Eşimle az önce kilo muhabbetine girdim artık hedefim seninle aynı kilo olmak 68 e kadar gidicem dedim güldüGörürsün görürsün
Kaçamak 0
Günlük 45 dk yürüyüş
Akşam yemeği saatine dikkat
Bol su
Aha bu kadar eşittir 93 92 88 75 65 :)
Hadi bakalım inşallah göreceksin o KilolarıdaEşimle az önce kilo muhabbetine girdim artık hedefim seninle aynı kilo olmak 68 e kadar gidicem dedim güldücaktirmasamda sinirlerim bozuldu şimdi hedefim 65inadim inat
Evet canım pazartesi tartımız varpazartesi tartı mı varöyle okudum sanki
Süpersin canım bugün spor yapamam ben yarın inşallahLeslie 2 mil 30 dk yaptım
Haydi kızlar kaldırın popolari oturmaya mi geldik
zeyneppk rakibim sen uzan koltuğa rahat et yorma kendini hahahha
Canım illa video açıp yapmak zorunda değilsin. Yemek yaparken arada squat yap. Arada 20-30 tane jumping jack yap. Ya da zıpla. Aklına esti lungee yap. Ayakta dizlerini kaldır indir lesliedeki gibi. Hareket etmek amaç.Süpersin canım bugün spor yapamam ben yarın inşallah
Takibimdesin Canim mezun olsamda seni hep takip edicem aldırma eşlere bende ilk kızımda doğum yaptim daha 5 gün olmasına rağmen görümcem memelerin çok büyük çok kilolusun demişti eşim onların yanında söylemesede bana domuz gibi olmuşsun demişti ve benim resmen moralim alt üst olmustu hırs yaptim 4 yıl önce buraya üye olmustum sayelerinde 65 kiloya düştüm 64 bile gördüm eşim artık eskisi gibi değil ama her kilo aldığımda o sözü gelir aklima zaten bende artık onun için değil kizlarim için veriyorum kiloyu onlarla daha rahat oynamak gezmek için onların yanında daha alımlı olabilmek için daha genç gözükmek içinEşimle az önce kilo muhabbetine girdim artık hedefim seninle aynı kilo olmak 68 e kadar gidicem dedim güldücaktirmasamda sinirlerim bozuldu şimdi hedefim 65inadim inat
Hadi bakalım inşallah göreceksin o Kilolarıda
Evet canım pazartesi tartımız var
Bu seni daha bi gaza getirecek canim hic merak etme her dustugunde bunu hatirla kuzum ah bu esler neden ne zaman ne konusacaklarini nasil tepki vereceklerini hic bilmezlerEşimle az önce kilo muhabbetine girdim artık hedefim seninle aynı kilo olmak 68 e kadar gidicem dedim güldücaktirmasamda sinirlerim bozuldu şimdi hedefim 65inadim inat
Tşk Canim sanadaBu arada hayirli gunler mutlu pazarlar canlar
Sağol canım rakibem o senin datluluğunSenin gibi guşunda çok datlu rakibem
Günaydın sevgili rakibem nasılsın?Bu seni daha bi gaza getirecek canim hic merak etme her dustugunde bunu hatirla kuzum ah bu esler neden ne zaman ne konusacaklarini nasil tepki vereceklerini hic bilmezler
Günaydın canım sıkıntı yapma müsait olunca yazarsınGünaydın kızlar k.bakmayin ben pek aktif olamıyorum bu sıralar eşim evde 2 tane küçük kızımda var evle iğreniyorum kizlarla ilgileniyorum zaman bulamıyorum aksamda 10 oldumu bayılıyorum resmen yorgunluktan
Tamam canımtelaş tan unutmazsam tartılayım canım
Mutlu pazarlar canım ❤Bu arada hayirli gunler mutlu pazarlar canlar
Martta güncelleme ile albümler kaldırıldı canım albümüm yok artıkZipzip- Canim senin profilinde fotograflara nasıl bakılıyordu geçen aylarda üyelerin gönderdiği fotoğrafları koydugun bi bölüm vardı ya
Benim eşim kilomu hiç bir zaman eleştirmez Allah var konuyu ben açtım kilo versende vermesende ben seni böyle tanıdım benim için hiç bir zaman sorun olmadı olmazda der ama bugün öyle Bi espiri yaptı aklıncaTakibimdesin Canim mezun olsamda seni hep takip edicem aldırma eşlere bende ilk kızımda doğum yaptim daha 5 gün olmasına rağmen görümcem memelerin çok büyük çok kilolusun demişti eşim onların yanında söylemesede bana domuz gibi olmuşsun demişti ve benim resmen moralim alt üst olmustu hırs yaptim 4 yıl önce buraya üye olmustum sayelerinde 65 kiloya düştüm 64 bile gördüm eşim artık eskisi gibi değil ama her kilo aldığımda o sözü gelir aklima zaten bende artık onun için değil kizlarim için veriyorum kiloyu onlarla daha rahat oynamak gezmek için onların yanında daha alımlı olabilmek için daha genç gözükmek için
Atlatırsın inşallah ablacım ❤Bu akşam düğüne gideceğiz , ,benim için zor bir gece olacak ,birşey yemeden atlatırım geceyi inşallah
Ye ye sıkıntı etme kilo dediğin nedirki canım. Verirsin hele sene hergün mu düğüne gidiyorsun sanki tadını çıkarBu akşam düğüne gideceğiz , ,benim için zor bir gece olacak ,birşey yemeden atlatırım geceyi inşallah
Tmm cnmGünaydın canım sıkıntı yapma müsait olunca yazarsın
Tamam canım
Mutlu pazarlar canım ❤
Martta güncelleme ile albümler kaldırıldı canım albümüm yok artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?