Evet zor oluyo halıda bende aldım matSporumu yaptım. İlk gün hareketlerini bile zor yaptım. Kuyruk sokumum, halıda yatıp doğrulmaktan tahriş oldu acıyoplates matı mı almak lazım böyle zor oluyo halı kayıyo
Süpersin canım bende 1 saat yaptım
Kesinlikle haklısın...pilates kadar etkili bir spor yok eminim. Yaş olmuş elli....bu saatten sonra taş gibi hatun olsam iyi olur da olmasa da olur ..... Zaten taş gibiyim olsam olsam meteor olurum( dermişim)Aslımda ben de hiç sevmiyorum platesi.Ama şu göbek simit kısmımı sıkılaştırmam lazım, bi de kol bıngılları
Çok doğru, herşeyin başı istikrarDİyetisyenimle konuştum kaçamak yapmazsam yürüyüşlerini aksatmazsan olur dedi
Canım biraz rahatlayalım artık, daha genç olsaydım daha rahat olurdu ama yapacak birşey yok idare edeceğiz. Ama çok hafifledim gerçektenKesinlikle haklısın...pilates kadar etkili bir spor yok eminim. Yaş olmuş elli....bu saatten sonra taş gibi hatun olsam iyi olur da olmasa da olur ..... Zaten taş gibiyim olsam olsam meteor olurum( dermişim)...milletin kocası kilo ver der...bizimki aman dur yeter verme diyor...onunki de senin gibi tamamen duygusal bilmem mi... canım yararını gorecegine eminim. İstediğin bir vücuda sahip olacagin için de senin adına mutluyum. Genç hanımlar kilo verdikçe icimin yağları eriyor. Yeni nesil sağlıklı ve mutlu olsun
Ben de ömür boyu bırakamam şahsen, o yüzden 21 güne de gerek yok benceYani ömür boyu bırakabilen bıraksın canım. Ben sanmıyorum bırakabileceğimi ömür boyu. 21 gün en azından şeker bağımlılığından biraz kurtulmak vücudu biraz temizlemek için yapılıyor.
Çok ince güzel düşüncelisinizKesinlikle haklısın...pilates kadar etkili bir spor yok eminim. Yaş olmuş elli....bu saatten sonra taş gibi hatun olsam iyi olur da olmasa da olur ..... Zaten taş gibiyim olsam olsam meteor olurum( dermişim)...milletin kocası kilo ver der...bizimki aman dur yeter verme diyor...onunki de senin gibi tamamen duygusal bilmem mi... canım yararını gorecegine eminim. İstediğin bir vücuda sahip olacagin için de senin adına mutluyum. Genç hanımlar kilo verdikçe icimin yağları eriyor. Yeni nesil sağlıklı ve mutlu olsun
Ben 65.9 um şu an. Sen profilini guncellemedin öyleyse canım. Bak şimdi daha da gaza geldimBende önceki hafta şehir disindaydim salmıştım .bu hafta iyiyim.senden 100 Gr fazlayim hadi bakalim
Doğru cnm yazın bırakıyor insan kendini kış olunca yine devamYaz düzensizliği canım, Pazartesi normale döneceğiz inşallah.
Bak canım sıkılaşalım
Ben kahvemi içtim, mutfağı toplayıp spora
Canım ben bu mesajı duymadım görmedim, yazarım
Başka artı gelen var mıydı?Pardonnnn
Arti gelenlerden degil de ben hemi ???
