Köprüden önce son çıkış kahvaltım11.45
1tane haşlanmış yumurta
2küp şeker kadar kaşar
2küp şeker beyaz peynir
1kasik kayseri tulumu
7tane siyah zeytin
1catal domatesli acılı sos
2dilim tam tahıllı ekmek
3bardak şekersiz çay
Ara öğün saat 15.00
1tane orta boy yaş incir
Akşam yemeği saat 18.30
1kase yogurt içine
1yemek kaşığı chia tohumu
1yemek kaşığı keten tohumu
1tane gün kurusu
1tane kuru kayısı
10tane çiğ badem
10tane küçük yaş siyah üzüm
Katıp yedim
2litre dukan birası
2bardak su
30dk tempolu yürüyüş =75puan
kizlar süpersiniz valla menünüzu çok beğendim5 Eylül menüsü
12.30 kahvaltı
2 dilim ekmek, 3 kaşık patatesli yumurta, 1 küçük dilim tulum peyniri, domates salatalık çay.
19.00 akşam
Çeyrek ekmek, 2 haşlanmış yumurta, çay.
Su 2 lt ye tamamlamaya çalışacağım çok az içtim
Spor yok.
Gel bide migdeme sor trampetler caliyokizlar süpersiniz valla menünüzu çok beğendim
Burda saat 7 bir kaç saat içinde Bnde açlik kıvrımları olurBende bende bende
Almak da vermek kadar zor olsa keşkeGel bide migdeme sor trampetler caliyo
İnsanoglu vücudu nankör işteAlmak da vermek kadar zor olsa keşke
Teşekkür ederim canım inanirmisin baştan sona baktim adimi göremedim*** 6.Takım 638. Etap***
pastel34 (65.8/
Prensesimin Annesiyim (63.7/
enerji_kusagi(54.9/
birmuhendisanne (63.0/
Yonahime(63.8/
Batu85(68.5/
Gulumse25 (95.5/
suspushanimcim (71.0/
Negohatun(74.5/
Alvillaa(79.1)Yeni üye, Başlangıç tarihi 21 agustos, baslangıc kilosu 80,hedef kilosu 55
6.Takım Ortalaması :
Yarın ki listemiz canım
Listenin en altına ekledim canım yeni geleni öyle ekliyorum birde bilgilerini yazıyorumTeşekkür ederim canım inanirmisin baştan sona baktim adimi göremedim
Listenin en altına ekledim canım yeni geleni öyle ekliyorum birde bilgilerini yazıyorum
Eğer fazla yiyorsak ne yaparsak yapalım işe yaramıyor malesef canım, bazı şeylerden ciddi ciddi uzak durmak lazım.Şuan aynı durumdayım Canım tatılden geldıkten sonra tartıya çıkınca şok oldum o kadar da yüzdüm yedıkleırm kılo yapmasın dıye ama işe yaramamış
Çay soda kahve, bunlardan git canım.Kizlarrrrrrrrrrrr
Bana sans.dileyin
Akşam oturmasi cikti arkadasla bulusacagiz
Ne yapayım.sadecr çay mi
Bak aklıma ne geldi. Free listeyle resmi listemiz de yarış yapmış olsun, diğer takımlarla olduğu gibi. Bakalım hangi listemizin oranı daha iyi olacakBu sefer alt tarafı yazmadım
Orası daha kalabalık
Teşekkür ederim canım, ben 19.30 da iki tam ceviz yedim bu arada.kizlar süpersiniz valla menünüzu çok beğendim
Ben yine siskinlikten duyamıyorum trompet falan.Gel bide migdeme sor trampetler caliyo
Anladım zaten canım eger kilo vermek istiyorsan yemıyceksin başka yolu yokEğer fazla yiyorsak ne yaparsak yapalım işe yaramıyor malesef canım, bazı şeylerden ciddi ciddi uzak durmak lazım.
Ne guzel dusunmussun oyle canim cok iyi fikirBak aklıma ne geldi. Free listeyle resmi listemiz de yarış yapmış olsun, diğer takımlarla olduğu gibi. Bakalım hangi listemizin oranı daha iyi olacak
Cook güzel fikir canım sevdim bunuBak aklıma ne geldi. Free listeyle resmi listemiz de yarış yapmış olsun, diğer takımlarla olduğu gibi. Bakalım hangi listemizin oranı daha iyi olacak
Ellerine sağlık canım, kızının da ilk gününün guzel geçmesine çok sevindim.bugün çoook yoğun bir gün geçirdim uyum süreci başladı kızımla okula gittik kızım mı daha heyecanlıydı yoksa ben mi orası muammaöğretmenimizi zaten biz seçmiştik inşallah iyi olur kızım çok sevmiş öğretmenini...
Sonra komşular kahveye geldiler.. onları gönderdim eşim geldi yemek yedik kırtasiye alışverişine çıktık... eve geldim kızımı yıkadım mutfağı toparladım ve ben bittimmmmm
Ne guzel dusunmussun oyle canim cok iyi fikir
Dimi ya çok güzel olur. Çünkü free liste kendini yarış içinde hissedemiyor haliyle. O da kenardan yarışmış olur böylece.Cook güzel fikir canım sevdim bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?