- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
Teşekkür ederim canım, inşaallah olmaz :) Olursa kapıya dayanırım hemenYaaaa ne güzel tebrik ederim canım. İnşallah bir daha hiç kilo problemin olmaz
Dogru hiç.ilgi alanım değilmisÇocuk gelişim kitapları ilk ikisi ondan dedim. Yemek bağımlılığı ile başladım bakalım
Tebrik ederim canım güzel eksiGeçen hafta 71
Bu hafta 70.2
Fark 800gr
Daha fazla bekliyordum ama gece kızımla mesai yaptık.
Hemen kahvaltı yapmalıyım
Sana da uzak değil canım :)))) TeşekkürlerMaşallah ne kadar güzel bir kilo
Yaaa süpersinGeçen cuma 95.5 bugün 94. - 1.500
Geçen hafta 71
Bu hafta 70.2
Fark 800gr
Daha fazla bekliyordum ama gece kızımla mesai yaptık.
Hemen kahvaltı yapmalıyım
Ben muhtemelen hala buralarda olurumTeşekkür ederim canım, inşaallah olmaz :) Olursa kapıya dayanırım hemen
300 gr için mi bu kadar karıştırdın ortalığıPtesi 87.3
Bugün 87
Demeee..... O kadar çabuk döneceğimi mi düşündün yoksa sen çoook yavaş mı zayıflayacaksınBen muhtemelen hala buralarda olurum
Ben zayıflasam da buralardayım hep.Demeee..... O kadar çabuk döneceğimi mi düşündün yoksa sen çoook yavaş mı zayıflayacaksın
Demeee..... O kadar çabuk döneceğimi mi düşündün yoksa sen çoook yavaş mı zayıflayacaksın
Bence imkanı olan bildiğin soğuk suya girsin , 200 gr ve üstü eksi garantiKızlar şu ana kadar 0 sabit 0 artı
Lütfen lütfen lütfen böyle kalalım
Artı cikan varsa wc için her şeyi denesin
Nolur kimse sabit ya da artı olmasın kızlar
Sitenin kurucularından mısın kız yoksaBen zayıflasam da buralardayım hep.bağımlılık yaptı bende ayrılamıyorum 2010 du sanırım geldiğim
Bence imkanı olan bildiğin soğuk suya girsin , 200 gr ve üstü eksi garanti
Canım senide tebrik ederim, çok güzel eksi geldin Rakibem :)
Tşk ederim senide tebrik ederimYaaa süpersin
Ben seviniyorum sen kilo verince senin gibi dalga geçemiyorum
Gözde Rakibem, tebrik ederim, az ama damlaya damlaya göl olur :)Kilo bildirimim gecen cuma 63.8
Bu cuma 63.7
Fark-100 gram
Rica ederim canım, inşaallah darısı başınıza, koltuğumu sana bırakıyorum :)))))Yaaaaaa çok teşekkür ederim sen de mezun oldun maşallah darısı bizlere :)
Aynen bende canim ama henuz itiraf gelmemis cok degisik bir aile allahim esirgesin, o ciftten haber yok kuzum ama fatma uyaniktan var vahapla babasinin mahkemesi goruluyormus simdi bence o cifttinde yayin yasagi var simdi cunku hic adlari gecmiyor, bu arada mezuniyeyin hayirli olsun canim benim masallah sanaaaa ama gitme olir nu sohbette kalZaten ondan şüphelenmiştim bende, aferin Müge ye, kıllandı mı tutuklatıyorAsıl şu öldürülen Konyalı karı-kocayı merak ediyorum ben ondan ses yok dimi daha canım :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?