6 Eylül
Sabah 9 peynir, 1 yumurta, bir lokma ekmek
Saat 12.30 bezelye yemeği, şehriye çorbası, ayran
Saat 16.30 bir avuç tuzlu fıstık ve 2 kayısı kurusu
Akşam 20.26 fırında tavuk but,haşlanmış sebze salata ve 2 dilim pestil
Afiyet olsun canım suyu daha fazla içmelisin6 eylül menü
kahvaltı 8:00
1 dlm ekmek
1 yumurta
4 zeytin
peynir çeşitleri
domates biber
öglen 12:30
3 ızgara köfte
2 ymk taze fasulye
salatalık
akşam 19:00
1 kase yoğurt içine 2 büyük salatalık
1 lt kadar su ( az içtim bugün)
Muhteşem bir meniüüüKahvaltı 11:30
1 yumurtalı beyaz peynirli omlet
5 zeytin yarım dilim ekmek
Akşam 16:30
2 dilim et
1 kase sulu ev yoğurdu
Afiyet olsun canım sporda çok güzelSabah
1 yumurta
Zeytin,peynir
Domates,salatalık
Maydanoz,dereotu
Bir avuç ceviz
Yarım şeftali
Öğlen istemeden şekerli kahve
Akşam 5
Yemek yoktu çıkmam gerekti
Yulaf
Yarım şeftali
Biraz kuru üzüm ,ceviz
Keten tohumu süt
Maden suyu
1 saat tempolu yuruyus
afiyet olsun canım11.00 2 haşlanmış yumurta 1 zeytin 1 parca peynir 3 ceviz yeşillik şekersiz çay
13.00 sade türk kahvesi
16.00 1 kase yoğurt yarim elma
19.00 ton balıklı salata 1 dil8m çavdar ekmeği
2.5 lt su spor 100 ip atlama
Afiyet olsun canım akşamı biraz daha erkene çekebilirsin çalışıyor Musun bilmiyorum amaKızlar iyi geceler ❤
Bugünkü menüm saat 12:00 sabah kahvaltısı
1 kibrit kutusu büyüklüğünde yağsız çörek
1 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
1 fincan şekersiz çay
Domates salatalık
1 dilim tt ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 üçgen dilim kavun
17:00 1 fincan şekersiz americano
2 kaşık çikolata
20:00 akşam yemeği
1 kase şehriye çorbası
1,5 yumurtadan omlet
3 küçük yağsız çörek
24:00 1 fincan şekersiz türk kahvesi
1,5 lt su
6000 adım
30 dk roman havası + halay
Afiyet olsunİyi geceler.
Sabah 10.30
2kase sütle yulaflı keten tohumu
Bı bardak kupa hibiskus
Ara 14
10badem
1ceviz
Ara
Bir muz
Akşam 18.00
2tabak etli türlü
3yk pirinç pilavı
Şu 2
Spor yok maalesef
Ya sen ne tatlı bişeysin ablam ya valla eşin çocukların çok şanslılar senin yanında olan yaşlanmaz Allah uzun ömürler versin sende çok mutlu ol inş AllahKesinlikle haklısın...pilates kadar etkili bir spor yok eminim. Yaş olmuş elli....bu saatten sonra taş gibi hatun olsam iyi olur da olmasa da olur ..... Zaten taş gibiyim olsam olsam meteor olurum( dermişim)...milletin kocası kilo ver der...bizimki aman dur yeter verme diyor...onunki de senin gibi tamamen duygusal bilmem mi... canım yararını gorecegine eminim. İstediğin bir vücuda sahip olacagin için de senin adına mutluyum. Genç hanımlar kilo verdikçe icimin yağları eriyor. Yeni nesil sağlıklı ve mutlu olsun
Benimde öyle oldu koskoca yazı kilo veremeden bitirdim ,artık kilo verme mevsimiDoğru cnm yazın bırakıyor insan kendini kış olunca yine devam
Daha önce yapanlar vücut ve migren ağrılarının azaldığını, düşüncelerin berraklaştığını söylüyorlar. Tercih zaten ben yapmak istiyorumBen de ömür boyu bırakamam şahsen, o yüzden 21 güne de gerek yok bence
Bende 35 dk yürüdüm birazda ev işleri yaptım sonra kahvemi içtimYaz düzensizliği canım, Pazartesi normale döneceğiz inşallah.
Bak canım sıkılaşalım
Ben kahvemi içtim, mutfağı toplayıp spora
Canım ben bu mesajı duymadım görmedim, yazarım
Yakın olsan gelirdim hemde spor olurdu yarışırdık seninle evide hemencecik temizlerdik bahaneyleSpor yapan bayanlarrr size sesleniyorumbırakın sporu bana yardıma gelin bu saat olmuş hala toplama işi yapıyorum supurmeye bile geçemedim henüz yardıma gelin ne olurki sevaptır azcık duygu sömürüsü yapayım anam yok babam yok tek başımayım bu şehirde
Kış ayları gelince kendimize geliyoruzBenimde öyle oldu koskoca yazı kilo veremeden bitirdim ,artık kilo verme mevsimi
İşimin bitmesini bekledin demi yazmak içinBende 35 dk yürüdüm birazda ev işleri yaptım sonra kahvemi içtim
Yakın olsan gelirdim hemde spor olurdu yarışırdık seninle evide hemencecik temizlerdik bahaneyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?