Günaydın sevgili rakibem nasılsın?
Spor yapıyor musun
Çok vermişler 15 puanSitede 3 yılım dolmus 15 puan geldi
Pogaca pisiriyorum mis gibi kokuyoSelam kizlar işlerim anca bitti ufaklığı uyuttum oğlanları babanneye yolladim kahvemi aldım geldim nasılsınız neler yapiyosunuz
Ona daha cok puan veriyorlar sanırımÇok vermişler 15 puanAnkaya maaş baglamalari lazım 10yil dile kolay
Selam canım hosgeldin iiyyim sen nasılsınSelam kizlar işlerim anca bitti ufaklığı uyuttum oğlanları babanneye yolladim kahvemi aldım geldim nasılsınız neler yapiyosunuz
Deme yaa nolur. Bizim buralarda da sürekli sıcak ekmek kokuları geliyor, kadinalr yapıyor dayanmak çok zor. Ekmek icat edilmeseymis keşke
Aynan Nirvanaya ulaştım benOna daha cok puan veriyorlar sanırım
Çok zor biliyorum bende okul için poğca yapmayı düşünüyorum akşam yoğurur pişiririm sabah da beslenmeyePogaca pisiriyorum mis gibi kokuyo
Çocuklara yarın okul için açma yoğurdum kalkim onu pişirim isteyen varmi sizede getirimbirinizde çay suyu koyun
Oğlumla yarına hazırlık yapıyoruz canım, malum okullar başlıyor. Sana da iyi dinlenmeler.Selam kizlar işlerim anca bitti ufaklığı uyuttum oğlanları babanneye yolladim kahvemi aldım geldim nasılsınız neler yapiyosunuz
Yaaa çok güzelsin amaaBeni merak edenler için fotograf koydum
Soldaki dün cektiğim bir fotograf
Sağdaki 66-67 kilo oldugum 5 yıl öncesine ait bir fotograf
Hosbuldum canım iyiyim kahvemi ıciyim yemeklere basliycamSelam canım hosgeldin iiyyim sen nasılsın
Tesekkur ederim canim o senin güzel bakısınYaaa çok güzelsin amaa
Teşekkür ederim canım sizede kolay gelsinOğlumla yarına hazırlık yapıyoruz canım, malum okullar başlıyor. Sana da iyi dinlenmeler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?