Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aslımda ben de hiç sevmiyorum platesi.Ama şu göbek simit kısmımı sıkılaştırmam lazım, bi de kol bıngılları
Kesinlikle haklısın...pilates kadar etkili bir spor yok eminim. Yaş olmuş elli....bu saatten sonra taş gibi hatun olsam iyi olur da olmasa da olur ..... Zaten taş gibiyim olsam olsam meteor olurum( dermişim) ...milletin kocası kilo ver der...bizimki aman dur yeter verme diyor...onunki de senin gibi tamamen duygusal bilmem mi... canım yararını gorecegine eminim. İstediğin bir vücuda sahip olacagin için de senin adına mutluyum. Genç hanımlar kilo verdikçe icimin yağları eriyor. Yeni nesil sağlıklı ve mutlu olsun

Son düzenleme:
Dİyetisyenimle konuştum kaçamak yapmazsam yürüyüşlerini aksatmazsan olur dedi
Çok doğru, herşeyin başı istikrar
Canım biraz rahatlayalım artık, daha genç olsaydım daha rahat olurdu ama yapacak birşey yok idare edeceğiz. Ama çok hafifledim gerçekten dizlerim bile kıvrılmıyordu burdan önce.

Ben de ömür boyu bırakamam şahsen, o yüzden 21 güne de gerek yok bence

Çok ince güzel düşüncelisiniz

Yaz düzensizliği canım, Pazartesi normale döneceğiz inşallah.

Bak canım sıkılaşalım

Ben kahvemi içtim, mutfağı toplayıp spora

Canım ben bu mesajı duymadım görmedim, yazarım
Doğru cnm yazın bırakıyor insan kendini kış olunca yine devam

Afiyet olsun canım suyu daha fazla içmelisin
Kahvaltı 11:30
1 yumurtalı beyaz peynirli omlet
5 zeytin yarım dilim ekmek

Akşam 16:30
2 dilim et
1 kase sulu ev yoğurdu
Muhteşem bir meniüüü
Afiyet olsun canım sporda çok güzel
afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım akşamı biraz daha erkene çekebilirsin çalışıyor Musun bilmiyorum ama
İyi geceler.
Sabah 10.30
2kase sütle yulaflı keten tohumu
Bı bardak kupa hibiskus

Ara 14
10badem
1ceviz

Ara
Bir muz

Akşam 18.00
2tabak etli türlü
3yk pirinç pilavı

Şu 2
Spor yok maalesef
Afiyet olsun

Ya sen ne tatlı bişeysin ablam ya valla eşin çocukların çok şanslılar senin yanında olan yaşlanmaz Allah uzun ömürler versin sende çok mutlu ol inş Allah

Yaz düzensizliği canım, Pazartesi normale döneceğiz inşallah.

Bak canım sıkılaşalım

Ben kahvemi içtim, mutfağı toplayıp spora

Canım ben bu mesajı duymadım görmedim, yazarım
Bende 35 dk yürüdüm birazda ev işleri yaptım sonra kahvemi içtim

Yakın olsan gelirdim hemde spor olurdu yarışırdık seninle evide hemencecik temizlerdik bahaneyle

Bende 35 dk yürüdüm birazda ev işleri yaptım sonra kahvemi içtim

Yakın olsan gelirdim hemde spor olurdu yarışırdık seninle evide hemencecik temizlerdik bahaneyle
İşimin bitmesini bekledin demi yazmak için neyse Bi dahaki sefere iş çok ev işi kadar nankör bişey varmi regl bekliyorum büyük temizlik o zaman Tül perde kış gelmeden Bi elden geçireyim temiz temiz oturayım

Ben şok geçen defada ağustosta başlamışım diyete tarihe baktım demek benim seniyeyi devriyem gelmiş kendimi yine burda buldum ağustos ayında 6.600gr vermişim şuan 19.gunum bugün giden kilo 5.800 demekki bu sene ağustos daha verimli olacak inş Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…