Ama olmaz ki böyle hemen pes ediyorsun
Başınız sağolsunKızlar günaydın
Eşimin babaannesi vefat etti birazdan cenazeye gidicez
Selam canım hosgeldin ❤Slm kızlar
İradeni bozmayacaksa 2 kasık yiyebilirsin canım cuma ödülü olmus olurHoş bulduuum bugün annemdeyim vee aşure yapiliyo amaa yemiycem tabikii irademe hakim olucam annemde seneye yersin şimdi bozma diyetini dedi zor olucakama yemiycem
Hoş bulduuum bugün annemdeyim vee aşure yapiliyo amaa yemiycem tabikii irademe hakim olucam annemde seneye yersin şimdi bozma diyetini dedi zor olucakama yemiycem
Yook benimki diyet bozarım diye ödü kopuyo o genelde ablama ısrar eder ye diye oda 50 kilo zaten kiloyu hiç sevmez annemAy ne güzel anneye bak
Normalde aman 1 kaşık ye kızım derdi anneler hahaah
Bende ikisi de var ama hiç yazmıyorum, bugünden itibaren basliyim. Peki yaptigimiz sporların kalori hesabını nasıl yapabiliriz bilen var mı.Kızlar çoğunuz biliyorusnuz ama
Bilmeyen arkadaşlar için
Ben YAZIO diye bir uygulama kullanıyorum.mutlaka yediklerimi yazıyorum o da kalori hesaplıyor
Fat secret kullanan arkadaşlarım da vardı
Siz de indirin isterseniz
Merakla bekliyor olacağım.İnşallah canım, detoks grubuna katıldım instagramda. 5 günlük bir program, diyetisyen gözetiminde. Hiç detoks yapmamıştım bakalım neler olacak.
Ben gelirdim ama yollardayımSpor yapan bayanlarrr size sesleniyorumbırakın sporu bana yardıma gelin bu saat olmuş hala toplama işi yapıyorum supurmeye bile geçemedim henüz yardıma gelin ne olurki sevaptır azcık duygu sömürüsü yapayım anam yok babam yok tek başımayım bu şehirde
Amanın sadece 1 kaşıkmi 125 kalori
Allah yardımcın olsun canimSpor yapan bayanlarrr size sesleniyorumbırakın sporu bana yardıma gelin bu saat olmuş hala toplama işi yapıyorum supurmeye bile geçemedim henüz yardıma gelin ne olurki sevaptır azcık duygu sömürüsü yapayım anam yok babam yok tek başımayım bu şehirde
Bı de yakın oturuyor çıkarsak birbirimize hiç sasirmam. En son enerji kuşağına böyle demiştim aynı şehirde çıktıkBende 85
2 kasık canım miktarını yazarak yazdımAmanın sadece 1 kaşıkmi 125 kalori
Canım aşure herzaman yapılmıyorHoş bulduuum bugün annemdeyim vee aşure yapiliyo amaa yemiycem tabikii irademe hakim olucam annemde seneye yersin şimdi bozma diyetini dedi zor olucakama yemiycem
Sabahtan beri koltukları sildimSpor yapan bayanlarrr size sesleniyorumbırakın sporu bana yardıma gelin bu saat olmuş hala toplama işi yapıyorum supurmeye bile geçemedim henüz yardıma gelin ne olurki sevaptır azcık duygu sömürüsü yapayım anam yok babam yok tek başımayım bu şehirde
Bı de yakın oturuyor çıkarsak birbirimize hiç sasirmam. En son enerji kuşağına böyle demiştim aynı şehirde çıktık
Ayyy canım kolay gelsin benim de temizlik yapmam gerekiyor ama yapmıyorumSpor yapan bayanlarrr size sesleniyorumbırakın sporu bana yardıma gelin bu saat olmuş hala toplama işi yapıyorum supurmeye bile geçemedim henüz yardıma gelin ne olurki sevaptır azcık duygu sömürüsü yapayım anam yok babam yok tek başımayım bu şehirde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?