Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eşimle az önce kilo muhabbetine girdim artık hedefim seninle aynı kilo olmak 68 e kadar gidicem dedim güldü caktirmasamda sinirlerim bozuldu şimdi hedefim 65inadim inat
Şimdi ona inat ondan daha kiloya inmek lazım canım. Bu sabahı unutma

Canım illa video açıp yapmak zorunda değilsin. Yemek yaparken arada squat yap. Arada 20-30 tane jumping jack yap. Ya da zıpla. Aklına esti lungee yap. Ayakta dizlerini kaldır indir lesliedeki gibi. Hareket etmek amaç.
Duramadim canım annemdeyim bı boşluk buldum Leslie boosted yaptım 45 dk acayip terletti USB ye indirdim evde yapmak için
yesa rakibem sevinme bak oturmadim bide regl oldum regl iken spor acayip yağ yaktiriyor onagore

Leslie boosted 45 dk miiiiiii

Ben 20 ligi yaptım rahattı
30luk zorladı

45 lik dedi yaaaaaaaaaaa aglicammmmmm

Neyse akşam yapcam ben de aynısından:)
Canım 30 dk boosted
15 dk strength training mile
Strength olan boosted ile aynı sonuna doğru lastik var

Allahtan sıcak ekmek sevmiyorum ilk hamileliğimde ekmek kokusundan migdem bulandı odur budur taze ekmek yiyemem
Benim de hamileligimde evimin altı ekmek firiniydi. Çok tiksinmistim ben de, gerçi çok zor geçti benimki. Şimdi yine seviyorum, keşke yiyemiyor olsaydim

Benimde namaz kılarken rukuda dizlerim çıt çıt ediyor yanımdaki bile duyuyor niye öyle yapıyo diye soruyorlar bende takma bacak kullanıyorum diyorum
Alemsin yaa
Güzel bahanee
Yok canım sen yine sasirt onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…