Allahtan sıcak ekmek sevmiyorum ilk hamileliğimde ekmek kokusundan migdem bulandı odur budur taze ekmek yiyememDeme yaa nolur. Bizim buralarda da sürekli sıcak ekmek kokuları geliyor, kadinalr yapıyor dayanmak çok zor. Ekmek icat edilmeseymis keşke
Bi kez gördü şaşırdılarya şimdi gorupte sasirmasinlar diye yeniden başladım sırf çevremi düşündüğüm için yoksa kendim için DellAlemsin
Ekmek sevilmez mi yahu eşim hergün çeşit çeşit getiriyor içim gidiyoAllahtan sıcak ekmek sevmiyorum ilk hamileliğimde ekmek kokusundan migdem bulandı odur budur taze ekmek yiyemem
1paket dilimli ekmek 1hafta yetiyor eskiden 1ekmek bir öğünde yiyordumAllahtan sıcak ekmek sevmiyorum ilk hamileliğimde ekmek kokusundan migdem bulandı odur budur taze ekmek yiyemem
Şimdi ona inat ondan daha kiloya inmek lazım canım. Bu sabahı unutmaEşimle az önce kilo muhabbetine girdim artık hedefim seninle aynı kilo olmak 68 e kadar gidicem dedim güldücaktirmasamda sinirlerim bozuldu şimdi hedefim 65inadim inat
Not aldım masadaydik buraya yaz dedim eşimeŞimdi ona inat ondan daha kiloya inmek lazım canım. Bu sabahı unutma
Yok sen bize getirme canım eline sağlıkÇocuklara yarın okul için açma yoğurdum kalkim onu pişirim isteyen varmi sizede getirimbirinizde çay suyu koyun
Tamam canım göndermicem 65 olmadan sonrasında da göndermicem kilo almaman içinNot aldım masadaydik buraya yaz dedim eşime@Zipzip-beni 65olmadan bırakma kaptanım gözün sevim
Bu kadar sevildiğimi bilmiyordum çok Tşk ederim bir takım kaptanindan bunları duymak benim için onurdurTamam canım göndermicem 65 olmadan sonrasında da göndermicem kilo almaman için
Seviliyorsun canımBu kadar sevildiğimi bilmiyordum çok Tşk ederim bir takım kaptanindan bunları duymak benim için onurdurtmm kaptanım birlikte yaşlanalım ama sende evlenince bizi unutma
Duramadim canım annemdeyim bı boşluk buldum Leslie boosted yaptım 45 dk acayip terletti USB ye indirdim evde yapmak içinCanım illa video açıp yapmak zorunda değilsin. Yemek yaparken arada squat yap. Arada 20-30 tane jumping jack yap. Ya da zıpla. Aklına esti lungee yap. Ayakta dizlerini kaldır indir lesliedeki gibi. Hareket etmek amaç.
Duramadim canım annemdeyim bı boşluk buldum Leslie boosted yaptım 45 dk acayip terletti USB ye indirdim evde yapmak için
Canım 30 dk boostedLeslie boosted 45 dk miiiiiii
Ben 20 ligi yaptım rahattı
30luk zorladı
45 lik dedi yaaaaaaaaaaa aglicammmmmm
Neyse akşam yapcam ben de aynısından:)
Benim de hamileligimde evimin altı ekmek firiniydi. Çok tiksinmistim ben de, gerçi çok zor geçti benimki. Şimdi yine seviyorum, keşke yiyemiyor olsaydimAllahtan sıcak ekmek sevmiyorum ilk hamileliğimde ekmek kokusundan migdem bulandı odur budur taze ekmek yiyemem
Ben geçen yıl ağustos 28 de 100.1 le başlamıştım ocak 15.de 85 kiloya düşmüştüm beni görenler senin yarın nerde evdemi bıraktın diyorlardı çok fark ediyordu bunun bide mayısta 75ni görmüşlerditabi şok oldular beni tanimadilar bende eski halime geri döndüm tanımları için şimdi gören direk gülümse diyolar
Cnm bende merak ediyorumZipzip- Canim senin profilinde fotograflara nasıl bakılıyordu geçen aylarda üyelerin gönderdiği fotoğrafları koydugun bi bölüm vardı ya
Cogunluk burda oldugunda profilime koyarım canımCnm bende merak ediyorum ☺
Yoook önümde sıcak sıcak yeseler dönüp bakmamEkmek sevilmez mi yahu eşim hergün çeşit çeşit getiriyor içim gidiyo
Alemsin yaaBenimde namaz kılarken rukuda dizlerim çıt çıt ediyor yanımdaki bile duyuyor niye öyle yapıyo diye soruyorlar bende takma bacak kullanıyorum diyorum
Güzel bahaneeBen geçen yıl ağustos 28 de 100.1 le başlamıştım ocak 15.de 85 kiloya düşmüştüm beni görenler senin yarın nerde evdemi bıraktın diyorlardı çok fark ediyordu bunun bide mayısta 75ni görmüşlerditabi şok oldular beni tanimadilar bende eski halime geri döndüm tanımları için şimdi gören direk gülümse diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?