Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Başka artı gelen var mıydı?
Iki tane daha artı vardı canım
Bakk dün iyi gitmiyorum diyordun ama daha iyi gidiyormussun
Bende gecen sene bu zamanlarda gelmiştim takıma sanırım zaman cabuk geciyor hiç kaptan olacagım aklıma gelmezdi

Iki tane daha artı vardı canım

Bakk dün iyi gitmiyorum diyordun ama daha iyi gidiyormussun
Bende gecen sene bu zamanlarda gelmiştim takıma sanırım zaman cabuk geciyor hiç kaptan olacagım aklıma gelmezdi
Canım sen bir senedir mi burdasın. Hedefine ne kadar zamanda ulaştın , çabuk mezun oldun o zaman.

Bu arada ben diyetisyene baslayana kadar toparlayamiycam sanirim bu diyetisyen ayni zamanda psikologmus cok umutluyum bundan oldu oldu olmadi kendimi böyle kabul edip devam edicem hayatima yeter 10 senedir diyet olmayan diyetteyim bezdummmmm
Böyle düşünme ve kendini sartlandırma canım neler neler basardın bunu mu yapamayacaksın

Böyle düşünme ve kendini sartlandırma canım neler neler basardın bunu mu yapamayacaksın
Vazgecmeyi hic istemiyorum canim ama inanilmaz bezmis durumdayim su kilo muhabbetinden hayir insan gibi insan gibi diyet yapsam vericem ztnde yok olmuyo 2 gpn diyet 5 gün batti balik yan gider sali kan vermeye giducem bakalim hayirlisi insallah

Vazgecmeyi hic istemiyorum canim ama inanilmaz bezmis durumdayim su kilo muhabbetinden hayir insan gibi insan gibi diyet yapsam vericem ztnde yok olmuyo 2 gpn diyet 5 gün batti balik yan gider sali kan vermeye giducem bakalim hayirlisi insallah
Kan sonuçlarını bir ver canım insallah sonucların güzel cıkar sonrasında burda olmaya devam et canım, motivasyon acısından iyi olur cok vakit ayırmanada gerek yok

İyiyim canım sen nasılsın? Motive olmaya çalışıyorum
ozlemisim senle konusmayi abla bisefer hic denk gelemedik bi turlubende bu hafta izne ayrildim ama bikac haftaya burdayim tekrar
Zipzip- in basina bela oldum
Iyiyim canım sen nasılsın bu hafta üçüncü olabilirdik ama altıncı olduk canım imkanımız varken listeye 4 kişi ekledim
Aa oyle mi neyse canim hayirlisi olsunhaftaya cok iyi bi sonuc alirsiniz İnsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…