ben bilmem öncelik gençlerin...eriyecek o totoşlar... diğer kızlarla beraber "where is hareket there is bereket demişler" şafağı aydınlatın...

Teşekkür ederiz kızlar snglmlk Evet Doktor da ilk başta ondan şüphelendi Muayene ettikten sonra olmadığını söyledi ayak altlarında falan yok çünkü bir şey o yüzden virüs dedi.
İnşallah da olmaz canım çok zor bir hastalık malesef. Tekrar geçmiş olsun.

Ben bilmem öncelik gençlerin...eriyecek o totoşlar... diğer kızlarla beraber "where is hareket there is bereket demişler" şafağı aydınlatın...
Nerde hareket orda bereket evet eriyecek eriyecek hepsi gidecek. Ama ben seni bekliycem birlikte yarışalım çok sevdim seni

Ben Nazilli'de bir yere sordum, iki farklı işlem için 3000 istediler arkadaşım 3 işlemi 500 e yaptırdı. Zaten çok zayıf biri belki de o yüzden farkedilmiyor. Diğer arkadaşın sonucunu merak ediyorum ben.

Verdikten sonra alınca insan emeklerine çok üzülüyor evet ama geçti gitti artık yolumuza bakıp tekrar vericez bir daha da almıycaz

Canım yeşil fasulyeyi dolaba çiğden mi atıyorsun yoksa biraz pişiyor musun? Bende atmak istiyorum ama tadı değişiyor mu?
Ben domatesle rengi dönene kadar 10 dk falan pişiriyorum, çift poşetle koymayı tavsiye ederim, koku olmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…