Çocuklar okulda olunca işler de kolaylaşır canım.3 tane çocuğum var tatilde malum ev pek toplu kalmıyor iş bitmiyor
Ama pazartesiden itibaren 1 gün evi güzelce temizlerim ogun spor yapmam diğer günleri spora ayiririm diye düşünüyorum
Ben hiç senin hakkında böyle düşünmemiştim meğer koynumda yılan beslemisimHerkese iyi geceler, erken kalkıp spor yapmak istiyorum sıkı bir rakibem onu yenmek istiyorum bu hafta
Gece gece sesli güldüm çok yaşa senCnm değişik hikayeler anlatıyor ama ısırılma bende hatırlamıyorum ☺ Sabah namazına kalkıp gelen dede ile ninenin hikayesi var mesela. Namaza kalkmışken muayene olalım demişler
Ben Dadaş kızıyımBende Erzurum geliniyim
Bizimde bir dönem komsularımız vardı kadın yaslıydı anlayamıyordukBen Dadaş kızıyımama anlaşılmayacak kadar degisik konustugumuzu düşünmüyorum☺
Haydi bakalım rakibem, diğer günlerimiz de güzel geçsin.Bende 1 saat tempolu yürüdüm .gündüzle birlikte 12000
Çok iyi yaaa. Ben de bugün oğlumun alnında çenesinde boğaz altında ve sırtında isilik benzeri kabartilar gördüm ama isilik değil onu biliyorum. Pazartesiyi beklemek zor geliyor ama acile götürmek de mantıklı gelmiyor, oradaki doktor ne bu demesin diyeCnm değişik hikayeler anlatıyor ama ısırılma bende hatırlamıyorum ☺ Sabah namazına kalkıp gelen dede ile ninenin hikayesi var mesela. Namaza kalkmışken muayene olalım demişler
Hiç öyle deme ya sen çok güzel gidiyorsun.
Ben de Erzurum geliniyim, özellikle büyükler anlaşılmayacak derecede konuşuyor benceBen Dadaş kızıyımama anlaşılmayacak kadar degisik konustugumuzu düşünmüyorum☺
Inşallah bu seferde rakibem kaybolmazbu haftaki rakipleriniz
sonngulen & @Batu85
Gulumse24 & @Umutdeniz4
@zeyneppk & @yesa1
@pastel34 & @Elhan&@Negohatun
@bluegreeneyes &Alvillaa
@Prensesimin Annesiyim & @suspushanimcim
@Lilimam & @Meyyal Hayyal
@hasbeenandgone & @Kmsl Hnd
@Anka &birmuhendisanne
Herkese basarılar diliyorum iyi olan,iyi spor yapan kazansın
Yok yok kaybolmaz oda listede canımInşallah bu seferde rakibem kaybolmaz
Bugün benim eşim elime aldırmıyor telefonu. Ben de yatıyorum artık, yarın bı yolunu bulup girerimBugün kimsenin uykusu yok galiba
Aa iyi o zamanYok yok kaybolmaz oda listede canım
Tamam canımBugün benim eşim elime aldırmıyor telefonu. Ben de yatıyorum artık, yarın bı yolunu bulup girerim
Iyi geceler canım ❤Herkese iyi geceler kızlar
Cnm geçen akşam oğlumun ayağı kızardı ve çok şişti. Annemdeyiz ya herkes panik oldu. Eşimi aradım böyle böyle diye. Resmini gönderdim, bunun için mi acile gidiceksiniz diye kızdıÇok iyi yaaa. Ben de bugün oğlumun alnında çenesinde boğaz altında ve sırtında isilik benzeri kabartilar gördüm ama isilik değil onu biliyorum. Pazartesiyi beklemek zor geliyor ama acile götürmek de mantıklı gelmiyor, oradaki doktor ne bu demesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?