Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aynen abla işte ona güvenip erteliyorum sporu ve diyeti
Az az başla canım, sen iki aya sıfırlarsın onları.
Ayyy ben yazın dağıldım valla. Neyse okul açılıyor diye biraz kendime geldim. Gayretlendim tekrartamam canım çabuk dön

Vazgecmeyi hic istemiyorum canim ama inanilmaz bezmis durumdayim su kilo muhabbetinden hayir insan gibi insan gibi diyet yapsam vericem ztnde yok olmuyo 2 gpn diyet 5 gün batti balik yan gider sali kan vermeye giducem bakalim hayirlisi insallah
Benim D vitaminim 4 tü. Belki de o yüzden diyete odaklanamıyordum. Kullanmaya başladım yavaş yavaş depresyon halimden çıkıyorum.

Işe gidip gelirken yürüme sansın var mı havalar daha güzel

pazartesiden itibaren çocukları okula bırakıp geçecegim okulla metro arası 2 km onu yürüsem birde lesile yapsam baya etkili olur sanırım evde de bi aletim var twesten shape diye iç bacaklar şçinde onu kullanıcam

banada çok ütobik geliyor öbür boyu bırakmaa bemcede yok öyle birşey birde ölçülü yedikten sonra neden yenmesin

Benim 9 Kasım doğum günüm o güne kadar 60 olmak istiyorum

bence olursun biraz kasman laızm

ben aslında çok su içerim ama bazen oluyor böyle

Benimde öyle oldu koskoca yazı kilo veremeden bitirdim ,artık kilo verme mevsimi

zaten yazın kilo verilmiyor kışın çok güzel veriliyor nisana kadar vermiş olmak lazım tüm kiloyu

Canım sen nerde oturuyorsun.

Yazın herkes disarda pikniklerde diyet hak getire zati kadınların işi yazın kilo almak kışın kilo vermek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…