Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yerim seni, görüşü tatlı prensesim :)))) Tamam canım, yeni bir talimat verene kadar sadece su aklımda olacak Annenin ellerinden öperim, muhabbetiniz bol olsun :) Hala yemek için baskı yapmıyor dimi
tamam kuzum anlastik spora baslayinca haber verecegim oda senin guzel yanaklarindan oper kuzum, aminnn insallahhhh az kaldi gubumuz ama ( yok yok simdi ben onu diyete soktum:))))
Sogusun bakalım
Bittim birsuru patlıcan kizarttim Eki Görüntüle 2304722
Allah agiyetle yedirsin canim eline saglik

Kizlarrrrrrrrrrrr

Bana sans.dileyin

Akşam oturmasi cikti arkadasla bulusacagiz

Ne yapayım.sadecr çay mi
Yesacim silahlanmadan gitme... buzdolabı posetine atıştırmalık kuru üzüm, kayısı, fıstık leblebi bir şeyler koy...hiç utanma çekinme...ne derlerse desinler...çayın yanına yersin...bakarsın yiyebilecegin salata türü ikram varsa birer kaşık alırsın..duayla olacak gibi değil...tabi dua ederiz de...fiili dua da lazım di mi....bir de geç saatte yiyeceksin muhtemelen...bu tehlike işte..bol su tüketmeyi ihmal etme...gazan mübarek olsun...yarın tartı günü...aman dikkatli ol canım...

Ama ilk sayfaya gittim deisik bisey göremedim orda nerden bakıcam cuma listesine gerçekten yeni yeni ogreniyorumdq kusura bakma Zipzip-

*** 6.Takım 638. Etap***

pastel34 (65.8/
Prensesimin Annesiyim (63.7/
enerji_kusagi(54.9/
birmuhendisanne (63.0/
Yonahime(63.8/
Batu85(68.5/
Gulumse25 (95.5/
suspushanimcim (71.0/
Negohatun(74.5/
Alvillaa(79.1)Yeni üye, Başlangıç tarihi 21 agustos, baslangıc kilosu 80,hedef kilosu 55

6.Takım Ortalaması :

Yarın ki listemiz canım

Ağzımı tutsam inşallah cnm yapicam yarından itibaren eskisi gibi olucam spor falan
Yaparsın canım,içine o istek düşsün. Bende yaz boyu başlayamadım istemedim çünkü, gezmeler misafirler falan, doğru zamanı bekledim. Şimdi engelim kalmadı, bahanem de :)

Yesa demin dükkanı kapatmıştı şimdi market açmaya gidiyo

Cuma indiriminin katalogu yokmu artıran

aynen cnm haftaya cuma gününe kadar 69.9 olsamda iyi
Ben Bayern deyim.
ben kiel tarafındayım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…