Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hade bakalım inşallah hedefine ulaşırsın sende Canim benimki ilk kez ve son kez yapmıştı ama bende bir yerde kaldı şimdi umursamasada o sözü bin yıl yeter

Hade bakalım inşallah hedefine ulaşırsın sende Canim benimki ilk kez ve son kez yapmıştı ama bende bir yerde kaldı şimdi umursamasada o sözü bin yıl yeter
Amannnn boşver kimse için değil kendimiz için çıktık bu yola unut gitsin boşver herşeyi öyle kafaya takacak olsak ne bu hayat çekilir nede evlilik

Şimdi biraz daha iş yapayım sonra pazara gidicem,sonrada düğüne ,fırsat bulursam gelirim arada yanınıza
10yildir hiç pazara gitmedim eşim pazarcilarin içinde olduğu için çoğunuda tanıyor pazarcilarin ne kadar ahlah yoksunu olduğunu bildiği için izin vermiyor kendine dikkat et rakibem sen bana daha çok lazımsın

Kızlar ya ben spor yaparken gıcırdıyorum resmen yağlanma vaktim gelmiş galiba
Sorun mu acaba zamanl geçer mi ki
Benimde namaz kılarken rukuda dizlerim çıt çıt ediyor yanımdaki bile duyuyor niye öyle yapıyo diye soruyorlar bende takma bacak kullanıyorum diyorum

Geçmiş olsun canim

Bu kadar kilo veriyorsunuz size çok verdiğinizi degistiginizi söyleyen oluyormu
Ben geçen yıl ağustos 28 de 100.1 le başlamıştım ocak 15.de 85 kiloya düşmüştüm beni görenler senin yarın nerde evdemi bıraktın diyorlardı çok fark ediyordu bunun bide mayısta 75ni görmüşlerdi tabi şok oldular beni tanimadilar bende eski halime geri döndüm tanımları için şimdi gören direk gülümse diyolar

Alemsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…