İşte o iş biraz zor olacak ama çok kararlı olunca bakmam diye düşünüyorumKolay gelsin canım calısınca tüm işlerin hafta sonuna kalmıs
O zaman hiç tadına bakma canım
Kolay gelsin canım calısınca tüm işlerin hafta sonuna kalmıs
O zaman hiç tadına bakma canım
Ben de aynı durumdayım ama bıraktım spora gittim. İş bitmez canım yaaSpor yapan bayanlarrr size sesleniyorumbırakın sporu bana yardıma gelin bu saat olmuş hala toplama işi yapıyorum supurmeye bile geçemedim henüz yardıma gelin ne olurki sevaptır azcık duygu sömürüsü yapayım anam yok babam yok tek başımayım bu şehirde
Evet ben deMerakla bekliyor olacağım.
Yaaa ben de aşure derdindeyim. Bu hafta detoks var hiç yapmıyım, bir daha ki hafta yaparım. Yapmasam olmaz, bir kase de yerim o zaman2 kasık canım miktarını yazarak yazdım
Ama dediğin gibi kalorisi fazla yememek daha iyi olacak sanki
BenArkadaşlar şimdi hesap yaptim, free liste ve resmi liste arasındaki yarışı remi liste kazandı.
Resmi liste oranı 0.88
Free liste oranı 0.72
Bakalım gelecek haftanın galibi kim olacak. Hepimize başarılar.
Kolay gelsin canım keske yardım edebilecek biri olsaydıöyle oluyor canım birde okul açılacak tabiayrı bir hengame yarın birşeyler yapıp atmam lazım dolaba çocuklar için
Detoks sonrası yaparsın abla ama yinede dikakt ederek yersinYaaa ben de aşure derdindeyim. Bu hafta detoks var hiç yapmıyım, bir daha ki hafta yaparım. Yapmasam olmaz, bir kase de yerim o zaman
Imkansız değil ayda 4 kilo verebilirsinyılbaşına görürmüyüm acaba 59
14.5 kilo ve 3.5 ayım var
Oylesin canım, yakında bı daha rakip olup rövanşı alırım belkiBen şeker gibiydim ondan cnm
Daha iyi olabilir abla, spor yapmıyordun uzun zamandır kosturmalarını saymıyorum o yüzden zor gelmiş olabilirSporumu yaptım. İlk gün hareketlerini bile zor yaptım. Kuyruk sokumum, halıda yatıp doğrulmaktan tahriş oldu acıyoplates matı mı almak lazım böyle zor oluyo halı kayıyo
Ayda 4 kilo civarı, olmayacak şey değil dikkat eder spor yaparsan canım.yılbaşına görürmüyüm acaba 59
14.5 kilo ve 3.5 ayım var
İşte o iş biraz zor olacak ama çok kararlı olunca bakmam diye düşünüyorum
Şekersiz 6. günüm bu gün kaldı 15 gün 15 gün sonra yerim olmazsa nolcak ki
21 gün yemeyip sonra yine yemeye devam edince oluyor mu bu iş. Nasıl bir faydası olacak, ben de duydum ama yapmadım, bunun tam olarak amacı ne canım.5. Günümmüş bu gün yahukaldı 16 gün 16 gün sonra yerim nolcak ki
Evet canım çok zorlandım, bi de yürüyüş yapıp üzerine yapınca, ben pertDaha iyi olabilir abla, spor yapmıyordun uzun zamandır kosturmalarını saymıyorum o yüzden zor gelmiş olabilir
Tabi canım bir küçük kase yerim, çok da yapmıycam bu sefer. Hemen yensin bitsin, dağıtayım falan kalmasınKolay gelsin canım keske yardım edebilecek biri olsaydı
Detoks sonrası yaparsın abla ama yinede dikakt ederek yersin
Imkansız değil ayda 4 kilo verebilirsin
Bende iki haftadır spor yapmıyorumEvet canım çok zorlandım, bi de yürüyüş yapıp üzerine yapınca, ben pert
Sporumu yaptım. İlk gün hareketlerini bile zor yaptım. Kuyruk sokumum, halıda yatıp doğrulmaktan tahriş oldu acıyoplates matı mı almak lazım böyle zor oluyo halı kayıyo
Aynen Aynen fazla yapma ki fazla yemeTabi canım bir küçük kase yerim, çok da yapmıycam bu sefer. Hemen yensin bitsin, dağıtayım falan kalmasın
Ayda 4 kilo civarı, olmayacak şey değil dikkat eder spor yaparsan canım.
Işe gidip gelirken yürüme sansın var mı havalar daha güzelspor programı oluşturmam lazım
çalışıyorum ben işte bakıcam nasıl ne yapabilirim
Tam spor havaları geliyor canım, bahar gibisi yok vallaBende iki haftadır spor yapmıyorum
Evet çok fena, ilk fırsatta alacağım canım.mat alın yada birşey serin alrınıza çok canın yanar
Eveeet, gözümüzün önünde durmasınAynen Aynen fazla yapma ki fazla yeme
Çalışmak da iyi canım, sen bizden daha hareketli olursun her zaman.spor programı oluşturmam lazım
çalışıyorum ben işte bakıcam nasıl ne yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?