- 8 Mart 2019
- 7.585
- 37.109
- 548
- 40
Elimden geleni yapacağım cnm ama 2 ayda 8,5 kilo verdim. Duraklıyorum artıkAma olmaz ki böyle hemen pes ediyorsun
Mesajlardan bulayım canım yoldayım simdiGeçen haftanın rakip listesinin kopyasını almamıştım,Zipzip- sende varsa onların kazananlarini da açıklayabilirim.
Benim rakibembirmuhendisanne kazanmıştı, tebrik etmistim, güzel rekabetti ama ben bu hafta daha dişli olacağım Batu85 e duyurulur.
Bide hemseriyiz aşk olsunnCanım aşure herzaman yapılmıyor
bence bir öğün yemek yerine bir kase aşure ye öğlen yersen daha iyi olur akşamda salata yada hafif birşey yaparsın
Birde spor yapiyormusun bilmiyorum ama
Spor yada yürüyüş yaparsan o öğünde istediğini yesende kilona etki etmiyor
Sen kendini kasma bence ye bişey olmaz
Bir kez doyana kadar ye
Sabahtan beri koltukları sildim
Kapılar..
Bir kaç cam kaldı ..pestilim çıktı ancak yatmaya gelebilirim
Yaziyorum
Eline sağlık canım ❤Arkadaşlar şimdi hesap yaptim, free liste ve resmi liste arasındaki yarışı remi liste kazandı.
Resmi liste oranı 0.88
Free liste oranı 0.72
Bakalım gelecek haftanın galibi kim olacak. Hepimize başarılar.
Aşureyi hak etmen için önce bizim evi elden geçirmen lazımAllah yardımcın olsun canim
Arkadaşlar şimdi hesap yaptim, free liste ve resmi liste arasındaki yarışı remi liste kazandı.
Resmi liste oranı 0.88
Free liste oranı 0.72
Bakalım gelecek haftanın galibi kim olacak. Hepimize başarılar.
-sonngulen & birmuhendisanne
-@Umutdeniz4 &Gulumse24
-@pastel34 & @bulutungokyuzu
-@enerji_kusagi & @yesa1
-@Prensesimin Annesiyim & @Simons Cat
-Anka & @suspushanimcim & @zeyneppk
-@ada81 &Batu85
-Alvillaa & @gulenyuzumsunsen
-@Yonahime & @Canfeb
-@Negohatun & @bluegreeneyes
Haftaya cumaya kadar rakipsiniz arkadaslar cuma gunu kim yenmis bakacagiz
Herkese basarilar diliyorum
Valla gaza geliyorumBugün 11.30 a kadar uyumuşum kızlar. 13.30 da kahvaltı yaptım, akşama biber dolması yapıp pişmeye koydum. Birazdan da oğlumla yüzmeye gideceğiz. Bugünkü sporum bu olacak akşam da yürüyüşe çıkarım büyük ihtimalleBatu85
Hadi bakalım bende yürüyüş+spor yaparımGeçen haftanın rakip listesinin kopyasını almamıştım,Zipzip- sende varsa onların kazananlarini da açıklayabilirim.
Benim rakibembirmuhendisanne kazanmıştı, tebrik etmistim, güzel rekabetti ama ben bu hafta daha dişli olacağım Batu85 e duyurulur.
Valla bu temizliğe giden bayanlar nasıl bir günde tüm evi temizliyorlar..Bide hemseriyiz aşk olsunn
Geçen hafta yoğun muydum yoksa moralsiz miydim hatırlamıyorum ama muhendisanneyle hiç didismeden birbirimize takılmadan geçirdik, bu hafta daha inatciyim yani haberin olsunValla gaza geliyorum
Hadi bakalım bende yürüyüş+spor yaparım
Valla bu temizliğe giden bayanlar nasıl bir günde tüm evi temizliyorlar..
Ben birgunde iki oda ancak yapabiliyorum
Anneme almıştık birkeresinde kadın sigara içti durdu yine biz kosturmustuk ..
Ama yapanlar nasıl yapıyor valla takdir ediyorum
Kolay gelsin canım calısınca tüm işlerin hafta sonuna kalmısayyyy hafta sonunda ayrı telaş valla
dişçi
pazar market le geçti valla
O zaman hiç tadına bakma canımAşureden ben de korkuyordum ama kesin kararlıyım yemeyeceğim. Tadına bakmazsam sorun yok. Tadına bakınca geliyorlar bana
Ben şeker gibiydim ondan cnmGeçen hafta yoğun muydum yoksa moralsiz miydim hatırlamıyorum ama muhendisanneyle hiç didismeden birbirimize takılmadan geçirdik, bu hafta daha inatciyim yani haberin olsun
Spor yapıyorum evet ama ben yersem gerisi gelir bi 10 kilo gidene kadar sıkmam lazım kendimiAyyy canım kolay gelsin benim de temizlik yapmam gerekiyor ama yapmıyorum
Kesinlikle bende ucundan baksam bile gerisi gelirAşureden ben de korkuyordum ama kesin kararlıyım yemeyeceğim. Tadına bakmazsam sorun yok. Tadına bakınca geliyorlar bana
Tamm aramizdaaaAşureyi hak etmen için önce bizim evi elden geçirmen lazımsen gel ben sana yaparım karşılıklı yeriz ama kimseye söylemek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?