Keciörende oturuyoruz canım
Burda bir kaptanla da komsu cıktım canımanaaa akraba çıkacazben incirli de büyüdüm şimdi
Burda bir kaptanla da komsu cıktım canım
Ama keciörenden dolayı değil o yüzden cok sasırmam :)) Ben 2011 den beri burda oturuyorum canım :)
Olur canım bir gün görüşürüzhahaha olur mu olur valla
bir gün Buluşuruz olmadı bi kahve arası
Canım yavaşlık benim işim üstüne tanımamkader arkadasi olmusuz abla biz cevap cift dikis ilerliyoruz
Yok abla ya birlikte gidiyoruzben cook yavas ilerliyorum
Canım metro felan deyince belki yakınızdır demiştim. Ama ben istanbuldayım.Ankaradayım canım
Geçmiş olsun canım.iyi akşamlar kızlar
bugün çok az yedim migde bulantısı ve baş agrısı var sürekli geçmedi hiç
Ayy doymama sorunuBende hiç olmadı o şikayetler ,biraz olsaydı daha rahat kilo verirdim
Az yiyip doysam meselâ, ama hala fazla miktarlarda yiyebilirim ,kendimi tutuyorum ama
Banada endokrin bölümünde verdiler mecburen kullanıyorum ,karaciğerde yaglanma, pcos hepsine iyi geldi birtek iştahım azalmıyor
Aynı şehirdeyiz canım , kaptanım, sen ve ben 3 kişi başka varmı bilmiyorum
Doymama sorunu hep var. Aç kalacağız maalesef.
Pazartesi cocuklar okula gidecek di mi onun zorlugu allah yardımcın olsun canımpazartesini düşündükçe ben
Iyı geceler ablacımBen oğlumu uyuttum kızım hala uyumadı inşallah onu da uyutacağım. Okul başlıyo nasıl olacak bilmemHepinize iyi geceler
Bende kontrol tartısı için zannettimPazartesi cocuklar okula gidecek di mi onun zorlugu allah yardımcın olsun canım
Geçmiş olsun canımBen de kızı acile getirdim sabahtan beri hiç bişey yemedi süt içti kustu halsizlik baş ağrısı karın ağrısı serum takıldı geçmedi röntgen çekildi wc problemi varmış lavma yaptık yine düzelmedi 15dk sonra tekrar yapicaz dedim bakım takımda dedikoduyu kaçırmim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?