Kilo ne yazık ki cabuk alınıyor canım ama verince daha mutlu olacaksın emin olInsallah canim ,zaten buraya gelmesem hepten 100 e dogru kosarak ilerleyecegim
Ben cumadan cumaya guncelliyorum aynenBen 65.9 um şu an. Sen profilini guncellemedin öyleyse canım. Bak şimdi daha da gaza geldim
Insallah canımozlemisim senle konusmayi abla bisefer hic denk gelemedik bi turlubende bu hafta izne ayrildim ama bikac haftaya burdayim tekrar
Zipzip- in basina bela oldum
Aa oyle mi neyse canim hayirlisi olsunhaftaya cok iyi bi sonuc alirsiniz İnsallah
Az az başla canım, sen iki aya sıfırlarsın onları.Aynen abla işte ona güvenip erteliyorum sporu ve diyeti
Ayyy ben yazın dağıldım valla. Neyse okul açılıyor diye biraz kendime geldim. Gayretlendim tekrarozlemisim senle konusmayi abla bisefer hic denk gelemedik bi turlubende bu hafta izne ayrildim ama bikac haftaya burdayim tekrar
Zipzip- in basina bela oldum
Aa oyle mi neyse canim hayirlisi olsunhaftaya cok iyi bi sonuc alirsiniz İnsallah
Kaç kilo aldın kızzzzzzzAynen abla işte ona güvenip erteliyorum sporu ve diyeti
Ilk kayıt oldugunda yazdıgımız önemli ben sanki 55 yada 58 hatırlıyorum bakıp geleyim60 canım, yazıyo yukarda
56.5 oldum canımKaç kilo aldın kızzzzzzz
Benim D vitaminim 4 tü. Belki de o yüzden diyete odaklanamıyordum. Kullanmaya başladım yavaş yavaş depresyon halimden çıkıyorum.Vazgecmeyi hic istemiyorum canim ama inanilmaz bezmis durumdayim su kilo muhabbetinden hayir insan gibi insan gibi diyet yapsam vericem ztnde yok olmuyo 2 gpn diyet 5 gün batti balik yan gidersali kan vermeye giducem bakalim hayirlisi insallah
Insallah abla kardesimde gitti bende daha düzenli olurum artıkAz az başla canım, sen iki aya sıfırlarsın onları.
Ayyy ben yazın dağıldım valla. Neyse okul açılıyor diye biraz kendime geldim. Gayretlendim tekrartamam canım çabuk dön
Yaşlılıktan hepBak bu 2 oldu 3.cüye affetmem
Ilk kayıt oldugunda yazdıgımız önemli ben sanki 55 yada 58 hatırlıyorum bakıp geleyim
Yok canım 60 , ben eminim.Insallah abla kardesimde gitti bende daha düzenli olurum artık
Hadi abla bi gayret edelim de mezun olalim senemiz dolacak burdaAyyy ben yazın dağıldım valla. Neyse okul açılıyor diye biraz kendime geldim. Gayretlendim tekrartamam canım çabuk dön
4,5 kilo hiçbişey değil, tıkır tıkır verirsin56.5 oldum canım
Işe gidip gelirken yürüme sansın var mı havalar daha güzel
banada çok ütobik geliyor öbür boyu bırakmaa bemcede yok öyle birşey birde ölçülü yedikten sonra neden yenmesinYani ömür boyu bırakabilen bıraksın canım. Ben sanmıyorum bırakabileceğimi ömür boyu. 21 gün en azından şeker bağımlılığından biraz kurtulmak vücudu biraz temizlemek için yapılıyor.
Benim 9 Kasım doğum günüm o güne kadar 60 olmak istiyorum
Afiyet olsun canım suyu daha fazla içmelisin
Muhteşem bir meniüüü
Afiyet olsun canım sporda çok güzel
afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım akşamı biraz daha erkene çekebilirsin çalışıyor Musun bilmiyorum ama
Afiyet olsun
Benimde öyle oldu koskoca yazı kilo veremeden bitirdim ,artık kilo verme mevsimi
Valla ben 8. Aya başladım. Bu ay mezun olayım da yeni hedef belirliyim diyorumHadi abla bi gayret edelim de mezun olalim senemiz dolacak burda
Dün aç karnına hesap yapamadım demekkiIki tane daha artı vardı canım
Bakk dün iyi gitmiyorum diyordun ama daha iyi gidiyormussun
Bende gecen sene bu zamanlarda gelmiştim takıma sanırım zaman cabuk geciyor hiç kaptan olacagım aklıma gelmezdi
Canım sen nerde oturuyorsun.pazartesiden itibaren çocukları okula bırakıp geçecegim okulla metro arası 2 km onu yürüsem birde lesile yapsam baya etkili olur sanırım evde de bi aletim var twesten shape diye iç bacaklar şçinde onu kullanıcam
banada çok ütobik geliyor öbür boyu bırakmaa bemcede yok öyle birşey birde ölçülü yedikten sonra neden yenmesin
bence olursun biraz kasman laızm
ben aslında çok su içerim ama bazen oluyor böyle
zaten yazın kilo verilmiyor kışın çok güzel veriliyor nisana kadar vermiş olmak lazım tüm kiloyu
Benimde düsmüs olabilir depresyon degilde cok yorgunum bu aralar hic bisey yapmadigim haldeBenim D vitaminim 4 tü. Belki de o yüzden diyete odaklanamıyordum. Kullanmaya başladım yavaş yavaş depresyon halimden çıkıyorum.
Yazın herkes disarda pikniklerde diyet hak getire zati kadınların işi yazın kilo almak kışın kilo vermekpazartesiden itibaren çocukları okula bırakıp geçecegim okulla metro arası 2 km onu yürüsem birde lesile yapsam baya etkili olur sanırım evde de bi aletim var twesten shape diye iç bacaklar şçinde onu kullanıcam
banada çok ütobik geliyor öbür boyu bırakmaa bemcede yok öyle birşey birde ölçülü yedikten sonra neden yenmesin
bence olursun biraz kasman laızm
ben aslında çok su içerim ama bazen oluyor böyle
zaten yazın kilo verilmiyor kışın çok güzel veriliyor nisana kadar vermiş olmak lazım tüm kiloyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?