Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kizlar süpersiniz valla menünüzu çok beğendim

Teşekkür ederim canım inanirmisin baştan sona baktim adimi göremedim

Yok kızlar valla market falan açmak yok

Sizlere söz veriyorum ağzimdan sıkıntılı şeyler geçmeyecek

Millet okul zamanı çocuğun okulu var.misafir kabul etmiyoruz misafirliğe gitmiyoruz diyor ya

Ben de perşembeleri aynısını yapcam kusura bakmayın cuma tartı günü gelemeyiz siz de gelmeyin dicem hahahahhah

Şuan aynı durumdayım Canım tatılden geldıkten sonra tartıya çıkınca şok oldum o kadar da yüzdüm yedıkleırm kılo yapmasın dıye ama işe yaramamış
Eğer fazla yiyorsak ne yaparsak yapalım işe yaramıyor malesef canım, bazı şeylerden ciddi ciddi uzak durmak lazım.

bugün çoook yoğun bir gün geçirdim uyum süreci başladı kızımla okula gittik kızım mı daha heyecanlıydı yoksa ben mi orası muamma öğretmenimizi zaten biz seçmiştik inşallah iyi olur kızım çok sevmiş öğretmenini...
Sonra komşular kahveye geldiler.. onları gönderdim eşim geldi yemek yedik kırtasiye alışverişine çıktık... eve geldim kızımı yıkadım mutfağı toparladım ve ben bittimmmmm

Ellerine sağlık canım, kızının da ilk gününün guzel geçmesine çok sevindim.

Ne guzel dusunmussun oyle canim cok iyi fikir
Cook güzel fikir canım sevdim bunu
Dimi ya çok güzel olur. Çünkü free liste kendini yarış içinde hissedemiyor haliyle. O da kenardan yarışmış olur böylece.

Free liste hanımları kaptan yardımcısı olarak ve şu an free liste üyesi olarak birazcık kaptancilik oynayacağım, yeniyor muyuz resmi listeyi ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…