- 8 Nisan 2019
- 3.095
- 8.618
- 88
Yerim seni, görüşü tatlı prensesim :)))) Tamam canım, yeni bir talimat verene kadar sadece su aklımda olacakAnnenin ellerinden öperim, muhabbetiniz bol olsun :) Hala yemek için baskı yapmıyor dimi
Allah agiyetle yedirsin canim eline saglikSogusun bakalım
Bittim birsuru patlıcan kizarttim Eki Görüntüle 2304722
O senin tatlılığın gülümsecim.Ayyy ablam çok tatlısın ya valla iyiki geldin ağzından bal damlıyor resmen
Ellerine sağlık canım Rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inşallah..Sogusun bakalım
Bittim birsuru patlıcan kizarttim Eki Görüntüle 2304722
Ayy evet inşallah valla bu hafta listeye gircem diye hiç kacamak yapmadımCuma listesi canım üç haftan doluyor yarın kilo vermis olursan listedesin
O senin tatlılığın gülümsecim.Sen de iyi ki geldin...bak bu mesajlarinla mültecilik duygusu bırakmadın ben de....
Yesacim silahlanmadan gitme... buzdolabı posetine atıştırmalık kuru üzüm, kayısı, fıstık leblebi bir şeyler koy...hiç utanma çekinme...ne derlerse desinler...çayın yanına yersin...bakarsın yiyebilecegin salata türü ikram varsa birer kaşık alırsın..duayla olacak gibi değil...tabi dua ederiz de...fiili dua da lazım di mi....bir de geç saatte yiyeceksin muhtemelen...bu tehlike işte..bol su tüketmeyi ihmal etme...gazan mübarek olsun...yarın tartı günü...aman dikkatli ol canım...Kizlarrrrrrrrrrrr
Bana sans.dileyin
Akşam oturmasi cikti arkadasla bulusacagiz
Ne yapayım.sadecr çay mi
Ağzımı tutsam inşallah cnm yapicam yarından itibaren eskisi gibi olucam spor falanVerdikten sonra alınca insan emeklerine çok üzülüyor evet ama geçti gitti artık yolumuza bakıp tekrar vericez bir daha da almıycaz
Ama ilk sayfaya gittim deisik bisey göremedim orda nerden bakıcam cuma listesine gerçekten yeni yeni ogreniyorumdq kusura bakmaZipzip-
Yaparsın canım,içine o istek düşsün. Bende yaz boyu başlayamadım istemedim çünkü, gezmeler misafirler falan, doğru zamanı bekledim. Şimdi engelim kalmadı, bahanem de :)Ağzımı tutsam inşallah cnm yapicam yarından itibaren eskisi gibi olucam spor falan
Evet Canim çok yok 85 den 75 e düştüm veremiyordum buraya katıldım 67 oldum bıraktım yine aldım 71 şimdi ideal kilom zaten 68 veya 67 bna aşağısi kötü oluyorVerıcegın cok fazla kılon yok canım verırsın
Degilmi bahaneler istemeyene hep varYaparsın canım,içine o istek düşsün. Bende yaz boyu başlayamadım istemedim çünkü, gezmeler misafirler falan, doğru zamanı bekledim. Şimdi engelim kalmadı, bahanem de :)
Yesa demin dükkanı kapatmıştı şimdi market açmaya gidiyoYesacim silahlanmadan gitme... buzdolabı posetine atıştırmalık kuru üzüm, kayısı, fıstık leblebi bir şeyler koy...hiç utanma çekinme...ne derlerse desinler...çayın yanına yersin...bakarsın yiyebilecegin salata türü ikram varsa birer kaşık alırsın..duayla olacak gibi değil...tabi dua ederiz de...fiili dua da lazım di mi....bir de geç saatte yiyeceksin muhtemelen...bu tehlike işte..bol su tüketmeyi ihmal etme...gazan mübarek olsun...yarın tartı günü...aman dikkatli ol canım...
Cuma indiriminin katalogu*** 6.Takım 638. Etap***
pastel34 (65.8/
Prensesimin Annesiyim (63.7/
enerji_kusagi(54.9/
birmuhendisanne (63.0/
Yonahime(63.8/
Batu85(68.5/
Gulumse25 (95.5/
suspushanimcim (71.0/
Negohatun(74.5/
Alvillaa(79.1)Yeni üye, Başlangıç tarihi 21 agustos, baslangıc kilosu 80,hedef kilosu 55
6.Takım Ortalaması :
Yarın ki listemiz canım
aynen cnm haftaya cuma gününe kadar 69.9 olsamda iyiAğlama canım çok şükür başladık bu işe ve sonuna gelmeden bırakmayacağiz. 77.6 olmuştum bazı günler 78 görüyordum tartıda. Neye ugradigimi şaşırdım, biraz uzun da olsa 66 kiloya düştüm. Elbet başaracağız bı daha da aynı yanlışları yapmayacagiz.
ben kiel tarafındayım cnmBen Bayern deyim.
Bu sefer alt tarafı yazmadımCuma indiriminin kataloguyokmu artıran
Bende bende bendeAç olmanın huzuru içindeyim
O zaman dergi olur katalog olmazBu sefer alt tarafı yazmadım
Orası daha kalabalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?