Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Görürsün görürsün

Kaçamak 0
Günlük 45 dk yürüyüş
Akşam yemeği saatine dikkat
Bol su

Aha bu kadar eşittir 93 92 88 75 65 :)
Eşimle az önce kilo muhabbetine girdim artık hedefim seninle aynı kilo olmak 68 e kadar gidicem dedim güldü caktirmasamda sinirlerim bozuldu şimdi hedefim 65inadim inat

Süpersin canım bugün spor yapamam ben yarın inşallah
Canım illa video açıp yapmak zorunda değilsin. Yemek yaparken arada squat yap. Arada 20-30 tane jumping jack yap. Ya da zıpla. Aklına esti lungee yap. Ayakta dizlerini kaldır indir lesliedeki gibi. Hareket etmek amaç.

Eşimle az önce kilo muhabbetine girdim artık hedefim seninle aynı kilo olmak 68 e kadar gidicem dedim güldü caktirmasamda sinirlerim bozuldu şimdi hedefim 65inadim inat
Takibimdesin Canim mezun olsamda seni hep takip edicem aldırma eşlere bende ilk kızımda doğum yaptim daha 5 gün olmasına rağmen görümcem memelerin çok büyük çok kilolusun demişti eşim onların yanında söylemesede bana domuz gibi olmuşsun demişti ve benim resmen moralim alt üst olmustu hırs yaptim 4 yıl önce buraya üye olmustum sayelerinde 65 kiloya düştüm 64 bile gördüm eşim artık eskisi gibi değil ama her kilo aldığımda o sözü gelir aklima zaten bende artık onun için değil kizlarim için veriyorum kiloyu onlarla daha rahat oynamak gezmek için onların yanında daha alımlı olabilmek için daha genç gözükmek için

Bu seni daha bi gaza getirecek canim hic merak etme her dustugunde bunu hatirla kuzum ah bu esler neden ne zaman ne konusacaklarini nasil tepki vereceklerini hic bilmezler

Bu seni daha bi gaza getirecek canim hic merak etme her dustugunde bunu hatirla kuzum ah bu esler neden ne zaman ne konusacaklarini nasil tepki vereceklerini hic bilmezler
Günaydın sevgili rakibem nasılsın?
Spor yapıyor musun

Günaydın kızlar k.bakmayin ben pek aktif olamıyorum bu sıralar eşim evde 2 tane küçük kızımda var evle iğreniyorum kizlarla ilgileniyorum zaman bulamıyorum aksamda 10 oldumu bayılıyorum resmen yorgunluktan
Günaydın canım sıkıntı yapma müsait olunca yazarsın
telaş tan unutmazsam tartılayım canım
Tamam canım
Bu arada hayirli gunler mutlu pazarlar canlar
Mutlu pazarlar canım ❤
Zipzip- Canim senin profilinde fotograflara nasıl bakılıyordu geçen aylarda üyelerin gönderdiği fotoğrafları koydugun bi bölüm vardı ya
Martta güncelleme ile albümler kaldırıldı canım albümüm yok artık

Benim eşim kilomu hiç bir zaman eleştirmez Allah var konuyu ben açtım kilo versende vermesende ben seni böyle tanıdım benim için hiç bir zaman sorun olmadı olmazda der ama bugün öyle Bi espiri yaptı aklınca desteğin için çok Tşk ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…