Günaydın canım ❤Günaydın kızlarrrrrr
Günaydın canım ❤Günaydın arkadaşlar. Çok uykum var, tekrar yatayım ben en iyisi.
Günaydın canım iyi gezmeler ❤Günaydın keyifli huzurlu mutlu bir hafta sonu diliyorum.
Oku oku anca bitti.
Hastalarımıza geçmiş olsun.
Biz de dün şehir dışına çıktık.
Hem gezeceğiz hem de değişiklik olsun dedik.
Günaydın canım ❤Günaydın
Günaydın canım ❤Günaydın
Günaydın canım ❤Günaydınnnn❤❤❤❤❤❤
Evet canım iyileşti çok şükürSağol canım benim, umarım bu bilgilerin bir işe yaraması ikimizi de mutlu edecek. Biraz önce balkonda kuşları görünce aklıma bulduğunuz kuşlar geldi. Onlar ne oldu canım, en son biri kurtulmuştu?
Umutdeniz4 ablamın da muhabbet kuşu hastaydı en son, siz ne yaptınız abla düzeldi mi?
Geçmiş olsun canımBen de kızı acile getirdim sabahtan beri hiç bişey yemedi süt içti kustu halsizlik baş ağrısı karın ağrısı serum takıldı geçmedi röntgen çekildi wc problemi varmış lavma yaptık yine düzelmedi 15dk sonra tekrar yapicaz dedim bakım takımda dedikoduyu kaçırmim
Kilo aldıran herşey çok güzel azcık ucundan kopar yoksa saldiracak gibisinşu bazlama neden bu kadar güzel
Günaydın mutlu pazarlar canım ❤Günaydın herkese mutlu pazarlar
Günaydın hayırlı pazarlar canım ❤Günaydın hayırlı pazarlar
Günaydın canım ❤
günaydınnnn
Günaydın ablacım ❤Günaydın
Günaydın canım ❤Günaydın
Hadi inşallah canımSabah 15 dk Leslie yaptım. 9:30 da kahvaltımı yaptım. Bu günü de atlatırsam haftaya daha kolay olur inşallah :
Günaydın canım ❤Günaydınnnn
Günaydın canım ❤Gunaydinnnnnnnnn msj larin az olmasının verdiği mutlulukla hayırlı sabahlar
Bende bu soruyu genelde beyaz ekmek için soruyorum :))şu bazlama neden bu kadar güzel
Bende bugün leslie 3mil yapicam inş sabit geldim az hareket lazım cumaya 93gormem lazım 92de olur sikinti yokLeslie 2 mil 30 dk yaptım
Haydi kızlar kaldırın popolari oturmaya mi geldik
zeyneppk rakibim sen uzan koltuğa rahat et yorma kendini hahahha
Bende bugün leslie 3mil yapicam inş sabit geldim az hareket lazım cumaya 93gormem lazım 92de olur sikinti yok
Kilo aldıran herşey çok güzel azcık ucundan kopar yoksa saldiracak gibisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?