Belki profil fotografı koyarım canım :))Tmm cnm
Ye ye sıkıntı etme kilo dediğin nedirki canım. Verirsin hele sene hergün mu düğüne gidiyorsun sanki tadını çıkar
Hade bakalım inşallah hedefine ulaşırsın sende Canim benimki ilk kez ve son kez yapmıştı ama bende bir yerde kaldı şimdi umursamasada o sözü bin yıl yeterBenim eşim kilomu hiç bir zaman eleştirmez Allah var konuyu ben açtım kilo versende vermesende ben seni böyle tanıdım benim için hiç bir zaman sorun olmadı olmazda der ama bugün öyle Bi espiri yaptı aklıncadesteğin için çok Tşk ederim canım
Tmm cnmBelki profil fotografı koyarım canım :))
Amannnn boşver kimse için değil kendimiz için çıktık bu yola unut gitsin boşver herşeyi öyle kafaya takacak olsak ne bu hayat çekilir nede evlilikHade bakalım inşallah hedefine ulaşırsın sende Canim benimki ilk kez ve son kez yapmıştı ama bende bir yerde kaldı şimdi umursamasada o sözü bin yıl yeter
çok doğru diyorsun bu konuda katılıyorum sanaAmannnn boşver kimse için değil kendimiz için çıktık bu yola unut gitsin boşver herşeyi öyle kafaya takacak olsak ne bu hayat çekilir nede evlilik
Çokta merhametli rakibem nazar değmesinAyyy canım kıyamam ben sana tmm tmm gel barışalım
Yeşil çay mı bu brokoli çorbası olmasınÇokta merhametli rakibem nazar değmesinsana yeşilçay ikram edeyim
10yildir hiç pazara gitmedim eşim pazarcilarin içinde olduğu için çoğunuda tanıyor pazarcilarin ne kadar ahlah yoksunu olduğunu bildiği için izin vermiyor kendine dikkat et rakibem sen bana daha çok lazımsınŞimdi biraz daha iş yapayım sonra pazara gidicem,sonrada düğüne ,fırsat bulursam gelirim arada yanınıza
Bu kadar kilo veriyorsunuz size çok verdiğinizi degistiginizi söyleyen oluyormuŞimdi biraz daha iş yapayım sonra pazara gidicem,sonrada düğüne ,fırsat bulursam gelirim arada yanınıza
Benimde namaz kılarken rukuda dizlerim çıt çıt ediyor yanımdaki bile duyuyor niye öyle yapıyo diye soruyorlar bende takma bacak kullanıyorum diyorumKızlar ya ben spor yaparken gıcırdıyorum resmenyağlanma vaktim gelmiş galiba
Sorun mu acaba zamanl geçer mi ki
Geçmiş olsun canimBen de kızı acile getirdim sabahtan beri hiç bişey yemedi süt içti kustu halsizlik baş ağrısı karın ağrısı serum takıldı geçmedi röntgen çekildi wc problemi varmış lavma yaptık yine düzelmedi 15dk sonra tekrar yapicaz dedim bakım takımda dedikoduyu kaçırmim
Ben geçen yıl ağustos 28 de 100.1 le başlamıştım ocak 15.de 85 kiloya düşmüştüm beni görenler senin yarın nerde evdemi bıraktın diyorlardı çok fark ediyordu bunun bide mayısta 75ni görmüşlerdiBu kadar kilo veriyorsunuz size çok verdiğinizi degistiginizi söyleyen oluyormu
Deme yaa nolur. Bizim buralarda da sürekli sıcak ekmek kokuları geliyor, kadinalr yapıyor dayanmak çok zor. Ekmek icat edilmeseymis keşkeşu bazlama neden bu kadar güzel
AlemsinBen geçen yıl ağustos 28 de 100.1 le başlamıştım ocak 15.de 85 kiloya düşmüştüm beni görenler senin yarın nerde evdemi bıraktın diyorlardı çok fark ediyordu bunun bide mayısta 75ni görmüşlerditabi şok oldular beni tanimadilar bende eski halime geri döndüm tanımları için şimdi gören direk gülümse diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?