Sana yine en yakın gulumse var abla sanırım yine sizi rakip yapacagımBenim için farketmez sadece kilosu yakın olsun
Evet öyle ablaMaşallah canım baya büyümüş bebek. Zaman ne çabuk geçiyor. Nasılsın?
Gülümsede isterse bana uyarSana yine en yakın gulumse var abla sanırım yine sizi rakip yapacagım
Tamam aklımda biri varDişli bir rakip olsun farketmez
3 tane çocuğum var tatilde malum ev pek toplu kalmıyor iş bitmiyor
Ama pazartesiden itibaren 1 gün evi güzelce temizlerim ogun spor yapmam diğer günleri spora ayiririm diye düşünüyorum
Bu ara yogunum biraz canim buraya vakit ayiramiyorum ayrica kilo vermemde neredeyse durdu biraz ara vermek iyi olur diye düşündüm sonra burdayim yine:))Ne oldu canım bı sorun yoktur inşallah.
Cnm acil hekimi, inşallah ısırılan birilerini görmüştürNe doktoru canım, o alanda uzman değilse yandın o zaman
Hepimizin evladını inşallahmaşallah 3 çocuk mu allah bagışlasın
benim de 2 tane ama ikiz tek olsa düşünğrmüydüm ikinciyi bilmiyorum
Denk gelmiştir canımCnm acil hekimi, inşallah ısırılan birilerini görmüştür
Hepimizin evladını inşallahinsan herşeyi unutuyor ve tekrar yaşamak istiyor hamilelik annelik güzel duygular Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah ..
Ama ikiz zor benim 2 yaş arayla iki kızım vardı biri 9 diğeri 7 yaşındayken Rabbim 3.yu nasip etti bı oğlum oldu kızlarım usluydu ama rahat büyüdüler
Yİne elime düştünBenim için farketmez sadece kilosu yakın olsun
Iyi geceler canım ❤iyi geceler kızlar
Tamam sizleride rakip yaptım gittiYİne elime düştünbenimle idare edeceksin iki tembel birbirimizi idare ediyoz bizi kimseye yazmayın ben başkasına yar olmam @Umutdeniz4 kimseye yar etmem
Hayirli uğurlu olsun her ne kadar karşımda Bi rakibem olmasada bu hafta hep boş geçti ben kazandım. Ama puanimin yarısını bacıma yazTamam sizleride rakip yaptım gitti
Süpersin canımLeslie 3 mil yaptımm da geldim :)
Sendeki heves banada gelse accıkLeslie 3 mil yaptımm da geldim :)
Bu hafta ondan da bir atak bekliyorumHayirli uğurlu olsun her ne kadar karşımda Bi rakibem olmasada bu hafta hep boş geçti ben kazandım. Ama puanimin yarısını bacıma yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?