- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
izle kiz beni de sardi o ara ara izliyorum tenizlik icin beni de gazliyor valla ne yalan soyleyeyim:)))Su kadiri bir izleyemedim
ayyy cok sagol balim cok sukurPrenses yaptın yine yapacağını :)))) Tebrik ederim
Çok merak ettim, şimdi izlemeyeyim öyleyse, çok gaz gelip şirketi temizlemek istememEvde Müge ye bakarken ona da bakayım bir neymiş
[/QUOTE:))) ip ucu vereyim mi sana mehmeti goz altina almislar:))
ayyy ne guzel gule gule oku mu denir buna :))) yapmaktan en zevk aldigim seylerden biri de kitap okumaktir iyi okumalar tatlimİnternetten kitap sipariş etmiştim. Geldiler. Temizlik iptal boş kaldıkça kitap okuyacağım
Tebrik ederim canım süpersinGeçen Cuma 54.9
Bu Cuma 53.9
Fark -1.0
Yüzde 1.82149
Kaptanım mecbur kıyafetle tartıldım buralar sıkıntılı biraz
Tşk ederimTebrik ederim canım süpersin
Canım olsam iyi olur, çok yoğun oluyorum, gerektiğinde gelemeyeceğim diye strese giriyorum :)Tebrik ederim canım süpersin
Mezun olmak istiyor musun canım yoksa 53 e kadar gidecek misin
Bugün bakamam sanırım canım da pazartesiden sonra izlerim belkiizle kiz beni de sardi o ara ara izliyorum tenizlik icin beni de gazliyor valla ne yalan soyleyeyim:)))
ayyy cok sagol balim cok sukur
Geçen Cuma 54.9
Bu Cuma 53.9
Fark -1.0
Yüzde 1.82149
Kaptanım mecbur kıyafetle tartıldım buralar sıkıntılı biraz
Tamam canım mezuniyetin hayırlı olsun diyorumCanım olsam iyi olur, çok yoğun oluyorum, gerektiğinde gelemeyeceğim diye strese giriyorum :)
Seni bu haftanın birinci takımın mezunu yapalımCanım olsam iyi olur, çok yoğun oluyorum, gerektiğinde gelemeyeceğim diye strese giriyorum :)
Zaten ondan şüphelenmiştim bende, aferin Müge ye, kıllandı mı tutuklatıyorizle kiz beni de sardi o ara ara izliyorum tenizlik icin beni de gazliyor valla ne yalan soyleyeyim:)))
ayyy cok sagol balim cok sukur
Hemen kilo bildirimi yapayım eve yeni geldim..
Geçen pazartesi : 58.800
Bu cuma : 59.00 kilom ..
Artı 200 gelmiş
Zipzip-
Kızlar geçen cuma:63 kg
Bugün:62.05 kg
Fark:950 gr
%:1,51
Kızlar diyorum size Karatay diyeti yapın aç kalmadan zayıflayın. Valla Doğum sonrası hesap vereceğim merci de yoktu sizin gibi... inanın ne çok kuruyemiş peynir yedim hiç kaçak yapmayıp 1 saat de yürüyüşle zayıflamıştım. Aç kalmaktan bunalıp tatlılara saldıracak arkadaşım varsa bi faydası olur diye yazıyorum arkadaşlar.... cümleten hayırlı cumalarımız olsun mübarek gün bize bol bol eksiler getirsin
benim tartımdan , ne kadar eksidesin canım tebrikler
1.5kiloverirsin sen .
tebrikler
ben karatay yapmıştım güzel verdiriyor ama beni yumurta olayı bitiriyor yanında 1 dlm ekmek olmadan yiyemiyorum
yada etimek
benim tartımdan , ne kadar eksidesin canım tebrikler
OleyyyyyTamam canım mezuniyetin hayırlı olsun diyorum
OleyyyyyTeşekkür ederim canımm :) Havaya atacak kep bulamadım şapkayla idare edin
Aa ne güzel ne kitapları söyledin canım
Uzun zamandır okumuyorumSenin ilgini çeker mi bilmiyorum canım
Okulsuz büyümek ve Algernona çiçekleri bir de yemek bağımlılığı var.
Yaaaa ne güzel tebrik ederim canım. İnşallah bir daha hiç kilo problemin olmazOleyyyyyTeşekkür ederim canımm :) Havaya atacak kep bulamadım şapkayla idare edin
:))))) Aldım canım
Kep gönderdim sana canım ❤
Çocuk gelişim kitapları ilk ikisi ondan dedim. Yemek bağımlılığı ile başladım bakalımUzun zamandır okumuyorum
Güle güle oku canım ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?