3 e kadar vaktim oluyor o sırada yapmaya calısacagım artık :))Tam spor havaları geliyor canım, bahar gibisi yok valla
Görüşürüz ablacımBen acıktım, sonra görüşürüz
Yani ömür boyu bırakabilen bıraksın canım. Ben sanmıyorum bırakabileceğimi ömür boyu. 21 gün en azından şeker bağımlılığından biraz kurtulmak vücudu biraz temizlemek için yapılıyor.21 gün yemeyip sonra yine yemeye devam edince oluyor mu bu iş. Nasıl bir faydası olacak, ben de duydum ama yapmadım, bunun tam olarak amacı ne canım.
Benim 9 Kasım doğum günüm o güne kadar 60 olmak istiyorumyılbaşına görürmüyüm acaba 59
14.5 kilo ve 3.5 ayım var
2 ay var canım en azından 8 kilo versen mükemmel olurBenim 9 Kasım doğum günüm o güne kadar 60 olmak istiyorum
Bu Cuma 70 gelirsem sonra 1 hafta daha 2 kilo verirsem diğer haftalar da 1 kilo verirsem tuttururum hedefi2 ay var canım en azından 8 kilo versen mükemmel olur
Bende önceki hafta şehir disindaydim salmıştım .bu hafta iyiyim.senden 100 Gr fazlayim hadi bakalimGeçen hafta yoğun muydum yoksa moralsiz miydim hatırlamıyorum ama muhendisanneyle hiç didismeden birbirimize takılmadan geçirdik, bu hafta daha inatciyim yani haberin olsun
Hadi bakalım insallah canımBu Cuma 70 gelirsem sonra 1 hafta daha 2 kilo verirsem diğer haftalar da 1 kilo verirsem tuttururum hedefi
Seninle rakip olmayı her zaman isterim cnmOylesin canım, yakında bı daha rakip olup rövanşı alırım belki
Az kalmış canım, çok da sıkma kendini ters tepmesin.Benim 9 Kasım doğum günüm o güne kadar 60 olmak istiyorum
Ha gayretBu Cuma 70 gelirsem sonra 1 hafta daha 2 kilo verirsem diğer haftalar da 1 kilo verirsem tuttururum hedefi
Kız sen ne tatlı bir rakipmişsin. Bizimle paylaşmışsin programını çok teşekkür ederim.Sevgili rakibelerimElhan @Negohatun , az önce instagramda bir plates hocası ile karşılaştım. Son 30 günlük planını uygulamayı düşünüyorum. Şu an 20. günde. Ek olarak yarım saat yürüyüş yapmak gerekiyor.
Aşağıya ekledim
Ben yaparken sizin oturmanıza gönlüm razı olmazKız sen ne tatlı bir rakipmişsin. Bizimle paylaşmışsin programını çok teşekkür ederim.Hadi bakalım inşallah güzel bir sonuç elde edersin.
Vayyy tamamen duygusalmışBen yaparken sizin oturmanıza gönlüm razı olmaz
Aslımda ben de hiç sevmiyorum platesi.Ama şu göbek simit kısmımı sıkılaştırmam lazım, bi de kol bıngıllarıVayyy tamamen duygusalmışEn sevmediğim spor çeşidi pilates...geçen yıl zumba ve pilates derslerim vardı. Hep kacardim derslerden sağ ol pastelcim...ben başka yollardan halledeceğim inşallah...için rahat olsun kuzu.
Dİyetisyenimle konuştum kaçamak yapmazsam yürüyüşlerini aksatmazsan olur dediAz kalmış canım, çok da sıkma kendini ters tepmesin.
Ha gayret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?