Askolsun ben kayip mi oldumInşallah bu seferde rakibem kaybolmaz
Iki tane daha artı vardı canımBaşka artı gelen var mıydı?
Bakk dün iyi gitmiyorum diyordun ama daha iyi gidiyormussunBen şokgeçen defada ağustosta başlamışım diyete tarihe baktım demek benim seniyeyi devriyem gelmiş kendimi yine burda buldum ağustos ayında 6.600gr vermişim şuan 19.gunum bugün giden kilo 5.800 demekki bu sene ağustos daha verimli olacak inş Allah
Canım sen bir senedir mi burdasın. Hedefine ne kadar zamanda ulaştın , çabuk mezun oldun o zaman.Iki tane daha artı vardı canım
Bakk dün iyi gitmiyorum diyordun ama daha iyi gidiyormussun
Bende gecen sene bu zamanlarda gelmiştim takıma sanırım zaman cabuk geciyor hiç kaptan olacagım aklıma gelmezdi
Bak bu 2 oldu 3.cüye affetmemAAA sen artı gelmemişsin ki çok pardon
Kurban bayramı sonrası 62 kiloydum gecen sene takıma baslangıc kilom 58.5 du 4 ocak da mezun oldum aslında cok yavas verdimCanım sen bir senedir mi burdasın. Hedefine ne kadar zamanda ulaştın , çabuk mezun oldun o zaman.
İyiyim canım sen nasılsın? Motive olmaya çalışıyorumNasilsiniz kizlar bu hafta kacinci olduk
Böyle düşünme ve kendini sartlandırma canım neler neler basardın bunu mu yapamayacaksınBu arada ben diyetisyene baslayana kadar toparlayamiycam sanirimbu diyetisyen ayni zamanda psikologmus cok umutluyum bundan oldu oldu olmadi kendimi böyle kabul edip devam edicem hayatima yeter 10 senedir diyet olmayan diyetteyim bezdummmmm
Iyiyim canım sen nasılsın bu hafta üçüncü olabilirdik ama altıncı olduk canım imkanımız varken listeye 4 kişi ekledimNasilsiniz kizlar bu hafta kacinci olduk
Kilon azmış ondan. Benim de mezuniyetime az kaldıKurban bayramı sonrası 62 kiloydum gecen sene takıma baslangıc kilom 58.5 du 4 ocak da mezun oldum aslında cok yavas verdim
Kilom azda aldım cogunuKilon azmış ondan. Benim de mezuniyetime az kaldı
Vazgecmeyi hic istemiyorum canim ama inanilmaz bezmis durumdayim su kilo muhabbetinden hayir insan gibi insan gibi diyet yapsam vericem ztnde yok olmuyo 2 gpn diyet 5 gün batti balik yan giderBöyle düşünme ve kendini sartlandırma canım neler neler basardın bunu mu yapamayacaksın
60 canım, yazıyo yukardaKilom azda aldım cogunu
Hedef kilona kac demiştik ki acaba abla bir ara bakayım
Basaracagina inanıyorum canım.Daha önce yapanlar vücut ve migren ağrılarının azaldığını, düşüncelerin berraklaştığını söylüyorlar. Tercih zaten ben yapmak istiyorum
Verirsin canım 3-5 kilo çabuk gider.Kilom azda aldım cogunu
Hedef kilona kac demiştik ki acaba abla bir ara bakayım
Kan sonuçlarını bir ver canım insallah sonucların güzel cıkar sonrasında burda olmaya devam et canım, motivasyon acısından iyi olur cok vakit ayırmanada gerek yokVazgecmeyi hic istemiyorum canim ama inanilmaz bezmis durumdayim su kilo muhabbetinden hayir insan gibi insan gibi diyet yapsam vericem ztnde yok olmuyo 2 gpn diyet 5 gün batti balik yan gidersali kan vermeye giducem bakalim hayirlisi insallah
Insallah canim ,zaten buraya gelmesem hepten 100 e dogru kosarak ilerleyecegimKan sonuçlarını bir ver canım insallah sonucların güzel cıkar sonrasında burda olmaya devam et canım, motivasyon acısından iyi olur cok vakit ayırmanada gerek yok
Aynen abla işte ona güvenip erteliyorum sporu ve diyetiVerirsin canım 3-5 kilo çabuk gider.
ozlemisim senle konusmayi abla bisefer hic denk gelemedik bi turluİyiyim canım sen nasılsın? Motive olmaya çalışıyorum
Aa oyle mi neyse canim hayirlisi olsunIyiyim canım sen nasılsın bu hafta üçüncü olabilirdik ama altıncı olduk canım imkanımız varken listeye 4 kişi ekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?