Biz anneler her şeyde koşup gidelim istiyoruz işteCnm geçen akşam oğlumun ayağı kızardı ve çok şişti. Annemdeyiz ya herkes panik oldu. Eşimi aradım böyle böyle diye. Resmini gönderdim, bunun için mi acile gidiceksiniz diye kızdıyıkadık, alerji kremi sürdüm. 2 günde toparladı.
Başınız sağolsun canım.Kızlar günaydın
Eşimin babaannesi vefat etti birazdan cenazeye gidicez
Gecmis olsun canımBenim boğazım ağrıyor cnm Sanırım bademciklerim iltihab oldu kac hafta önce kizlarim olmustu mahvolmuşlardı
Günaydın canım ❤Günaydın arkadaşlar
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun...Kızlar günaydın
Eşimin babaannesi vefat etti birazdan cenazeye gidicez
İnşallah canım, detoks grubuna katıldım instagramda. 5 günlük bir program, diyetisyen gözetiminde. Hiç detoks yapmamıştım bakalım neler olacak.Kolay gelsin canım
Tamam ablacım haftaya cuma güzel eksi gelecek
Hadi bakalım güzel etkisi olur insallah ablaİnşallah canım, detoks grubuna katıldım instagramda. 5 günlük bir program, diyetisyen gözetiminde. Hiç detoks yapmamıştım bakalım neler olacak.
İnşallahHadi bakalım güzel etkisi olur insallah abla
Biz bayağı aynı aynı çıktık senleHimm bak oda ayniymis bende Erzurum geliniyim
Gerçi artık kabul etmiyorum onlarida
Bu sonucu değiştirmiyor
Çok geçmiş olsun. evet emzirmek gerçekten baya kalori harcatiyor
Allah rahmet eylesin
Bende 85Biz bayağı aynı aynı çıktık senleyaşımız da aynı sayılır galiba, ben 84luyum
Canimİnşallah canım, detoks grubuna katıldım instagramda. 5 günlük bir program, diyetisyen gözetiminde. Hiç detoks yapmamıştım bakalım neler olacak.
Bende erken kalkıp spor yapacaktımCanım sabah erkenden kalktim 45 dk sporumu yaptım kahvaltımı yaptım aksamada karin egzersizi yapmayı planliyorum bi 10 dk
Menülerinden kopya çekeyim, detoks görünce dayanamıyorumİnşallah canım, detoks grubuna katıldım instagramda. 5 günlük bir program, diyetisyen gözetiminde. Hiç detoks yapmamıştım bakalım neler olacak.
Başınız sağolsun..Sağol canım
Yaz düzensizliği canım, Pazartesi normale döneceğiz inşallah.Canim
Ne yapıon nasilsin kaç gün yoktun geldiğim de
Bak canım sıkılaşalımCanı teşekkür ederim bende bakıyım buna
Ben kahvemi içtim, mutfağı toplayıp sporaBende erken kalkıp spor yapacaktım, çalışan emeğinin karşılığını alır ,maşallah diyorum sana canım
Canım ben bu mesajı duymadım görmedim, yazarımMenülerinden kopya çekeyim, detoks görünce dayanamıyorum
Valla ne lokum ne pastaHayırlı sabahlar herkese
birmuhendisanne rakip olmuşuz bu hafta pastaya bile hayır demişim hiç şansın yok bence de
Benim hava bi yerde patlayacak ama dur bakalım
Teşekkür ediyorum normalde yapamazdım bu grup beni çok motive ediyoBende erken kalkıp spor yapacaktım, çalışan emeğinin karşılığını alır ,maşallah diyorum sana canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?