Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

21 gün yemeyip sonra yine yemeye devam edince oluyor mu bu iş. Nasıl bir faydası olacak, ben de duydum ama yapmadım, bunun tam olarak amacı ne canım.
Yani ömür boyu bırakabilen bıraksın canım. Ben sanmıyorum bırakabileceğimi ömür boyu. 21 gün en azından şeker bağımlılığından biraz kurtulmak vücudu biraz temizlemek için yapılıyor.

Geçen hafta yoğun muydum yoksa moralsiz miydim hatırlamıyorum ama muhendisanneyle hiç didismeden birbirimize takılmadan geçirdik, bu hafta daha inatciyim yani haberin olsun
Bende önceki hafta şehir disindaydim salmıştım .bu hafta iyiyim.senden 100 Gr fazlayim hadi bakalim

Kız sen ne tatlı bir rakipmişsin. Bizimle paylaşmışsin programını çok teşekkür ederim. Hadi bakalım inşallah güzel bir sonuç elde edersin.

Ben yaparken sizin oturmanıza gönlüm razı olmaz
Vayyy tamamen duygusalmış En sevmediğim spor çeşidi pilates...geçen yıl zumba ve pilates derslerim vardı. Hep kacardim derslerden sağ ol pastelcim...ben başka yollardan halledeceğim inşallah...için rahat olsun kuzu.

Aslımda ben de hiç sevmiyorum platesi.Ama şu göbek simit kısmımı sıkılaştırmam lazım, bi de kol bıngılları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…